maci izleyen arkadaslar kisa ozet gecebilir mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
dikkat edin rakip takım topla oynama oranı %61 olunca yayıncı kuruluş hemen istatistiği veriyor... dalga geçer gibi... taahhüdüm var 20 gün sonra bitiyor sonra elveda diyeceğim bunlara... tarafsız yayını bilmeyen buna önlem alamayan adamlardan maç izleme zorunluluğundayız ama bir yere kadar...
Canın sağolsun Trabzonsporum...En son el fanatico tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 21:53.
Yorum
-
şenol güneş i istifaya çağıranlar defolsun gitsin burdan.
o kadar diyorum.
eleştirmek başka bişi istifa demek başka bişi.
Adam olmak lazım,
ben unutmadım ligde 13 lüğe oynadığımız günleri.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Bu bildiğin züğürt tesellisi kalitemiz bu kadar.İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnutmayalım ki gs'nin oynadğı maçların iki mislini oynadık hemen hemen
Adrian mı Selçuk mu?
Zokora mı Melo mu?
Henrique mi Elmander mi
Galatasaray iyi kadro kurdu. Sanki onlar şampiyonlar liginde oynayacaktı.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Arkadaşım saçmalamayalım...İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticiler neden kapatmıyorsunuz misafirlere nekadar çok insan girse siteye okadar iyi dimi
Kapatın şurayııııForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şenol Güneş istifa
Şenol Güneş;biran önce gitsin,giderkende Ünalıda Henrikeyi,adrianı,barış ataşınıda alsın gitsin,bizim 4.olmak için Şenol Hocaya ihtiyacımız yok,çok iyi bir kaleciydi ama hiç iyi bir t.direktör olamadı
0-2 yenik takımın hocası kendini karşıya götürecek tek adamı 80 küsur dakikada oyuna alıyor,Alanzinho baştan oynasaydı kanımca GS'nin kazandığı o frikiklerin hepsini biz kazanacaktık büyük ihtimalle..
Acı ama gerçek bakın medyaya methiyeler düzer hocamıza,ama ne hikmetse bırak istanbul takımlarını ligin orta seviye takımlarından bile hocamıza teklif gelmez ne çelişki değilmi??
Bir hoca hiçmi cesur olmaz ya,rakibin emresi kaç yaşında,bizim hocamız takıma yeni oyuncuları aldıktan 1 sene sonramı kazandıracak??
Takımımızın bu korkak futbolu maalesef hocanın felsefesi ve ben bir Trabzonsporlu olarak korkak,aciz oynamayan bir takım seyretmek istemiyorumTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Hoca gitsin diyen de toprağa sürülecek akıl yoktur yahu...İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehenrique hic bir ise yaramiyor ...burak yanliz kaliyor...
hoca gitsin diyenler kimi getircekler , kim var ?
Acilen iyi Türk topçu almamamız, Antep'ten Olcan ve Muhammed gibi...
İşe yaramayan yabancıları de yollayıp, biri ki ecnebi takviyesi de lazım...
Yorum
-
Trabzonspor.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bildiğin züğürt tesellisi kalitemiz bu kadar.
Adrian mı Selçuk mu?
Zokora mı Melo mu?
Henrique mi Elmander mi
Galatasaray iyi kadro kurdu. Sanki onlar şampiyonlar liginde oynayacaktı..
FrancescoTotti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum