Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maci izleyen arkadaslar kisa ozet gecebilir mi?
    Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• dikkat edin rakip takım topla oynama oranı %61 olunca yayıncı kuruluş hemen istatistiği veriyor... dalga geçer gibi... taahhüdüm var 20 gün sonra bitiyor sonra elveda diyeceğim bunlara... tarafsız yayını bilmeyen buna önlem alamayan adamlardan maç izleme zorunluluğundayız ama bir yere kadar...

Canın sağolsun Trabzonsporum...
      En son el fanatico tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 21:53.

Yorum

• Istanbulda yeneriz geyseyi takmayin bu kadar

Sl de 7 puan Dan sonra balans ayari yapti takim o kadar

Toparlariz

Yorum

• Bana en çok yedek kulübesinde 2 tane kaleci koymak koyuyor. Ne öyle süper amatör takımımıyız biz. Bir oyuncu şampiyonluğun kaderini etkiliyor, biz kontenjanı boşa meşgul ediyoruz.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Beyler misafire iyi davranmak lazım. Küme düşmüşler, takım arıyorlar kendilerine. Soğutmayın. Alıştıra alıştıra

Yorum

• biz bu takımı tek maç için sevmedik ama staddaki taraftar tek maçta sattı yazıklar olsun.üç üç üç diye bağıran kansız taraftarın allah belasını versin.

Yorum

• şenol güneş i istifaya çağıranlar defolsun gitsin burdan.

o kadar diyorum.

eleştirmek başka bişi istifa demek başka bişi.

Adam olmak lazım,

ben unutmadım ligde 13 lüğe oynadığımız günleri.
                Oscar CARDOZO
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Unutmayalım ki gs'nin oynadğı maçların iki mislini oynadık hemen hemen
                  Bu bildiğin züğürt tesellisi kalitemiz bu kadar.

Adrian mı Selçuk mu?

Zokora mı Melo mu?

Henrique mi Elmander mi

Galatasaray iyi kadro kurdu. Sanki onlar şampiyonlar liginde oynayacaktı.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yöneticiler neden kapatmıyorsunuz misafirlere nekadar çok insan girse siteye okadar iyi dimi Kapatın şurayıııı
                    Arkadaşım saçmalamayalım...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Şenol Güneş istifa

Şenol Güneş;biran önce gitsin,giderkende Ünalıda Henrikeyi,adrianı,barış ataşınıda alsın gitsin,bizim 4.olmak için Şenol Hocaya ihtiyacımız yok,çok iyi bir kaleciydi ama hiç iyi bir t.direktör olamadı
                      0-2 yenik takımın hocası kendini karşıya götürecek tek adamı 80 küsur dakikada oyuna alıyor,Alanzinho baştan oynasaydı kanımca GS'nin kazandığı o frikiklerin hepsini biz kazanacaktık büyük ihtimalle..
                      Acı ama gerçek bakın medyaya methiyeler düzer hocamıza,ama ne hikmetse bırak istanbul takımlarını ligin orta seviye takımlarından bile hocamıza teklif gelmez ne çelişki değilmi??
                      Bir hoca hiçmi cesur olmaz ya,rakibin emresi kaç yaşında,bizim hocamız takıma yeni oyuncuları aldıktan 1 sene sonramı kazandıracak??
                      Takımımızın bu korkak futbolu maalesef hocanın felsefesi ve ben bir Trabzonsporlu olarak korkak,aciz oynamayan bir takım seyretmek istemiyorum
                      Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Rezalet bir oyun, rezalet bir Trabzonspor, rezalet bir Galatasaray ve rezalet bir hakem.

Yorum

• bu mithat halisi bulup dövmek lazim en basinda serefsiz nekadar mal varsa vermis bize

Yorum

• misafirler ayıp seyretmeyin burayı yoksa zokora amcanız cıs yapar

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              henrique hic bir ise yaramiyor ...burak yanliz kaliyor...

hoca gitsin diyenler kimi getircekler , kim var ?
                              Hoca gitsin diyen de toprağa sürülecek akıl yoktur yahu...

Acilen iyi Türk topçu almamamız, Antep'ten Olcan ve Muhammed gibi...

İşe yaramayan yabancıları de yollayıp, biri ki ecnebi takviyesi de lazım...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu bildiğin züğürt tesellisi kalitemiz bu kadar.

Adrian mı Selçuk mu?

Zokora mı Melo mu?

Henrique mi Elmander mi

Galatasaray iyi kadro kurdu. Sanki onlar şampiyonlar liginde oynayacaktı.
                                Trabzonspor.
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X