yenilmek değil de ruhsuz takım ruhsuz taraftar zoruma gidiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
sihirli degnek yok ama sene basindan beri iyi oynadigimiz mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez..İlk olarak Cenk ÇAÇAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi hoş ersunun kuruduğu takım 3 sene sonra şampiyon oldu.
Şenol hocanın sihirli değneği mi var. Bir de bu takım öldü yahu yorgunluktan. unutmayın geçen sene avrupa da yoktuk...
cl maclarini saymiyorum..zira o maclarin buyuk bir bolumunde de beraberligin ustune yattik.6 macta 3 gol atarak ucuncu olduk.bir iki maci zaten tolga sayesinde aldik.yani berabere kaldik..
ersun yanalin kurdugu takim rakibi baski altina aliyordu..isiriyordu.90 dakika it gibi
kosturan adamlar vardi..gokhan unal ve umut bulut biraz becerikli olsalardi ilk
senede sampiyon olurlardi..
simdi bakiyorum,
yahu ne bir taktik var ne de baska birsey.halilden sol acik olmayacagini kac mactir goremiyor, buraktan uc forvet olamayacagini goremiyor(ki burak kendiside tek oynamaktan mutlu olmadigini soyluyor)..
burak'a sisirilen toplar disinda hucum varyasyonumuz var mi?yok anasini satayim..
kucuk takimlar gibi her maci oyunu sahamizda kabul edip uzun toplarla gol ariyoruz..
bu daha nereye kadar devam edecek?
2-0 geridesin oyuna mudahelen yok.ayni kadroyu sahaya suruyosun..
volkan diye bir kanat adamin var ama kadroda yok..sercan ve eren diye bir adam aldirmissin piyasada yoklar.maci kurtarmazlardi belki ama en azindan vay bee hocanin cesarete bak gencleri oynatiyor diye kendimizi avuturduk.sene basindan rotasyonun r'sini yapmadi..
sapara-volkan-sercan-eren vss..bu adamlarin hangisini takima monte edebildi?
yaptigi degisiklikleri ezberlemeyen var mi?adrian-alanzinho, colman-aykut, halil-henriqe disinda degisiklik yaptigi oldu mu?her mac ayni hikaye..
yanina iki tane yedek kaleciyi oturtmus oyle yazip yazip duruyor adam..
o elindeki deftere ne yaziyor allah askina?can sikintisindan defterimi karaliyor?
cop adam mi ciziyor..ilkokuldayken dersi kaynatmak icin yapardik biz..
bu takimdan ben utandim arkadas.kanima dokunuyor.
koskoca senol gunes'in bu aczi insani olduruyor.
simdi ne yapacak cok merak ediyorum.
cunku kendi elleriyle bir enkaz olusturdu..kimse yonetimi suclamasin..
onlar ne kadar sucluysa senol hoca bin kat daha fazla suctu..
Yorum
-
Başkan iyi yapar oyuncu almayıp. Sampiyonlar Liginden Gelen o parayı devre arası ne vereceği bilinmeyen oyuncular alınacak bu belli bişey. Onun yerine sezon sonu adam almak daha mantıklı bu kadroyla ilk 4 e girip bütün derbileri kaybederiz orası ayrı .İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevrenin son maçını yeneriz , sonrada ne transfer ne bişe yaparız. başkan kadro yeterli der geçer 2. devre gene aynı tablo
suçluda taraftar ile Şenol Hocam zaten .
Yorum
-
sıkışık süreç takımı çok yordu ama 24 maç yaptığımız bu dönemde takıma yeni bir oyuncu katamamak sorgulanmalı.kadro dışı kalan çoğu oyuncu adrıan ve henrıqueden kötü olamaz.buraktan istikrarsız olamaz.24 maç boyunca hiçbir taktik gelişme göstermedik hep aynı burağa uzun top,ortadan karambol filan.takımlar oynadıkça gelişiyor biz geriliyoruzYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İşin ilginç yanı Fenerbahçeliler 3-1 yenilince bir şey demediler..
Trabzonspor 3-0 yenilince Galatasaray geri döndü diyor@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
inşallah meclisten sonra federasyon da bunları kurtarır da sonra uefa türkiyenin ipini çeker. birbirlerini yesinler sonra şerefsiz ezikler, otur izle..İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerliler kendilerinden ümidi kesmiş bizim foruma takılıyorlar..
Anıra anıra Bank Asyaya.Kadiköyde şu fenere koyalım başka birşey istemem.
Yorum
-
Takımın yürüyecek hali yok tamam çok fazla maç yaptık da bu ne arkadaş ya yürüyemiyorlar bile. Koşmayı bir kenara bıraktım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
şenol hoca devam etcekse o zaman kimse hedef büyütmesin. eziklere yenilirsek ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.sakın şenol hoca eziklere yenilmesin sakınn.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolur hugo bros gelsin mi
taraftarliginiza yazik be

Yorum
-
Akli basinda yorum görmekte mümkünmüs..söyle aynaya bakinda, bu oyuncularin, bu teknik heyetin yerine koyun kendinizi...empati beyler empatiiii!İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen git şampiyonlar liginde interle,lille ile oyna.Sonra gel bu dandik ligde,satılmış hakemlerle,kıytırık takımlara karşı motive ol.Normal karşılıyorum bizim topçuların konsantrasyon bozukluğunu...
Sike sayfasinda yazip durursunuz ama bu ...in liginde takimdan basari beklersiniz!
Adamlar 5 sut cekti 3 gol atti..biz bu kadar berbat olmamiza ragmen o 2 top girse...
Bu takima adam gibi takviye yapalim, sikecileri sIke sIke gececegiz yine“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum