Bu maçıda alamazsak çok geride kalıcaz.. İlk yarı bitiyor bi daha zor kapatırız farkı.. Sonuçta başkanımız Azize Yıldırım değil şikeyle bütün maçları alsın..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Bu sene en cok su maca gitmek isterdim sirf selcuk ve engin denen su karaktersizlere icimdeki herseyi dokmek ,onlarin sinirden agladigini gormek bana inanilmaz bir zevk verirdi sanirim.lutfen tamam cok sey istiyorum Trabzonda organize birsey olmasi veya seyircinin! rakibi baskiya falan almasi gibi seyler utopik dusunceler ama bu biraz farkli. su macta lutfen bunlar bugun Trabzona geldiklerine pisman olsunlar, sahaya cikamasinlar insallah.
Yorum
-
Bu kadar mi guzel anlatilir birsey,agzina saglik hala Umuta sallayanlar var.Son 10 yil gol kralligi listesi vardi superligde maalesef linki bulamadimİlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş maçının 87. dakikasında 2 stoperin arasından Burak'a indirdiği top ve son dakikada Buca'ya attığı gol gelsin aklınıza geçer diğer aklınıza gelenler. Onu beğenmeyen arkadaşlar vardı evet eksikleri var ama daha iyisini alabilecek kapasitede bir takım değiliz. Henrique mi Umut'dan daha iyi mesela yoksa Pawel mi ?
1-Aleks 126 gol
2-Fatih Tekke 110 gol
3-Necati Ates 110 gol
4-Umut Bulut 103 gol.
Bizimkilerin beklentisine gore su anda 300u asmis olmaliydi
Neyse hadi Trabzonum daha Dansoz Selcuk ve Denyo Enginle karpuz kesecegizEn son Mert Pasa tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 10:29.
Yorum
-
Büyük bir ihtimallede utanıyorlardır zaten. Ama onları ağlatmamız lazım burda.İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene en cok su maca gitmek isterdim sirf selcuk ve engin denen su karaktersizlere icimdeki herseyi dokmek ,onlarin sinirden agladigini gormek bana inanilmaz bir zevk verirdi sanirim.lutfen tamam cok sey istiyorum Trabzonda organize birsey olmasi veya seyircinin! rakibi baskiya falan almasi gibi seyler utopik dusunceler ama bu biraz farkli. su macta lutfen bunlar bugun Trabzona geldiklerine pisman olsunlar, sahaya cikamasinlar insallah.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Bunun tedbirinin artik Trabzondaki arkadaslar tarafindan alinmasi lazim,hayir kiralim dokelim demiyorum ama Liverpoolun otelinin onunde sabaha kadar davul dugun dernek yapan abilerimize ayip olmuyor mu en azindan?İlk olarak DoxuqanACAB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasarayı karşılayanlar rizede çevre illerden gelen geselilerdir bence önceki senelerde ne beşiktaşli vardı trabzonda ne galatasaraylı hepsi iyi gidince ortaya çıktı
Yorum
-
önemli olan gs taraftarının tartaklanması değil. Tartaklanmasalar da olurdu. Yeter ki o video çekilemeseydi. Oraya o kadar taraftar gidemeseydi. Yani iş olup bittikten sonra tartaklanmış, dövülmüş, küfredilmiş ne önemi var. Amacımız dövmek yada sövmek değil, amaç hiçbir istanbul sürtüğünün(!) Trabzonda bu kadar rahat olmaması.. Ama gün geçtikçe garip görüntüler ortaya çıkıyor. Sonu hayrolsun..İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda karşılandı cincon evet ama perde arkasını bilmiyorsunuz
O karşılayan taraftarlar sokaklarda kovalanarak tartaklandı
Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..
Yorum
-
dediğin her şeye katılıyorum.ama burak kanatta oynayamaz.İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs -fb maçında fatih terim maça çok iyi hazırlanmıştı ve maçı çok ta iyi oynayarak kazandılar.akşam için ŞENOL hocamdan böyle bir performans bekliyorum.serkan-zokara-colman-alan-halil orta sahasıyla bu maçı kazanamayız.ŞENOL hocan akşam için daha farklı bir planı olmalı.bence bu maçta burak ı sağ kanada cekip henrigue yi ilerde oynatmalı.geçen seneki sistemle.kuvetli bir henrigue rakip zavunmayı oylarken burak gerekeni yapar
Yorum
-
Renkdasim dedigin gibi buyuk takimsak dedigin gibi de alamazsak dagilmayiz,dagilmamaliyiz.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maç eziklerin maçından sonra en önemli maçımız.alamazsak dağılırız.beraberlik yetmez bize.biz büyük takımız. bu maçı almamız lazım.
Erken gol atarsak cok guzel bir gece olabilir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum