Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk 15 dakika bir gol atıp maçı çevirirsek burda lamel lamel yazanlar bir yere kaybolmasınlar!!!!
    keske alsak. ben buradayim, istedigini söyleyebilirsin, sesimi bile cikarmam

Yorum

• İçeri hala bir adam sokabiliyoruz ahh ah.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Taraftar iyi alisti valla Takim mac kazaninca Kral Senol hoca kaybedince Yonetim istifa yok ya.Antalyayi yenebilmek icin Messiyi mi alacakti yonetim.

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ruhsuzlar topluluğu ile mi maç çevireceğiz Şenol Hoca ve Sadri Şener seni nasıl kandırdıysa artık uyanamadın gitti
          beni kimse kandıramaz geçen seneki takımla arasındaki farkı bende görüyorum.ama bu antalyayı bir gol atarsak yeneceğiz diyorum. dediğim gibi bir yere kaybolmayınnn.

Yorum

• Ya önce yemeyeceksin Antalyadan 2 Gol yiyoruz.Egemeni tutmaliydik ve artik Onur artik Kaleye gecmeli.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

jaja'yı övmeyin şurda senede üç dört maç oynayan kansızlara ihtiyaç yok bu takımda.
              Abi bırak git allah aşkına ya, sezon sonuna doğru 3-4 maç yattı doğru da kalan tüm maçlarda eşşek gibi oynadı adam. Ya gol attı ya asist yaptı, bir sürü pozisyon yarattı. Top taşıması yeterdi. 1 adımı 2 metreydi adamın 2 adımda rakip sahayı yarılıyordu şut falan atıyordu. Bizde bu yaratıcılıkta 1 adam yok.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Adrian 3 gol atsa yada attırsa ne fark eder iyi topçu degil.

Yorum

• Sey yokmmu
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• ilk gol icin son 9 dk

Yorum

• Geçen seneye ahlanıp vahlanmayı bırakabilirsek önümüzü göreceğiz ama bir türlü bu durumdan kurtulamadık..

Gerçi taraftara ne diyeceksinki başkan bile takımdan kaçıp gidenleri dilinden düşüremiyor o kadar pişmansan basıp parayı tutacaksın takımda..

Adam çekip gitmiş peşinden ağlıyor trabzonsporun taraftarına başkanına yakışmıyor...
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Her pozisyonda cigliklar geliyor, uyuz oluyorum ya.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Aldeniro Ziya Dogan mi gelsin?

Suc Yönetimde Yö-ne-tim-de
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• kaç gol pozisyonumuz var sayan var mı?

Yorum

• Halil dokun artık ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

beni kimse kandıramaz geçen seneki takımla arasındaki farkı bende görüyorum.ama bu antalyayı bir gol atarsak yeneceğiz diyorum. dediğim gibi bir yere kaybolmayınnn.
                                Hehe yeneriz

Takımın başında sence gerçekten bir hoca mı vardı bugün ? Skor 2-0 a geldikten sonra ideal 11 e dönüyor Celustka Zokora Cech Halil yok ama Serkan Alan Sapara Ferhat 11 de

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X