Allah korkusu yokmu şu yazıları yazanlarda.Allah korkusu yoksa vicdan yokmu.Vicdan yoksa akıl yokmu.Hiçbiri de yoksa adamın futbol kariyerine saygı da mı yok.Şenol GÜNEŞ düşmanları, sizi Allah ıslah etsin.Başka sözüm yok.Trabzonspor'un en büyük düşmanı ve rakibi siz Ş.GÜNEŞ düşmanlarısınız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
trabzonsporu kimseye yedirtmem.beceremeyen bu takımdan gider veya gönderilmeli o kadar.İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas sen ne ayaksin !? Insan bukadar karamsar, bukadarmi olumsuz olur... olmaz olsun boyle taraftar ya !
Yorum
-
Ruhsuzlar topluluğu ile mi maç çevireceğiz Şenol Hoca ve Sadri Şener seni nasıl kandırdıysa artık uyanamadın gittiİlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk 15 dakika bir gol atıp maçı çevirirsek burda lamel lamel yazanlar bir yere kaybolmasınlar!!!!
Yorum
-
ah ah buna sinirlendigim kadar bir seye sinirlenmem, bir de geçen gün demedi mi bize gol atamazlar diye, dedikleri çikinca benim sinirim atiyor kafayi yiyorum, ama Senol hoca defterine yazi yazmaya devam ediyor ne diyeyim ne yapayim ben simdi bela mi okuyayim kahretsin yaaaa tüküreyim bi tarafina böyle isin böyle sansinİlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesele birilerinin istifa etmesi meselesi degil beyler
defalarca hakki Yenen
Inancla takimina sahip cikan taraftarin
Onuru icin , her topcunun ve yoneticinin burak gibi Yilmaz olmasi meselesidir
olanlara sikecilerin topculari ve hocasi kadar icerlemis olmasidir
Mehmet ozdilegi cozemeyen hoca bana birsey anlatamazTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum