Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarışta heyecanlı bir serüven geçirmek istiyorsak galibiyet serisi ve takım ruhumuzu yakalamamız gerekiyor.Her zaman bir takım için en önemli şey ruh'dur.

Kadromuza gelince, Antalya maçında rotasyon olabilir.Aykut'u orta sahada deneyip Zokora'yı, CSKA Moskova maçına hazırlamamız lazım.

Alanzinho'nun ise 11'de başlamamasını düşünüyorum.Maçı 1-0 veya 2-0 yaptığımız zaman Alanzinho oynamalı.Zaten Alanzinho bu tip bir oyuncu(Kontra atak), kavramamız gereken budur.

Yorum

• necatinin olmaması bizim açımızdan çok iyi titayıda tuttukmu gol yiyeceğimizi hiç düşünmüyorum
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        necatinin olmaması bizim açımızdan çok iyi titayıda tuttukmu gol yiyeceğimizi hiç düşünmüyorum

Necatinin olmadığını bilmiyordum gerçekten iyi olur. ne olursa olsun gol vuruşu olan bi adamdı.

Yalnız inanamıyorum ya resmen son maçta en çok koşan futbolcumuz Alan dı

adam kinder sürpriz yumurta gibi açıyosun içinden ne çıkacağı belli deilki. yalnız yerine konulabilecek sapara çok vasat görünüyo yaw. hantal, savunması yok sanki saklanıyo gibi. her tarafı moklu değnek afedersin.

yine herkes aykut dio ama hocayı az çok tanıdıysam zokorayı afrika maçları gelene kadar ( ölene kadar ) oynatır.
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Halil yerine Volkan Şen oynamalı!

Yorum

• onurun sözleşme niye hala uzatılmadı. bunu söyleyen hiç yok anca gidince konuşursunuz. ama çok geç olur. bu onur konusnda yönetim ağırdan alıyor sonu hiç iyi değil onur türkiyenin en iyi kalecisi ne çabuk unutuldu. bana göre kaleye onur geçmeli artık

Yorum

• tolga
              celutska giro glo ferhat

colman zAkora? sapara

volkan burak adrian
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Alan niye oynuyor diye soranlara:

Takimda 3 tane hemen hemen ayni Stilde futbol oynayan Oyuncumuz var: Adrian, Sapara, Colman. Bunlardan Colman ötekilerden biraz daha fazla Defans yapiyor. Ücüde calima gitmeyen Pas ile oynayan oyuncular. ALanzinho bu takimda Henrique haric, calim atabilecek tek futbolcu. Onun icin Alanzinho ilk onbirde olacagini düsünüyorum.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• son yıllarda gerek antalyada gerek trabzonda en çok puan kaybı yaşadığımız takımlardan birisi antalyaspor.işin ilginç yanı bu takım beşiktaş ve fenerbahçeye karşı oynadığı maçlardan hep mağlup ayrılıyor.şifo çok antipatik.trabzon maçlarında anti futbol oynatıyor tek kelimeyle.ve bu hafta gs maçından sonra yaptığı "ligin en iyi takımıyla oynayacağız gibi açıklamaları bile canımı sıkıyor"...bu maç için bir sinerji yaratalım geçen seneki gibi yine puan alıp giderse bu adam sinir krizi geçiririm...
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• ----------------- Onur -------------------
                    --------- Zokora ------- Giray Kacar ------
                    Celustka ---------------------------- Cech
                    ---------------- Aykut -------------------
                    -------- Colman -------- Adrian ----------
                    Burak --------------------------- Henrique
                    ---------------- Pawel -------------------
                    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• gecen sene iki macta biz gol bile atamazken fb bes tane atti -ilk macta yirmi dakikada 4 gol- gs 6 atti
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onurun sözleşme niye hala uzatılmadı. bunu söyleyen hiç yok anca gidince konuşursunuz. ama çok geç olur. bu onur konusnda yönetim ağırdan alıyor sonu hiç iyi değil onur türkiyenin en iyi kalecisi ne çabuk unutuldu. bana göre kaleye onur geçmeli artık
                        kendi adıma gidince de konuşmam gidenlerle ilgili de konuşmadım aslolan Trabzonspor dur.. futbolcular geçicidir. bize adam gibi adamlar lazım onları futbolcu yapan Trabzonspordur ha yok kıymetini bilmez giderse kendi bilir. yeter ki başkanımız ve teknik direktörümüz iyi olsun (ki ben dünyanın en iyi teknik direktörümüze sahip olduğumuzu düşünüyorum) en alasını buluruz futbolcuların artık vefa göstermeyen topçu istemiyorum. Trabzonsporun adam yaptığı futbolcular diğer takımlarda mahvolmaya mahkumdur. Allah izin verirse şampiyonlar liginde gruplardan çıkarız ligdede şampiyonluğa oynarız. Bu haftaki maça gelirsek zor maç olur ama 2-1 veya 2-0 alacağımızı düşünüyorum.
                        TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• Takımın gidişatı iyi değil , beğenmiyorum takımı . Şampiyonlar ligi oyuncuları kafa olarak yoruyor olabilir mi ? 2-3 günde bir maça konsantre olmak , yenilginin üstüne hemen maça çıkmak ???

Yorum

• -----------------------------ömer---------------------
                            tandogan---------ali turan----------deniz baris----musa nizam--------
                            ------tita---------dagasan-----inceman----doga-------mehmet eren--
                            ----------------------------zitouni(M.yilmaz)-------------------------

90 dakika defans yaparlar yine
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Aykutu oynatması için Zokora ya da Colman'ı kesmesine gerek yok. Aykut koşar, basar oyun içinde dinlendirir Zokora ile Colman'ı...

Yorum

• ----------------- Tolga ----------------
                                ------- Aykut ----------- Glowacki -----
                                Serkan---------------------------Ferhat

------------Sapara---Colman ------------
                                ----Volkan-------------------- Alan -----
                                ----------------Adrian-----------------

----------Burak ------------------------
                                En son odyseuys tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 18:44.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X