İlk olarak Selçuk Sarı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Bizim derdimiz ne seninki ne... Ya arkadaş sen skorrrrrrrrrr yorumcusumusun .Bu takım rezale ttttt oynuyor, şenol hoca aşkı bu kadar mı kör etti sizi rezalet futbol oynuyoruz rezalet ve hiçbirşey yapılmıyor. Niye oynuyoruz biz şampiyonlar liginde, bir daha hiç gidememek içinmi bu sorunun cevabını verebiliyorlar mı:?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
biz yarın interle lille maç yapalım yine puan veya puanlar alırız. ancak almamız gereken maçlara o psikolojiyle çıktığımızda eldeki oyuncuların zaafları ortaya çıkıyor. inter lille maçları sonrası biz bu cska yı yeneriz dedik üç atıp yolladılar. geçen yılki gibi oyuna hükmetme, rakibi sahasından çıkarmama gibi özelliklerimizde giden oyuncuların meziyetleri önemli rol oynuyordu. geçen seneye bakıp o futbolu hemen beklemek doğru değil.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
tolunay kafkas en azından takıma hırs gelir, hırslı olmayanıda gönderir.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldeniro Ziya Dogan mi gelsin?
Suc Yönetimde Yö-ne-tim-de
Yorum
-
Burda kimse Şenol hocanın düşmanlığını yapmıyor. Yazılanları anlayarak oku.İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah korkusu yokmu şu yazıları yazanlarda.Allah korkusu yoksa vicdan yokmu.Vicdan yoksa akıl yokmu.Hiçbiri de yoksa adamın futbol kariyerine saygı da mı yok.Şenol GÜNEŞ düşmanları, sizi Allah ıslah etsin.Başka sözüm yok.Trabzonspor'un en büyük düşmanı ve rakibi siz Ş.GÜNEŞ düşmanlarısınız...
Yorum
-
İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar iyi alisti valla Takim mac kazaninca Kral Senol hoca kaybedince Yonetim istifa yok ya.Antalyayi yenebilmek icin Messiyi mi alacakti yonetim.
aynen
bu karsilasmada da yönetim diyenler var ya kafayi yiyecem, Senol hocaya elestiri yasak
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hangı sartlarda olursa olsun Insallah Trabzonspor fark yer diyen ınsanın zıhnıyetınden suphe duyarım...
herkese ıyı sohbetler
Sırtlanlara ınat Senol Gunes!!ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Üşüyoruz Umut reyiz
cCc Umut cCcBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
süper yorum...İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim derdimiz ne seninki ne... Ya arkadaş sen skorrrrrrrrrr yorumcusumusun .Bu takım rezale ttttt oynuyor, şenol hoca aşkı bu kadar mı kör etti sizi rezalet futbol oynuyoruz rezalet ve hiçbirşey yapılmıyor. Niye oynuyoruz biz şampiyonlar liginde, bir daha hiç gidememek içinmi bu sorunun cevabını verebiliyorlar mı:?

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum