Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selçuk Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mac bitince 25-35 sayfa araliginda sacmalayan arkadaslar donup ne yazdiklarini okusunlar lutfen...Mac guzel biticek! o sacma yorumlardan utanirlar umarim...
    Bizim derdimiz ne seninki ne... Ya arkadaş sen skorrrrrrrrrr yorumcusumusun .Bu takım rezale ttttt oynuyor, şenol hoca aşkı bu kadar mı kör etti sizi rezalet futbol oynuyoruz rezalet ve hiçbirşey yapılmıyor. Niye oynuyoruz biz şampiyonlar liginde, bir daha hiç gidememek içinmi bu sorunun cevabını verebiliyorlar mı:?
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• biz yarın interle lille maç yapalım yine puan veya puanlar alırız. ancak almamız gereken maçlara o psikolojiyle çıktığımızda eldeki oyuncuların zaafları ortaya çıkıyor. inter lille maçları sonrası biz bu cska yı yeneriz dedik üç atıp yolladılar. geçen yılki gibi oyuna hükmetme, rakibi sahasından çıkarmama gibi özelliklerimizde giden oyuncuların meziyetleri önemli rol oynuyordu. geçen seneye bakıp o futbolu hemen beklemek doğru değil.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• halil de ummutun pres yapmayan versiyonu ya

Yorum

• Volkan ısınıyor sanki

Yorum

• Takımda topçuları tutamayan yönetim 5 milyon avro verip sıradan topçuları alabiliyor.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aldeniro Ziya Dogan mi gelsin?

Suc Yönetimde Yö-ne-tim-de
              tolunay kafkas en azından takıma hırs gelir, hırslı olmayanıda gönderir.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah korkusu yokmu şu yazıları yazanlarda.Allah korkusu yoksa vicdan yokmu.Vicdan yoksa akıl yokmu.Hiçbiri de yoksa adamın futbol kariyerine saygı da mı yok.Şenol GÜNEŞ düşmanları, sizi Allah ıslah etsin.Başka sözüm yok.Trabzonspor'un en büyük düşmanı ve rakibi siz Ş.GÜNEŞ düşmanlarısınız...
                Burda kimse Şenol hocanın düşmanlığını yapmıyor. Yazılanları anlayarak oku.

Yorum

• Dokunamayanlar diye film olur bu maçtan. ulan halil

Yorum

• serkan faul canavarı, zarardan başka bir işe yaramıyor..

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftar iyi alisti valla Takim mac kazaninca Kral Senol hoca kaybedince Yonetim istifa yok ya.Antalyayi yenebilmek icin Messiyi mi alacakti yonetim.
                      aynen bu karsilasmada da yönetim diyenler var ya kafayi yiyecem, Senol hocaya elestiri yasak
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Orta yapamiyoruzzzzzzzzzzzzzz......
                        Her duran top ya kalecide yada defansta.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Hangı sartlarda olursa olsun Insallah Trabzonspor fark yer diyen ınsanın zıhnıyetınden suphe duyarım...

herkese ıyı sohbetler

Sırtlanlara ınat Senol Gunes!!
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• 30 tane futbolcun varken hala kadro sıkıntısı çekiyorsan oturup düşünmek lazım
                            de mi yönetim?

Yorum

• Üşüyoruz Umut reyiz

cCc Umut cCc
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim derdimiz ne seninki ne... Ya arkadaş sen skorrrrrrrrrr yorumcusumusun .Bu takım rezale ttttt oynuyor, şenol hoca aşkı bu kadar mı kör etti sizi rezalet futbol oynuyoruz rezalet ve hiçbirşey yapılmıyor. Niye oynuyoruz biz şampiyonlar liginde, bir daha hiç gidememek içinmi bu sorunun cevabını verebiliyorlar mı:?
                                süper yorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X