Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu takımda eleştirilecek en son adam Colman dır....
    Fantaziye kaçan pasları ve ön liboro oyunucusuna göre fazlasıyla hamurunun gevşek olması insanı çileden çıkarmaya yetiyor..Son zamanlarda birde buna umursamaz tavırları eklendi..
    her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftara laf atmak istemiyorum ama bu sene lig maçlarında bir türlü atmosfer oluşmuyor. Tabi tv başında öyle düşünüyorum, stadda farklı oluyor olabilir.
      Kesinlikle öyle.

Avni akerde taraftar ayri telden oynuyor,takim ayri telden.

Avni akerde bu taraftar profili oldugu sürece bizim icin sampiyonluk uzaklarda.

Buradan takimi hatasiz gördügüm sanilmasin,takimin zaten dag gibi sorunlari var.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ligin zerre kadar tadı ve heyecanı yok.ilk dörde gırelım yeter.Avrupada derece yakalayalım,seneyede Avrupada olalım.nasıl olsa bu pezevenkler bizi şampiyon yapmamak için elinden geleni yapacak.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ligin zerre kadar tadı ve heyecanı yok.ilk dörde gırelım yeter.Avrupada derece yakalayalım,seneyede Avrupada olalım.nasıl olsa bu pezevenkler bizi şampiyon yapmamak için elinden geleni yapacak.
          8 macin 6 sini kazansaydik lig bizim icinde cok zevkli olurdu.

Hic transfer yapmamis manisa bile 4 kez galip geldiyse oturup düsünmek lazim.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Cafer üstadım; Bu sene hakem hataları (kasıtları) feneri ite ite yukarıda tutuyor.biz 8'de 8 yapsak feneri bi şekilde zirvede tutarlardı.Şenol hoca Ligi fazla düşünmüyor,bu inkar edilemez bir gerçek.biz şampiyonlar Lıgınde ayağımıza gelen "Tarihi fırsatı"değerlinderılım,iyi derece elde edelim,o coşkuyla avrupada ıstıkrarlı başarılara yelken açarız.

Yorum

• Ligde sampiyonluga oynariz öyle yada böyle...

fazla takmamak lazim...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• O pozisyona penaltı diyenler var aramızda,iyi güldüm akşam akşam,istanbullulara verilseydi o penaltı şuan sağda solda asacak adam arıyorduk buna eminim,hani derler ya Trabzonspor taraftarı objektiftir,futboldan anlar.Onu diyene yazıklar olsun çünkü dünyanın en büyük yalanı o laftır...

Yorum

• Ne olmuş penaltıya?Girayın üzerine top hareket halindeyken çullanan,ıten Antalyalıyı görmedinmi.objektif olacaksın dıye kasılmana gerek yok arkadaş.penaltı değildi dersin geçersin o yana.

Yorum

• Macin Özetlerini izledim ve galibiyeti kacirdigimizi gördüm. Her ne kadar berbat oynamis olsak bile herkese gereken korkuyu saldik.

Burada sacmasapan elestirenleri de anlamak mümkün degil Bu takimdan iyi futbol beklemek, Günes´in batidan dogmasi gibi birsey ama anlayana!

Takim bu mac trafiginde özel antrenman yapacak vakit bile bulamiyor iken, takima bu kadar yeni oyuncu katilmis iken, oyuncularin sakatlanmamasi ve yorgun düsmemesi icin rotasyon sart iken ve isin en acisi, bu Yönetim´in bize bahsettigi güya genis yani olmayan kadro ile bu kadar isteee!

Sükredecegimize..neyse!
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Pozisyon teknik olarak penalti ama bende o pozisyona penalti calmam! Eger calacaksan, bunu hep calacaksin..pekiyi caliyorlar mi? Hayir

Zokora´nin oyundan atilmasi da komik..zaten atilmasa bu maci kazanbilirdikde, en azindan yine berabere biterdi!
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Su an bu takim iyi oynamasi mucize.

S.ligi ve Lig genel olarak olumlu görünüyor puan olarak...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• klasık bır futbol terimi vardır."bu pozisyona orta sahada faul verebilirsen,ceza alanı içinde penaltı vereceksın"ve dikkat edelim,(top hareket halinde)!

Yorum

• O pozisyon öyle bir pozisyon ki hakem çalmasa niye penaltıyı vermedi diye itiraz edemeyiz ama verince de bu ne biçim penaltı diyemiyorum. Ben hakem olsam ben de çalmam ama çalan hocayı da bu pozisyon yüzünden çok eleştirmem.

Diğer görüşüm antalya maçına as kadro ile başlasaydık daha ilk yarıda 3 puanı alıp oyunu bitirebilirdik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X