İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
İçeri hala bir adam sokabiliyoruz ahh ah.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
beni kimse kandıramaz geçen seneki takımla arasındaki farkı bende görüyorum.ama bu antalyayı bir gol atarsak yeneceğiz diyorum. dediğim gibi bir yere kaybolmayınnn.İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRuhsuzlar topluluğu ile mi maç çevireceğiz Şenol Hoca ve Sadri Şener seni nasıl kandırdıysa artık uyanamadın gitti
Yorum
-
Abi bırak git allah aşkına ya, sezon sonuna doğru 3-4 maç yattı doğru da kalan tüm maçlarda eşşek gibi oynadı adam. Ya gol attı ya asist yaptı, bir sürü pozisyon yarattı. Top taşıması yeterdi. 1 adımı 2 metreydi adamın 2 adımda rakip sahayı yarılıyordu şut falan atıyordu. Bizde bu yaratıcılıkta 1 adam yok.İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejaja'yı övmeyin şurda senede üç dört maç oynayan kansızlara ihtiyaç yok bu takımda.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Geçen seneye ahlanıp vahlanmayı bırakabilirsek önümüzü göreceğiz ama bir türlü bu durumdan kurtulamadık..
Gerçi taraftara ne diyeceksinki başkan bile takımdan kaçıp gidenleri dilinden düşüremiyor o kadar pişmansan basıp parayı tutacaksın takımda..
Adam çekip gitmiş peşinden ağlıyor trabzonsporun taraftarına başkanına yakışmıyor...ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Halil dokun artık ya.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Hehe yenerizİlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni kimse kandıramaz geçen seneki takımla arasındaki farkı bende görüyorum.ama bu antalyayı bir gol atarsak yeneceğiz diyorum. dediğim gibi bir yere kaybolmayınnn.
Takımın başında sence gerçekten bir hoca mı vardı bugün ?
Skor 2-0 a geldikten sonra ideal 11 e dönüyor Celustka Zokora Cech Halil yok ama Serkan Alan Sapara Ferhat 11 de
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum