Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• He ayrıca Alanzinho için yazacak birşey kalmadı artık , hocayla arasında ne var ben de bilmiyorum .gerçi forumda da var onu ilah yapanlar , takımın değişilmezi diyenler .

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetim+şenol hoca istifa.
      Hayir Senol Hoca bunlara bana ücüncü sinif Topcu Transfer edin ve Egemeni satin demedi.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ah ulan ah gormeseydim su ruyayi ben demistim ):

Yorum

• bu maci yenilmeyecez!
          hatta hemen golu bulalim, yenecez!

Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• BU SENEYİ KAYBETTİK bu kadar açık devre arası bu fiyasko oyuncularla yollar kesinlikle ayrılmalı ve de şenol güneş bu takımda artık çalışmak istemiyor her halinden belli ,hani havale geçiren bir insanın yaptığı hataları tekrarlıyor, iyice konuşulmalı çalışmak istemiyorsa gereği yapılmalı...
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yönetim+şenol hoca istifa.
              aha geldi
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Sene başından beri pozisyon üretmekte büyük sıkıntı içerisindeyiz.

Yorum

• İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut bulut ne alaka pozisyon var sanki
                  Takımda ruh kalmamış
                  2.yarıda bakalım ne yapcaklar
                  Sorun orda zaten pozisyon yok, pozisyonları üreten adam oydu
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• YENECEĞİZ.kimse maç sonrası bi yere ayrılmasın.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ya arkadaş bakın antep oynatmadı gül gibi adamı geçen hafta ilk oynattı abdullah adam başladı sıralamaya golleri.muhammet demir gene gol atmış gsye.biz neden yapamıyoruz bunu oynat hocam ereni neden oynatmıyorsun.herkesi geleceğin gigsi dediği adam nasıl olur bi kere şans bulamaz.lanet olsun alanzınhona ya oynat şu adamıu ya vallahi bıktım usandım ya!
                      from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut'un gectigimiz hafta sonu kacirdigi golu gorsen eminim ozlemedigini anlardin.
                        Bu kadar anlaması kıt adamlarsınız işte. Ben Umut'un o maçını izledim emin ol. Siz daha yazın Umut'un kaçırdığı pozisyonları, koyun fotoğrafları da. Ben Umut'u aradığımız gerçeğini her hafta gözünüze gözünüze sokarım merak etme. Umut golcü bir oyuncu değil zaten, kimse de gelsin tek santrafor oynasın demiyor. Ama Burak bile Umut'u çok arıyorum diyorsa düşünmesi gereken biz değil sizsiniz yeter ya. Bir siz mi anlıyorsunuz futboldan?

Umut çok iyi bir santrafor değildir ama çok iyi bir forvet oyuncusudur.

Aslında şu cümleyi bile kurmamam gerekiyor. Son 5 yılda en istikrarlı golcüydü ligdeki.

Yorum

• Adrian ne yazik ki bizim takima uygun bir adam degil.Polonya'dan saglam kazik yedik bu yil da.Jaja gibi adama ihtiyac var orda.Sapara'da sanki emekli olmus gibi oynuyor.Bu adam boyle degildi.

Yorum

• jaja - umut bunlar olsaaaaaaaa
                            TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• En başta Alanzinho ve Colman olmak üzere,Volkan,Adrian,Sapara bizi eksik oynatıyor inanılmaz kötüler hele Alanzinho ve Colman hayatlarının en kötü performanslarını sergiliyorlar sezon başından beri bu futbolla işimiz çok zor pres denen bişey yok takımda hiçbir takıma büyüklüğünü kabul ettiremiyor takım...

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya arkadaş bakın antep oynatmadı gül gibi adamı geçen hafta ilk oynattı abdullah adam başladı sıralamaya golleri.muhammet demir gene gol atmış gsye.biz neden yapamıyoruz bunu oynat hocam ereni neden oynatmıyorsun.herkesi geleceğin gigsi dediği adam nasıl olur bi kere şans bulamaz.lanet olsun alanzınhona ya oynat şu adamıu ya vallahi bıktım usandım ya!
                                İmza..
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X