İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
sanırım umrunda değil...İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho yu kesin yollamak gerek. Inter macidan beri gördügümüz tek sey alanzinhonun top kayiplari sonrasi yedigimiz goller.
Hoca nasil görmüyor bunu? yoksa umrunda mi degil?from BOGAZIÇI
Yorum
-
-
Bu kadar anlaması kıt adamlarsınız işte. Ben Umut'un o maçını izledim emin ol. Siz daha yazın Umut'un kaçırdığı pozisyonları, koyun fotoğrafları da. Ben Umut'u aradığımız gerçeğini her hafta gözünüze gözünüze sokarım merak etme. Umut golcü bir oyuncu değil zaten, kimse de gelsin tek santrafor oynasın demiyor. Ama Burak bile Umut'u çok arıyorum diyorsa düşünmesi gereken biz değil sizsiniz yeter ya. Bir siz mi anlıyorsunuz futboldan?İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un gectigimiz hafta sonu kacirdigi golu gorsen eminim ozlemedigini anlardin.
Yorum
-
Ne kadar mutlusun oyle, Allah arttirsin... Gol yedikce cikiyor sizin gibiler ortaya zaten...İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle:d:d:d:d:d
Yorum
-
ben söylemessem sen söylemessen kim söyleyecek doğruları.İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbii sende bi git gözünü seveyim bak.
Yorum
-
Umut bulut ne alaka pozisyon var sanki
Takımda ruh kalmamış
2.yarıda bakalım ne yapcaklarYeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
yok daha nelerİlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim+şenol hoca istifa.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

....
Yorum