He ayrıca Alanzinho için yazacak birşey kalmadı artık , hocayla arasında ne var ben de bilmiyorum .gerçi forumda da var onu ilah yapanlar , takımın değişilmezi diyenler .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
Hayir Senol Hoca bunlara bana ücüncü sinif Topcu Transfer edin ve Egemeni satin demedi.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim+şenol hoca istifa.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
BU SENEYİ KAYBETTİK bu kadar açık devre arası bu fiyasko oyuncularla yollar kesinlikle ayrılmalı ve de şenol güneş bu takımda artık çalışmak istemiyor her halinden belli ,hani havale geçiren bir insanın yaptığı hataları tekrarlıyor, iyice konuşulmalı çalışmak istemiyorsa gereği yapılmalı...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
aha geldiİlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim+şenol hoca istifa.
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Sorun orda zaten pozisyon yok, pozisyonları üreten adam oyduİlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut bulut ne alaka pozisyon var sanki
Takımda ruh kalmamış
2.yarıda bakalım ne yapcaklar
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
ya arkadaş bakın antep oynatmadı gül gibi adamı geçen hafta ilk oynattı abdullah adam başladı sıralamaya golleri.muhammet demir gene gol atmış gsye.biz neden yapamıyoruz bunu oynat hocam ereni neden oynatmıyorsun.herkesi geleceğin gigsi dediği adam nasıl olur bi kere şans bulamaz.lanet olsun alanzınhona ya oynat şu adamıu ya vallahi bıktım usandım ya!from BOGAZIÇI
Yorum
-
Bu kadar anlaması kıt adamlarsınız işte. Ben Umut'un o maçını izledim emin ol. Siz daha yazın Umut'un kaçırdığı pozisyonları, koyun fotoğrafları da. Ben Umut'u aradığımız gerçeğini her hafta gözünüze gözünüze sokarım merak etme. Umut golcü bir oyuncu değil zaten, kimse de gelsin tek santrafor oynasın demiyor. Ama Burak bile Umut'u çok arıyorum diyorsa düşünmesi gereken biz değil sizsiniz yeter ya. Bir siz mi anlıyorsunuz futboldan?İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un gectigimiz hafta sonu kacirdigi golu gorsen eminim ozlemedigini anlardin.
Umut çok iyi bir santrafor değildir ama çok iyi bir forvet oyuncusudur.
Aslında şu cümleyi bile kurmamam gerekiyor. Son 5 yılda en istikrarlı golcüydü ligdeki.
Yorum
-
En başta Alanzinho ve Colman olmak üzere,Volkan,Adrian,Sapara bizi eksik oynatıyor inanılmaz kötüler hele Alanzinho ve Colman hayatlarının en kötü performanslarını sergiliyorlar sezon başından beri bu futbolla işimiz çok zor pres denen bişey yok takımda hiçbir takıma büyüklüğünü kabul ettiremiyor takım...
Yorum
-
İmza..İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaş bakın antep oynatmadı gül gibi adamı geçen hafta ilk oynattı abdullah adam başladı sıralamaya golleri.muhammet demir gene gol atmış gsye.biz neden yapamıyoruz bunu oynat hocam ereni neden oynatmıyorsun.herkesi geleceğin gigsi dediği adam nasıl olur bi kere şans bulamaz.lanet olsun alanzınhona ya oynat şu adamıu ya vallahi bıktım usandım ya!
FIRTINA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum