Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligin Hiç Önemi Yok !!

Bugun Statüyü Tekrar Değiştirmiş Federasyon !!

34 Haftayı Lider Bitiren Ş.Ligine Gitmeyecek Playy-Off Da İlk İkiye Girenler Gidecekmiş.

Play-Off'a Kalırız İstanbul Eziklerine Çakarız Rahat Olun.

Yorum

• hey millet,maçı 10 kişi bitirdiğimizi unutmadan yazın..eleştirikolikler...
      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cumartesi biz de yeriz gibi bu oyunla.
        Gülme komşuna gelir başına demiş atalarımız.
        Deplasmanda daha kolay olur bence.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hey millet,maçı 10 kişi bitirdiğimizi unutmadan yazın..eleştirikolikler...
          uyduruk bir penaltı ile 1 puanı aldığını da unutma
          .....

Yorum

• Bu futbolla çok açık antep ve cska da farklık oluruz. duygusal olmaya gerek yok. çok çok kötü oynadık, her maç sonrası diyoruzdur -burak da olmasa..!- takım hücumda etkisiz,ataklara her zaman ağır çıkıyor ağır oynuyoruz. -şenol hocamı seviyorum da Allah aşkına hocam sene başından beri neyin notunu alıyorsun? hep aynı kötü oyunu oynuyoruz ligde. inş. cska bizi böyle bulmaz yoksa rusyadan daha farklı olur.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cumartesi biz de yeriz gibi bu oyunla.
              Gülme komşuna gelir başına demiş atalarımız.
              Bugun yenseydk antep bizi yenerdi ama bizim ynmemiz lazm

Senol hoca yaptirim uygulayacagi icin bn alirz diyorum hocayi sinirli gormesek evt yenerlerdi ama alirz gibime geliyr

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hey millet,maçı 10 kişi bitirdiğimizi unutmadan yazın..eleştirikolikler...
                siz de sakın eleştirmeyin kuzucuklar
                herşey mükemmel gidiyor şu an

Yorum

• Her fırsatta söylüyorum dilimde tüy bitti 4-2-4 oynuyoruz iyi etmiyoruz. Hatta bugün ŞEnol Hocam 4-1-5 oynattı.

şikebahçenin ideal ortasahası: emre,mehmet,christian
                  bejeke: necip-ernst-aurelio
                  gese: engin-selçuk-melo

Bizim ortasaha : Colman-Zokora(lig geneli) yada Colman-Sapara(antalya maçı) ya da Zokora-sapara (ankaragücü maçı)

Bu taktik anlayışla her maç kabuslar görmeye hazır olmak lazım.

Yorum

• Geçen yıl hücümda Umutun yaptığı insanüstü hücüm presinden çok kaçırdığı gollerin ardından Umutun kulakları çınlatılıyordu.Selçuğun savunmanın arkasına attığı toplarla pozisyonlar buluyorduk.Bu sezon Adrianla yapmaya çalıştığımız göbekten gelme işini geçen yıl Jaja ile yapıyorduk,Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kanatlara inememe sorunumuz var.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu adamın hakemliği iptal edilmeli, Kırmızıda oyunu bir süre izliyor sonra bir anda esiyor atıyor Zoko yu , sonrada penaltı. Bu çalınan penaltı gibi 1000 tane var ligde her maç. Maç içinde bütün takdir haklarını antalyaya verip Zokoyu da saçma şekilde atınca böyle mi dengeliyor oyunu bu hakemin hakemliği bitirilmeli.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• hakemler tam komedi das üclüsü mü desem, artik kac kisiyseler.Ulan beyinsiz hakem verdigin penaltiya bak.sen her macta 15 penalti calmazsan adam degilsin.Adama gösterdigi kirmiziya bak.Yenilen takim tabiki atislari kullanmada acele edecek,cok acemi hakemler.Eskileride kasar yok mu bunun ortasi?
                        iho istifa.

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          uyduruk bir penaltı ile 1 puanı aldığını da unutma
                          geçen sene verilmeyenlere saydım..ama hala 5-10 gol alacağımız var...bu senekiler hariç...
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Burağı attığı gol dışında pek beğenmedim.Bu maçta çok durgundu.Topsuz oyunda hiç yoktu.Takımda hırs adına hiçbirşey yok.Kötü oynayabiliriz ama koşmamak mücadele etmemek nedir?Hırslı oyuncu sayımız çok az.Giray ve serkan dışında yok.
                            İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Playoffa ligdeki puanların yarısı taşınacak 4 takım arasında iki maçlı lig olucak.. Bazıları hala daha playoffu eleme falan zannediyor.. 34 haftada toplanan puan önemli yani..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Herşeyi geçtim rakibin stoperinin elini kolunu sallaya sallaya tüm savunmayı ipe dizerek gol atmasını kabul edemiyorum.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X