İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor
Daraltma
X
-
yönetim+şenol hoca istifa.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Istifa
Yorum
-
Takımda forvet yok arkadaşlar. Bir sürü orta kestik içeri vuracak adam yok ama. Bir tanesine burak vurdu diğerine adrian o da şansa ama o bile auta çıktı. Gelecek adına karamsarım. Bu arada saparanın da günah keçisi gibi oyundan alınması hiç hoşuma gitmedi. Oyundan alınacak biri varsa o da colmandı.
Yorum
-
Turkiye liginin ortalamasi inaninki cok dusuk ve bu ligde basari tamamen PSIKOLOJI ile orantili... 2-0 yenik duruma dusen Trabzonspor neden 1 pozisyon dahi wermedi Sapara-Halil degisikligine ragmen... hocam allah askina Ziya DOGAN taktiklerinden kurtulalim. Tek forvet BURAK ne alaka . takim bile psikolojikmen samp.ligi maclari gibi basliyor maclara ve otomatikman pozisyon veriyor.. yik oyunu cezasahasina Buyuk Takim gibi oyna.. birak yigelim yiceksekde 1 mac kaybeder 5 mac kazaniriz
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora'ya laf söyleyenler görmüşlerdir o olmadan orta sahanın durumunu, 20 dakikada 2 tane gol yedik.
Alakasi yok yok. Zoko'nun yerine kim oynuyor? Alan mi Sapara mi? Farketmez cünkü her ikiside ofansif oyuncular. Peki kimin oynamasi gerekirdi? Serkan, Aykut, Baris vs...
Hata burada.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Yahu ön liberoda Alex tarzı bir adamı oynatan bir hocamız var siz hala yönetim yönetim diyorsunuz .Şenol Hoca'nın bir an önce toparlaması lazım kendini .İşine sarılması lazım böyle lay lay lom olmaz bu işler.antalya belkide ligdeki en sert orta sahaya sahip takımken sen 0 (sıfır) orta sahayla maça çıkıyorsun.Hem de sana karşı şansı tutan bir takıma karşı.
Yorum
-
Abii sende bi git gözünü seveyim bak.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim+şenol hoca istifa.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Yönetim+Şenolhoca+Futbolcular istifa. Klübü kapatalım.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim+şenol hoca istifa.FIRTINA
Yorum
-
Colman ve Sapara gibi iki tane ağır oyuncu önlibero oynayınca Deniz bile yürüyerek geçti orta sahayı. Colman bir rakibini koşarak yakalasın kolumu kesicem.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
:d:d:d:d:dİlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtalya futbol federasyonu İnter i küme düşürecek! Bumactan sonra,taraftarida kesin yumurta ve domates yağmuruna tutar, siz kime yenildiniz diyorlarmış!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum