Zannetmiyorum misafirlerin angus.com dan geldigini
Eğer angus com dan gelen varsa sunu bilsinki
Küme düşmek yetmeyecek Amatöre gideceksiniz
Yeryüzünün en şerefsiz takımı Fenev aramızda olmayacak
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Angutlar seviniyodur şimdi ne yapsınlar onlarında tek tesellisi bu[/QUOTE]
Sorun, zamanlama olarak şenol hocaya yapılan bilinçsiz eleştirilerin,Fener angutlarının zevkleriyle aynı yerde buluşması..Doğruyu yanlışta kullanırsan ,o doğru yanlışa hizmet eder..
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
mustafa ya laf söyleyenleri de anlayamıyorum..mustafa bugün gayet iyiydi,büyük takımın stoperi gibi oynadı..sen orta sahada 2 pas yapamayacaksın ileride adam gibi bir tane forvetin olmayacak sonra mustafa ya yükleneceksin..yok öyle dava...
kesinlikle katılıyorum. bu mağlubiyetin sorumlusu kesinlikle mustafa değil.
eğer tek bir kişi seçeceksek ben henrique derim
brozek takıma monte edilmeli. Henrique çok formsuz nedense. serkan emekli edilmeli (geçen yıldan beri bu kanaatteyim)
sonuç olarak yumlu kardeşimizde yetersiz ama istekli. forvette henriden daha etkiliydi birkaç kez bindirme yaptı.
defansımız bu maçta vasattı.
forvet daha vasattı.
not: Colman bence bir harika..eleştirilecek son adamımız bence.
bu futbolcular maaslarini sadece SL maclari icin aliyor galiba. Öteki maclara hobby diye cikiyorlar.
Bende yarin patronuma ayni teklifi sunacagim. Sadece carsamba günleri adam gibi calisirim. Diger günlerde yorgunum diyecegim.
Mutlaka anlayis gösterecektir dimi
Allah rızası için, sıkışmış maçlarda bağıramıyorsanız bile top rakibe gittiğinde oturduğunuz yerden elinizdeki çekirdekleri bir dakika olsun kenara bırakarak rakibi ıslıklayın ya. Çok mu şey istiyoruz. 3 bin kişi ıslıklasa stat inler arkadaş.
Yorum