Ver parayi
Al.kupayi
düzen bu
Ben uymuyorum izlemiyormda
Sl bana yeter milnodaydim lille de gidicem.insallah bilet aldim
Tv yi acip lig bile izlemiyorum
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Beyler cidden skor önemli değil. Beni üzen geçen sezon 18. haftası Ankaragücü maçı ile başlayan bir gol atayım yatayım mentalitesi. İşte o yüzden bugüne kadar Fener şampiyonluğumuzu elimizden aldı diyemiyorum. Çünkü biz verdik elimizle. Gerçekten büyük takım mıyız? İşte bunu gerçekten iyi düşünmek gerekiyor. İ.B.B maçında golü atamadık ama öyle bir hava vardı ki, mutlaka atarız bitane yeneriz gibiydi. Çok güzel çaktı İ.B.B. sonuçta, ellerine sağlık.
buraka da ayri birparantez acmak gerekir. Agladi sizladi yeni sözlesme yaptik, dünyanin parasini döktük.
Bilbao macininin 7 dk kirmizi yedi, ilk 3 SL ligi maclarinda cezali. Zaten bir lig maclarinda oynuyorsun ondada gidip ceza yiyorsun. Hoca bu takima sahip cikamiyor bence.
Iyi ollur kötü olur bir futbolcu ama disiplin hocanin isi.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Bazen şu taraftar yüzünden futboldan soğuyorum o kadar gereksiz yorumlar var ki
Şu an ben de aynısını düşünüyordum inan ki,forum dan radyo dan tv den TS den maç la ilgili her şey den vaz geçesim geliyor.
Ayıptır arkadaş gerçekten ayıp.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum