Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar kötüydü bencede. Bunda Yönetiminde payi var.

Iceride cok puan kaybederiz bence.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Aytaç Çakıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ............... çocuğu Aykut kocaman konuşuyo NTV. ulan ibnler Şenol hocayı bir kere davet bile etmediniz oralara. alın lan liginiz sizin olsun PİSLİG

İnteride yenen bu çocuklar İBB yede yenilen bu çocuklar. Hep destek Tam destek
      Sözde bizim maça özel program yapacaklardı tanıtımı geçtiler..

Telekulak rıdvanla aykut birlikte irdelesinler..

Onların yarası kolay kolay geçmez alexi övüp dursunlar tarlaları nasıl yeşertmişler anlatsınlarda dinleyelim..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu kirli ligde şampiyon olamasak gram üzülmem
        Ver parayi
        Al.kupayi
        düzen bu
        Ben uymuyorum izlemiyormda
        Sl bana yeter milnodaydim lille de gidicem.insallah bilet aldim
        Tv yi acip lig bile izlemiyorum
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ALANZİNHO VE SERKAN ı bidahaki seneyede bu takımda görürsem , bu takımı desteklemem daha.

Yorum

• İlk olarak ozgur cocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz Trabzonsporlular mutsuzluğa mahkumuz.
            - Hayırdır yenimi indin Dünyaya sen
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Beyler cidden skor önemli değil. Beni üzen geçen sezon 18. haftası Ankaragücü maçı ile başlayan bir gol atayım yatayım mentalitesi. İşte o yüzden bugüne kadar Fener şampiyonluğumuzu elimizden aldı diyemiyorum. Çünkü biz verdik elimizle. Gerçekten büyük takım mıyız? İşte bunu gerçekten iyi düşünmek gerekiyor. İ.B.B maçında golü atamadık ama öyle bir hava vardı ki, mutlaka atarız bitane yeneriz gibiydi. Çok güzel çaktı İ.B.B. sonuçta, ellerine sağlık.
              Oyna dik oyna!

Yorum

• buraka da ayri birparantez acmak gerekir. Agladi sizladi yeni sözlesme yaptik, dünyanin parasini döktük.
                Bilbao macininin 7 dk kirmizi yedi, ilk 3 SL ligi maclarinda cezali. Zaten bir lig maclarinda oynuyorsun ondada gidip ceza yiyorsun. Hoca bu takima sahip cikamiyor bence.
                Iyi ollur kötü olur bir futbolcu ama disiplin hocanin isi.

Yorum

• Şenol Hoca her maça berbaerlik parolası ile çıksın ve Küçük düşünerek oynatsın takımı her maçı 2-0 kazanırız
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Ertan abi, bazı üyeler sadece belli zamanlarda piyasaya çıkıyor. Fazla üstelememek lazım.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• dün fener bizden daha kötü oynadı desem inanırmısınız ?_

ama onların alexi vardı

bizim jajamız yok.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Kötü oynadık.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taraftar kötüydü bencede. Bunda Yönetiminde payi var.

Iceride cok puan kaybederiz bence.
                          herşeyi taraftara atın, işin kolay tarafı.

tabi takım kusursuz oynadı, suç taraftarda.

Yorum

• "üzümlere gelince gıdı gıdı, sapına gelince meeee" diye bir deyim vardır anadoluda..şenol hocayı överken iyi, yanlış yapınca eleştirince kötü öylemi?
                            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bazen şu taraftar yüzünden futboldan soğuyorum o kadar gereksiz yorumlar var ki
                              Şu an ben de aynısını düşünüyordum inan ki,forum dan radyo dan tv den TS den maç la ilgili her şey den vaz geçesim geliyor.
                              Ayıptır arkadaş gerçekten ayıp.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak ozgur cocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz Trabzonsporlular mutsuzluğa mahkumuz.
                                bu adam acilen forumdan uzklaştırılmali
                                Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X