Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçtaki tek çekincem Mustafa. Glowacki yorgun diye hoca ona şans verecektir. İnşallah Webo karşısında aciz durumlara düşmez...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• beni en çok mutlu edenlerden biri de bu takımda böylesine piston gibi işleyen sol bekler görmek..

hep merak ederdim acaba ne zaman göreceğim diye.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beni en çok mutlu edenlerden biri de bu takımda böylesine piston gibi işleyen sol bekler görmek..

hep merak ederdim acaba ne zaman göreceğim diye.
        piston gibi işleyen bekler sağlı sollu bekler hazır
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Stadyumun full çekmesi lazım taraftarımız üstüne düşeni en iyi şekilde yapar
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• hızlı oynamalarına müsade etmememiz lazım, yoksa tehlikeli oluyolar
            fizik güçleri üst düzey, 90 dk düşmememiz lazım

bunlar hariç türkiye.nin en iyi takımı olduğumuz için ibbyi düşünecek halimiz yok
            onur, emek, başkaldırı...
            kendine karşı #direnTRABZONSPOR
            LiverpoolFC

Yorum

• ibb dede rehavet olabilğir arkadaşlar gs macından sonra...biz rotasyon yapıp sahaya cıkacagız..ya onlar

Yorum

• Kadro tahmini yapmayacağım ama vittek, sapara, pawel, aykut gibi birkaç süpriz bekliyorum. Malum çok yoğun bir maç trafiği var ve şampiyonlar ligine de çok sağlam girdik, gerisini getirmemiz için rotasyon şart.
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• colman-zokoro ikilisi cok efor sarfetti inter macında...bence ikiliden biri yerine ya sapara oynar yada aykut...

Yorum

• inşallah defansta glo nun yerine mustafa yumlu oynamayaz...cok hata yapıyor..bence serkan sag beke celutska göbekte girayla oynamalı...yabancı sınırlamasını dikkate alırsak tabi

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      colman-zokoro ikilisi cok efor sarfetti inter macında...bence ikiliden biri yerine ya sapara oynar yada aykut...
                      ilker yasinin akrabası mısın
                      LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ilker yasinin akrabası mısın
                        ikler yasin demeyin bana zokoro zokare zokere.. adam 5 ayrı ceşitte söyledi adamın ismini

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hızlı oynamalarına müsade etmememiz lazım, yoksa tehlikeli oluyolar
                          fizik güçleri üst düzey, 90 dk düşmememiz lazım

bunlar hariç türkiye.nin en iyi takımı olduğumuz için ibbyi düşünecek halimiz yok
                          kadro olarak en iyisiyiz oyun olarak daha oturmadı 5-6 haftaya ihtiyacımız var bence, takım oturdumu yenilmez olucaz inş
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Bu maç ya 1-0 biter yada 2-1 daha fazla da gol olmaz 0-0 bitmez 1-1 de .

Yorum

• bakalım hangi yabancılar ilk 18 e girecek...piotr pawel alanzinho ve glo ilk 18 dısında olur bence...glo dinlendirilmek amaclı tabiki...alanzinhonda kendini toparlaması icin

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ikler yasin demeyin bana zokoro zokare zokere.. adam 5 ayrı ceşitte söyledi adamın ismini
                                twitterda tt olmak için bilerek yaptı hepsini utanmaz
                                LiverpoolFC

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X