Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Henriqe bana göre sakatlığının etkisinden kurtulamamış , ilk maçtaki Henriqeyi hatırlayın...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Misafirler siz 2 dakikalık sevinçleri çok seversiniz
      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İçimden geçenleri şuan yüzüne söylemeyi acayip isterdim
        Kabullenemiyorsunuz hala bu adama karşı nasıl bir kin besliyorsanız içinizde.

Pozisyona giremiyoruz, o kadar. Pozisyona girmeden gol atılmaz. Pozisyona girip kaçıramıyoruz bile.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bizden olmayan misafirlere sesleniyorum,
          koyduk mu la he koyduk mu,
          geçen sene öyle bu sene böyle,
          heveslenmeyin bu takım sizi çime gömecek daha.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Neyse geçmiş olsun düzelecek inşallah. Bu takımın kredisi yüksek bizde. Şenol Hocanın sonsuz.

Yorum

• Çok kötü oynuyoruz. Henrique eğer buysa Alanzinho'yla beraber paket yapıp devra arasında yollayalım. Bir takıma hiç mi düzgün Brezilyalı gelmez..

Manisa ve İBB'den yediğimiz goller halı saha golleridir ve bu tip golleri yediren stoper stoper değildir. Çok ararız Egemen'in boş bırakılan yerini.

Şenol Hoca yine taktik üretemedi, benim gibi seyretti maçı. Şu meşhur 32 oyuncuyu çok da efektif kullanmadığını ve kullanamayacağını düşünüyorum ben. Ama seviyorum hocayı, bu adam bizi geçen yıl öyle veya böyle şampiyon yaptı.

Federasyon şampiyonluk kupasını versin, daha da seyretmem bizim takımı (Şampiyonlar Ligi hariç).
              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Orta sahayi ve forveti birlestiren oyuncu yok. Adrian zaman zaman oyundan düsüyor. Jaja gibi bir oyuncu ve hizli bir forvet lazimdi, alinmadi. Stoper'i saymiyorum bile..
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dostum bence yanlış düşünüyorsun bizim mustafa gibi hemşerimiz olan galibiyeti arzulayan ve tuttuğu takımın formasını giyen oyuncalara ihtiyacımız var . Bence mustafa her maçta oynatılmalı ki Trabzon da futbolla ilgilenen gençlere örnek olsun.
                  Bu adam Girayla birlikte defans olmaz. İkisi de ağır adam. Bir insanı zorla defans yapamazsınız. Adamın biraz yetenekleri olacak. Yok bu adamda bunlar. O zaman oynatmayacan. Hemşeri ayaklarıyla vs. olmaz bu işler iyi oynayanı oynatacan.

Yorum

• Şenol Hoca konuşuyor

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Adrian ın biraz daha insiyatif alması gerekıyor..
                      Volkan Sen istekli ve toparlayacagını dusunuyorum..
                      Zokora defansif yonu guclu ancak hucumda Selcuk kadar etkılı olamıyor.. Bu acıgı gecen sene daha cok gerıye yaslanan, Colman ın kapatması gerekıyor..
                      Ancak ben Henrique yi hiç begenmedim.. Kendi kişisel gorusumde Trabzonspor a tabi ki katkısı olacaktır ancak fark yaratacagını dusunmuyorum..
                      Halil de Trabzonsporda oynama zamanı geçmiş gibi geliyor bana..
                      Cok umudum yok ancak insallah Halil de Henriqe de bana su yazdıklarımı yedirtir sezon sonunda..

Yorum

• Çok çekişmeli maç oldu. Kim kazansa hak edecekti bence. Belediye kazandı ve haketmedi diyimem. Bugün belediyeyi yenemediysek bana göre adrian ve henrike nin hiç formda olmayışından dolayıdır. Adrianın yerine giren alanzinho biraz hareket getirdi fakat gol için yeterli olmadı.

Ben biraz henrikenin oyununa değinmek istiyorum. Bu adam daha 22 yaşında . Çok hareketli ve dinamik olması gerekirken sanki üstünde çok büyük ağırlık varmış gibi hareket ediyor topları çok olumsuz kullanıyor. Kısacası inanılmaz derecede formsuz manisa maçından beri. Kendine çeki düzen vermesi lazım.

Adrian kendisinden bekleneni bu maçta veremedi.

Bir de unutmadan buraka da artık bi ceza gelmesi lazım. Bu maçta bizi eksik bıraktığı için.

Yorum

• umrumda değil puan kaybı ilk 4 e her türlü girer 3 haramilere çakar şampiyon oluruz

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kesinlikle katılıyorum glowackinin ölüsü milyon tane mustafa yumlu eder...kadro yap boz tahtasına döndü..oturt bir kadro oynaa yeter yaa...
                            Ezberden konuşmayın..

Defansa 3 yabancı harcadın????

kalan 3 yabancıyı sayarmısın????

Colman-zokooro- adrian- henrigue- vittek- sapara

Bunları da komple koy 11 e tam olsun.. hatta powl'i de..

11 kişi ile oynıyor biz 12 yabacıyı sürelim sahaya
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Taraftar da tam rezalet. (Hepsi için konuşmadığımızı 2153481726458124578 kere söyledik, söylüyoruz)

Sezonun ilk maçı, takım İnter'i yenmiş stad dolmuyor, dolduranların hali de içler acısı. İlk yarı uykum geldi cidden.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• sonuca degil ama kadrodaki bazi topculara bakinca insan uzuluyor..
                                bu mustafadan bank asyada cok var..daha hizlilarida mevcut..nedir abi bu adamin olayi..
                                uzerine gelen tum toplari disari atti.sorsan garanti oynuyor derler.yetenek sifir,adam kabiliyet dusmani.bir topuda oyuna sok mubarek..
                                alanzinho maci hareketlendirdi ama ben bu adami iki saniye oynatmam..gecen sene iyi kotu pas veriyordu ama bu sene
                                iyice cigrindan cikmis.tam hali saha topcusu.topu alinca herkesi calimlayabilecegini dusunuyor..
                                gerci halisada boyle oynasa bir daha maca cagirmazlar..illet oldum arkadas.
                                henrique'de bal yapmayan ari gibi..benfica macindaki adam gitti yerine mehmet yildizin biraz daha teknik olani geldi..
                                son olarak, giden puan olsun telafi edilir ama stoperlerimizi gorunce hayata bakis acim degisiyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X