2 haftadır kötü zeminlerde oynuyoruz, teknik takımlar bu zeminler çok zor oynar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
1- Beni bjk ve gs ilgilendirmez.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk ve gs de yenildi farkında değilsiniz sanırım
2- Bjk ve gs 1 maç kaybetti.
3- Bjk ve Gs nin geçen seneki durumu ortada! Bizimki ortada!
4- Kötü emsal örnek teşkil etmez....
Kadro yetersiz.. Yerli anlamında.
Transfer seezonunun son 3 günü 20 kere yazdım.
Bu sene 120 kere daha yazacağım.
Eşşeklik edilmeyecek.
Göz göre göre ateşe gidene af olunmaz.
Yorum
-
Geçen senenin acısını cıkarıyoruz.Hep son dk da biz mi atıcaktık
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben de inanamıyorum siz le aynı takımı tuttuğuma,İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle32 futbolcu ve onları bir hiçe çeviren BİR hoca tam komedi.
imzanız da çok yaratıcıymış bu ara da.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Seneye o zaman hangi ligde oynayacağız burda olmasak..İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kirli ligde şampiyon olamasak gram üzülmem
Çok böbürlenmeye gerek yok..
Bu halimizel maalesef bir şampiyonlar Liginde de maç kazanamayız, Havaya girmeyin.. Orası da giderse çok sarılırsın bu lige ama geçe kalacaksın..
Şunu herkes kabul etsin..
Bizim takım ancak yenilmemeye oynarsa bal üretebilir.. Eğer baskı kurmak gerekiyorsa ve gol atması gerekiyorsa kesinlikle yenilir..Bu lafımı da bir yerlere not edin..
De ki Şenol Hocaya, Bu maçtan beraberlik al .. O sana maçı alsın.. Ama Asla mutlaka kazanman gerekir deme...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Hugo bross dönemi süperdi hayatımızın topunu oynadık ve CL kupasını müzemize getirmiştik o adama haksızlık ettik keşke geri getire bilsekİlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle32 futbolcu ve onları bir hiçe çeviren BİR hoca tam komedi.
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Adamlar da hafta içi maç oynadı
Yorum