mustafa ya laf söyleyenleri de anlayamıyorum..mustafa bugün gayet iyiydi,büyük takımın stoperi gibi oynadı..sen orta sahada 2 pas yapamayacaksın ileride adam gibi bir tane forvetin olmayacak sonra mustafa ya yükleneceksin..yok öyle dava...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 İ.B.B
Daraltma
X
-
Aynen valla. O stadda atmosfer yok. Hiç gittin mi bilmiyorum ama gitmediysen bir gün nasip olur da görürsün inşallah. Üstler falan açık, garabet karanlık puslu bir atmosfer.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar da tam rezalet. (Hepsi için konuşmadığımızı 2153481726458124578 kere söyledik, söylüyoruz)
Sezonun ilk maçı, takım İnter'i yenmiş stad dolmuyor, dolduranların hali de içler acısı. İlk yarı uykum geldi cidden.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bjk ve gs de yenildi farkında değilsiniz sanırımİlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep kazacanağız değil...
Sene başından beri inter maçının ikinci yarısının 20 dakikalık bölümü dışında, buna benfica bilbao ve manisa maçı da dahil top oynamadık!!
Hani hep kazanalım falan da.
Sene başından beri 5 maç yaptık.
2 mağlubiyet, 2 beraberlik 1 galibiyet...
Bu yerli kadrosunun lige yetersiz olduğunu anlamak için nostradamus olmaya gerek yok!
Ekstra not :
Play-off a her türlü kalırız diyenler var. 10-15 puan farkla play-off a kalınca pek bi anlamı kalmıyor!!
Çünkü ligde topladığın puanlara göre başlayuacak o play-off grubu!!Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
defans olarak bide tayfun var tayfunmu mustafa karar sizinİlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo güne nalet olsun..keşke o golü atmasaydın şimdi sende 2. ligde oynuyodun? bu adamda ne varki hala takımda oynuyor anlamış değilim..Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Her malubiyet sonrası 1 saat kendime gelmem lazımİlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hala BMN'demisin?..

Yorum
-
- Bu Stadın miladı dolmuş artık , negatif enerji artık iyiden iyiye yayılmış her metrekaresine...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEzberden konuşmayın..
Defansa 3 yabancı harcadın????
kalan 3 yabancıyı sayarmısın????
Colman-zokooro- adrian- henrigue- vittek- sapara
Bunları da komple koy 11 e tam olsun.. hatta powl'i de..
11 kişi ile oynıyor biz 12 yabacıyı sürelim sahaya
ne ezberi?nasıl ezberse iki haftada iki defans hatası ve iki gol..üstelik oyunu defanstan kuramıyoruz..3 adam harca kalanınıda zokora-colman-adrian sana henrique mi lazım vittek mi? burak var halil var yeter...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Bir takım var düşünür acaba ligde kalabilcekmiyiz..
Bir takım var düşünür Şampiyonlar Liginde guruptan çıkabilecekmiyiz..
Bu fenerli misafirler yenıldik diye sevinmesinler yani.Zaten gelen vurmuş size giden vurmuş giren çıkan fenere.Size tavsiyem renktaşlar 3 temmuzdan ötesini düşünün keyfiniz yerine gelsin
Yorum
-
şenol hoca elindeki geniş kadroyu yoğun maç trafiğinde tüm oyunculardan verim alacak şekilde kullanmanın yollarını arıyor bence. birkaç haftaya ligdeki sorunlarımız da çözülür diye düşünüyorum.
lig çok umrumda değil diyenlei anlamıyorum. lig en az şl kadar önemlidir. biz küçük takım değiliz ki bir senelik başarıyla yetinelim. bu sene de şampiyon olacağız ki seneye de şl'nde yerimizi alalım. ziraat tk bile çok ama çok önemlidir. kupa kupadır. şenol hoca herşeyin üstesinden gelecek allahın izniyle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum