Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kusura bakma şenol hoca hazırlık ve uefa maratonunun hatta yedeğin yedekleri ile çıktığın rize maçının bile en iyi ve en koşan adamı henrique yi 11de başlatmazsan futbolcu yu daha en başta kaybetmişsindir demektir. demek koşmak kendini parçalamak bi işe yaramıyormuş diye düşünmüştür adam. ayrıca teofilo,jaja ve engin de yaptığın hataları bari henrique ye yapma..
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol hoca " benim banko düşündüğüm oyuncu oyuna sonradan girip bukadar sorumsuz oluyorsa demekki ben yanlış düşünüyormuşum" tarzında birşey dedi.

sonradan girenlere laf kondurdu.henruqie yimi alanzinhomu yoksa cech mi hangisini kastetti anlamadım
      Alan Ve Henrii

Yorum

• Bu takımın omurgası komple değişti olacak o kadar. Hiç dikkat etmediniz mi anlaşmazlıklara. İki kişi aynı topa koşuyor ya da kimse koşmuyor filan. Bunlar olacak... Manisa zaten gariptir bize ters geliyor. Ayrıca playoff sisteminde böyle kayıpların çok da büyük bir anlamı yok. Takım bir otursun hele sabır... Ama Inter maçında işimiz hakikaten yaş gibi duruyor. Bu yaptığımız hataları Manisa affeder bir tek...
        tzercin61

Yorum

• henrique ne yaptıda şenol hoca kızdı adam iyi oynadı bence serkan atamadı
          adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• alper potuk orhan gülle dedik yerli lazım dedik maalesef bu sene yerli kalitemiz çok kötü ayrıca alanzinhoya verilen şansı erene vermeliyiz
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Yediğimiz golde en büyük hatayı Topu getiren adama basmayan Colman'da görüyorum...
              Maçtaydım hem colman hemde alanın yanından geçti bizimkiler yürüyerek baktılar sadece..zokora bir selçuk değil cechi beğendim halilin alınması hataydı iyi oynadı.
              sonuç olarak takımı beğenmedim intere bu şekilde oynarsak fark yeriz..hakemin kararlarının çoğu lehimize idi..
              Dünya yıkılacak da olsa, bırak adalet yerini bulsun

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                anlamadığım taraf şu, bu takım kaleye şut çekmemek için talimat mı almış acaba? rakip tek kişi kaleyi gördüğü yerdem bombalıyor bizim hayvanlar 5 kişi al gülüm ver gülüm kalenin dibinden gidip geriye serkana pas veriyor nasıl iş ? bu takım ilk 6. bile bitiremez ligi

Kocaman adamsın yahu, hayvanlar da ne demek. 3 gün sonra inter ile oynayacak bu takım. ve sezonun ilk maçı biraz anlayışlı ol
                Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• bugünkü tek sorun laubalilikti yoksa takımın kaliteli olduğunu düşünüyorum.Ayrıca bu play off sistemi ligin heyecanını katletmiştir.Geçen sezon ilk maçta puan kaybetseydik dünyam yıkılırdı

Yorum

• Colman'ın saçları lüle lüle olmasa, Arjantinli yakışıklı karizmatik bi uşak olmasa, şu forumda bu kadar tutulur mu merak ediyorum

Bir tane adam gibi final pası yok, top kaybı cabası, laubalilik hak getire...Haa unuttum pardon...Çok koşuyor kaybettiği topların peşinden.

Yorum

• her zaman şenol hocanın arkasında oldum ama serkanı orta sahaya ne zaman çekse başarısız oldu..her zaman denedi olmadı olmuyor..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam bırakın kendinizi böyle masallarla avutmayı,futbolu bilmek için okumaya gerek yok,futbolu dünyada sadece Şenol hoca biliyor herhalde..
                        masal anlattığımı sanmıyorum.
                        1 maçta ne takım nede hoca sorgulanır 5 maç boyunca aynı performansı mı sergiledi ? Eğer olursa tabiki taraftar olarak sorgulayacağız ama bizim takımımıza bir kredimiz olmalı yoksa hiçbir zaman istediğimiz ve varmaya çalıştığımız noktaya ulaşamayız.Dar zihniyetten kurtulmak lazım.
                        1-1'e bu kadar kızıyorsunuz birde avruptaya bakıyorum Arsenal 8 yiyor hiçbir taraftarı bizim kadar büyük eleştri yapmıyor belli bir kredisi var takımın bizimde böyle olmamız gerekir

Yorum

• Volkan ve H.Altıntop atılıp 9 kişi kalsaydık maçı alırdık.Volkan kaleci ile karşı karşıya kalıp topa vuramayacak kadar güçsüz durumda.Allahtan şampiyonlar ligi maçında oynamamış yoksa madara ederlerdi adamı.

Yorum

• En önemli şey CİDDİYET.
                            Takım kötü değil ama daha derli toplu ve düzenli olmaları lazım.
                            Geçmiş olsun.
                            İyi geceler herkese.
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colmanın nerde oynadığı belli değildi orta saha evlere şenlikti selcuk orta sahayı toparlıyodu şimdi sahipsiz kaldı ne yazıkki
                              orta sahalık bir iş yok, selçuğu aramadık selçuk zamanından bile daha fazla pas yapıp pozisyon ürettik ama kabalak heriflerin lakayıtlığından böyle oldu, kalenin dibinden kaleye bir şut çekemez mi insan? mal mal hareket yapıyorlar

Yorum

• Eeeee maç sonu ne demiş bizim prof bulamadımda.!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X