Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya arkadas ligin ilk maci ustelik takvimi bozulmus ligin ilk maci, deplasman ve ters gelen manisa deplasmani..haftaici sampiyonlar ligindeki ilk ve en zor macimizi oynayacagiz herkezin akli orda..bu maci hala bu sekilde yorumluyorsunuz ya allah akil fikir versin diyorum.
    tamam haklı olabilirsin ama rakip koca 45 dakika 10 kişi oynuyor.
    Son 5 dakika biraz kıpırdandı takım 2-3 net gol pozisyonuna girdik.
    2.yarının ilk 15 dakikasında işi bitirip istediğini yapsalardı oyuncular...
    TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• bu maçın böyle bitmesi bir bakıma iyi oldu, bazı oyuncularımızdaki ciddiyetsizlik sorununa şenol hoca bir an önce el atar bundan sonra 5-0 ken bile bir yerlerini yırtarlar umarım

Yorum

• Şenol Hocaya bir stoper almayan sayıın yönetimi çok güzel yad ediyorum.Mustafayla bu iş olmaz.İyi niyet ve yetenek farklı şeyler.Adrianı Allah nazardan saklasın.Cech ve Celutska inşallah böyle devam eder.Bugün bu kadar kasmayan oyun anlayışına rağmen Benfica ve Bilbao maçlarında olmayan kanat organizasyonlarını çok beğendim.Bu takım çok can yakacak.Şu anda kim ne derse desin umrumda değil.Erken tokat iyidir.Heleki bu tokat bize sürekli ters gelen Manisa'dan gelmişse XD
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol hoca " benim banko düşündüğüm oyuncu oyuna sonradan girip bukadar sorumsuz oluyorsa demekki ben yanlış düşünüyormuşum" tarzında birşey dedi.

sonradan girenlere laf kondurdu.henruqie yimi alanzinhomu yoksa cech mi hangisini kastetti anlamadım
          11 de düsündügüm dedigine göre büyük ihtimal henrique yi kastetti

Yorum

• renkdaslar bakın senol hocamıza hak veririm laubalilik konusunda ama bu macta oyuncuların laubaliliğinden değil senol hocanın taktik deneme sevdasından puan kaybettik.....takımı 442 ye döndürdü kanatta adam bırakmadı...ünal hocanın el hareketlerinden bile rahatlıkla görüldü 442 istedikleri...serkanı sağa alan ı sola koydular ilk yarı spikerlerin bile hayretle sastıgı(ömer aysan bir kez bile ileri cıkmadı diyerek) manisanın beklerinin cıkamaması bu değişikliklerden sonra sona erdi adamlara güven geldi resmen...elbette bizi yine zirveye tasıyacak insan senol hocamızdır ama yaptıgı hatayı görmesi lazımdı diye düşünüyorum....katılırsınız yada katılmazsınız benim izlediğim mac buydu...

Yorum

• Biz taraftarda şapkasını önüne koysun,Umut düşmanları keyiflimisiniz? Cok ararız ama neolursa olsun takıma sahip çıkacağız bugun hak etmedik İnter macı belki cok daha zor olacak neolursa olsun bu takım bizim.

Yorum

• malesef bu oyuncularım takım olması 1 yılı bulur..kim nerde hangi görevde oynuyor kendileri bile bilmiyo..

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi oldu boşverin bundan sonra laubali davranamazlar eğer yenseydik nasıl olsa bu laubalilik başımıza iş açacaktı.

Birazda iyi yönden bakmak lazım, geçen senede böyle olmuştu.
                  Üst üste 2 maç kazanalım. 3. maç yine laubali oynarız, buna da adım gibi eminim.
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu maçın böyle bitmesi bir bakıma iyi oldu, bazı oyuncularımızdaki ciddiyetsizlik sorununa şenol hoca bir an önce el atar bundan sonra 5-0 ken bile bir yerlerini yırtarlar umarım
                    Geçen sene de bir Manisa maçından sonra işin ciddiyetini kavramıştık bu sefer uyarının erken gelmesi belki lehimizedir.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eeeee maç sonu ne demiş bizim prof bulamadımda.!!
                      Bilader Bi Sıkıntınmı Var Hayırıdır .. !!

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buz gibi penaltımız verilmedi. Bu konuşulmuyor nedense.

Artı yediğimiz golde Alan'ın önünde giden adamı izlemesi komedi.
                        Senn rakibine öyle penaltı verilse hoşuna gidermi ne penaltısı adam dönmüş arkasını senin ki vurmuş üstüne.Sen Trabzonspor un kardeşim geçirmiycen orta sahayı adama sonra da penaltı bilmem ne.

Yorum

• Valla Henrique'nin yapacağı birşey yoktu. Zaten dışardan bir şut dışında pozisyona da girmedi. Girse kaçırsa tamam dicem. Şenol Hoca sonradan giren oyunculara kızacağına Colman'a baksın bence. Bu kadar boş top oynanmaz.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• olan olmuş, ilk maç önemli değil ama şunu görmek lazım. mustafa 1.ligte oynayabilecek bir oyuncu değil, adam kesemez, topu oyuna sokma sıfır, adam kovalama sıfır, 2 stoperle ligi nasıl bitirecez merak ediyorum.
                            Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              masal anlattığımı sanmıyorum.
                              1 maçta ne takım nede hoca sorgulanır 5 maç boyunca aynı performansı mı sergiledi ? Eğer olursa tabiki taraftar olarak sorgulayacağız ama bizim takımımıza bir kredimiz olmalı yoksa hiçbir zaman istediğimiz ve varmaya çalıştığımız noktaya ulaşamayız.Dar zihniyetten kurtulmak lazım.
                              1-1'e bu kadar kızıyorsunuz birde avruptaya bakıyorum Arsenal 8 yiyor hiçbir taraftarı bizim kadar büyük eleştri yapmıyor belli bir kredisi var takımın bizimde böyle olmamız gerekir
                              Hocam bu takımın geçen sene ligin 2. yarısında şampiyonluk potosından kopmamasının nedeni Tolga başta olmak üzere yerli oyuncuların gösterdiği üstün performanstır.Geçen seneden beri at gol yat üstüne mantığı devam ediyor hocamızda.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımda orta saha yok Zokora önlibero değil ortasahanın ortasında oynuyor Colman'ın nerde oynadığı zaten belli değil böyle olunca orta sahada üstünlük kuramıyoruz.

Selçuk'u aramadık diyenler kendilerini avutuyorlar adam akıllı gelişen bir atak yokken defansın arkasına atılan bir top yokken defans her topu şişiriyorken Selçuk'u nasıl oluyorda aramıyoruz anlamadım.Şenol Hoca bile önceki gün gidenlerin yeri dolmadı dedi.
                                Adrianı bir kalemde sildiniz
                                Hoca çıkarmasaydı eminim daha da devam ederdi akıl dolu paslarına.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X