İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
şenol güneş in bravoluk bir iş yaptığını sanmıyorum..bu sonuç onun eseri..10 kişi kalmış ve 1-0 önde olduğun takıma karşı kimse defans hatası aramasın..bu adam tipik ziya doğan felsefesine bürünmüş..1-0 olsun benim olsun.korkak oynatıyor..takım rakibi ısırmıyor. pres yok. paslaşmak yok..ayrıca nasıl henrique ile başlamaz hala anlamıyorum..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
-
Yeni geldikleri için büyük ihtimalle kadroda yoklardı Sapara öyle yada böyle orta sahada forma şansı bulurİlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara ve vittek neden yoktu?
Yorum
-
Hoca oyuna girenlere çok kızdı. Sorumsuzlar demeye getirdi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
- Yediğimiz golde en büyük hatayı Topu getiren adama basmayan Colman'da görüyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ya ne alaka elestiremeyecekmiyiz Tolgayi ? Iyimi oynadi?İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut gitti, sira Tolgada galiba?
Tolga kim ya sanki Zokorayi elestirdim Abi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
en kötülere serkan denen zatı muhteremi de ilave et.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEN KÖTÜLER : Halil,volkan,mustafa
EN İYİLER: Burak,Adrian,Zokora,CelustkaEmekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
Onlari oynatmak diger Oyunculara Hakaret olurdu!İlk olarak 61_Lazzzo_11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara ve vittek neden yoktu?
Antremana ciktilarmi hic?
Ayrica Volkanin ilk Maciydi!
Hemen kötülemeyelim.
Volkan ve Halil daha cok is görür.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
1 - Şenol hocanın vermesi gereken bir karar var takımın başında kalacak mı yoksa yerine Ünal hocayı mı bırakacak?
2 - Ben Halil'i beğenenlerdenim. Takımın en kötüsü vs gibi yakıştırmalar yapanlara henüz bir anlam veremedim.
3 - Alanzinho yerine Aykut girmeliydi.
4 - Zokora fena.
Yorum
-
Takımda orta saha yok Zokora önlibero değil ortasahanın ortasında oynuyor Colman'ın nerde oynadığı zaten belli değil böyle olunca orta sahada üstünlük kuramıyoruz.
Selçuk'u aramadık diyenler kendilerini avutuyorlar adam akıllı gelişen bir atak yokken defansın arkasına atılan bir top yokken defans her topu şişiriyorken Selçuk'u nasıl oluyorda aramıyoruz anlamadım.Şenol Hoca bile önceki gün gidenlerin yeri dolmadı dedi.Bordomavi.net
Yorum
-
pardon hemşo aynı maçımı izledik halil ve volkan bu oyunları ile 3. ligde oynayamazlar..İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana göre o ana kadar maçın en iyisi olan Halilin neden çıktığını anlatsın bana lütfen bekliyorum.!!!Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum