İlk olarak tufekcib tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Abi yanlış düşünüyorsun. Ben size diyorum ki yazın bunu bir yere... Zokora 10 bin kat daha iyi selçuktan bakın 3. maçında herkes zokorayı nasıl benimsicek..İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey Selçuğa bağlıydı..oyunun temposunu ayarlayan adamdı..çok geliştirmişti kendisini..bıktırıcı bir pas trafiği başlatıyordu ve organizasyonunu yapıyordu..
Ayrıca defans adamlarımız da tecrübesiz maalesef..Giray defansın patronu olamaz..Serkan'ın öne alınması defansı bitirdi bu akşam mesela..tecrübe lazım,kademe lazım..
Sanırım bu kadroya daha çok adam alınacak..çok adam gider çok adam gelir oturana kadar..
Yorum
-
Nereden çıkardın renktaş? Benim kaçırdığım bir şey mi söyledi Şenol Hoca ?İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş
alanzinho veya henrique
"cezasını çekecek"'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Eleştriler Mevkiler Orta Saha ve Defans Göbeği Olacak Gibi....Aslında Olacakları herkes tahmin ediyorDu Sezon başlamadan Önce...
Manisa Ters Gelen Bir Ekip..
Benim 2 Eleştirim Colman ve Halil ;Cech Değişikliğinden Sonra Bozulan Defans Kurgusu..
Dozajında..
İnter Maçına Odaklanalım...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Allah gönlümüze göre versin,cok cömertiz ya, Trabzonspor dan metriste yatan kader kurbanlarina 2 puan, morallerini yüksek tutmak gerekir zaman gecmez yoksa oralarda..
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Abi çok iyi pas yaptılar. Topu aralara gönderdiler. Araya çok iyi sarkıyordu mesela.. Kanatlarda da 10 numara oyuncularımız war. Burak ve volkan.. ortada adrian ve colman. forvette henriqe ve halil.. ön liberoda da zokora defansta bildiğimiz gibi.. Biz bu kadaroyla süper ligi darma duman ederiz. .İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda bir ironi olduğunu düşünmek istiyorum. Volkan bugün sahanın en kötü oyuncusuydu. Her topu ezdi kaybetti. İl maç heyecanıdır inş düzelir.
Yorum
-
Ben çok isteksiz gördüm. İlk maçta beni tatmin etmedi ama gelecek maçlarda daha iyi olacağından eminim.İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique'yi 30 dakikalık sürede değerlendirmek tam olarak sağlıklı olmaz ama yetersiz bulan var mı gerçekten?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Birde gerçekten şunu felsefe haline getirsek iyi olucak.. En iyi defans ; Atack yapmaktır.. Bu kadar net...
Yorum