Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora ve Colman'ın oynadığı orta saha Lig'deki hiçbir takıma üstünlük kuramaz açık ve net.

Zokora defansın önünde oynamalı onun önünde de çift yönlü iki orta saha oynamalı.
    Bordomavi.net

Yorum

• hala an-la-ya-mı-yo-rum

karşında 10 kişilik Manisaspor ve oyundaki oyuncularımız;

SERKAN-MUSTAFA-CELUSTKA-GİRAY-MAREK CECH

Yorum

• Çok Ayrıntıya İnmeden bazı Konulara Değinmek İstedim:

İyisiyle Kötüsüyle 2011-2012 Sezonuna Büyük Sirkülasyon ve Değişimle Girdik.İlk Maç eleştiri Boyutunu iyi ayarlamalıyız.
        Takımın Artılarıda vardı Eksileride Devam Eden Sorunlarıda...

Maç Belli Oranda Karşılıklı Ataklarla Başladı..Takımın yaşadığı Değişim Sahada kendini Gösterdi..Nihayet Gol Adrian ve Burak işbirliği ile 39.Dk da geldi.

Ardından İsaacin Kırmızı Kartı,Rakibin gardını Biraz daha Düşürdü.Ancak Bunu değerlendiremedik.Rakibi Öldürmek Son DarbeyiVurmak yerine Rakibe cesaret verdik hayat Verdik.60.Dk'dan sonra Gol geliyorum demeye başladı.

Oyun içinde Adrian Çok iyi idi.Zokora Orta Alnda tek Başına savaştı bana göre.Buna Celustkanın Mücadele Gücü ve Sert oyun yapısını da Ekleyebiliriz.Takım Orta Düzeyde Mücadele etti.Ancak Colman Geçen Sene Selçuğa yaptığını Bu sene Zokoraya da yapacak Gibi.. yardımlaşma Yo,Başına Buyruk hareketler ,Kafa maçta Değil..

Bana Göre maçın Dönmüm Moktası Halil'in Çıkıp Marek Cech'in Oyuna Girişi oldu.İyi Savunan Defans hattımızı Bozonca üstüne Biraz da dağnık Futbolumuz Etkilenbince.. geliyorum Diye haber veren gol geldi...

Marek Cech Celustkanın Sol tarafta Gösterdiği Sert ve Mücadeleci Oyunu Gösteremedi Gösteremezde.. Sebep Cech Hücüm bek Yani Ofansif Anlayışı Defansif Anlayışından Daha iyi....

Colman Kendine gelmeli Zam zam Dedi Yapıldı Sürede uzatıldı Ancak Oyuncu kendine çeki Düzen vermeli kenarda Oturan Sapara o farmayı Göstermeyebilir bir daha..

Egemenin Gidişinin Ardından yerini malesef Dolduramadık..bunu oynadığımız Avrupa Maçlarında da Gördük...Transfer bekledik..Hocamız istedi Ama olmadı...Sıkıntı yaşayacağımız belittim..yaşacağızda..En Yumuşak Karnımız Bence..

Bu Tarz Maçları Bu sene Çok yaşayacağız Gibi.. Artı Şampiyonlar ligi maçlarınında Bazı Oyuncularda Etkisi fazla Oldu.Oyuncular kendisini Maça veremedi.

İlk Maç Abartmamak Gerek Bu takım Oturduğunda iyi şeyler yapacaktır..Ancak maç İçersinde Disiplin ve Takım Oyunu Anlayışı Ön Planda olmalı...

Çok Amansızca Eleştirneler 4 Gün Sonra Karşılarında Çok farklı Takım Görebilirler..
        En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 23:36.
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Şenol Hoca'nın 30 kişilik kadroyu idare edebileceğini sanmıyorum. Amatörce puan kaybettik. Sağlık olsun.
          . .
          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
          . .

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş;Oyuna ilk 11de başlatmayı düşündüğüm oyuncular hiçbirşey yapmadı.İlk 11'de oynatırım dediğim oyuncuyu önümüzdeki maçta ilk 18'e alırmıyım düşünmeye başladım.
            almassa Barış - Ferhat'ı falan alır
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ciddi manada sahay dagılma sorunu yasıyoruz
              kim nerede oynuyor cozemiyorsun
              aslında tam bir 4-4-2 kadromuz var..
              Ve bence bugün hocanın kimseye laf atmaya hakkı yok.
              Bu gün en kötü performansı hoca sergiledi..
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• 2 kişi bizim bütün takımın arasından sıyrılıp nasıl gol atar? üstelik kahe ve simpson denilen iki öküz adam tarafından

Yorum

• Şenol hoca " benim banko düşündüğüm oyuncu oyuna sonradan girip bukadar sorumsuz oluyorsa demekki ben yanlış düşünüyormuşum" tarzında birşey dedi.

sonradan girenlere laf kondurdu.henruqie yimi alanzinhomu yoksa cech mi hangisini kastetti anlamadım
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yediğimiz gol çok komik.
                    Bu defansın göbeğinde giray oynadıkça daha çok böyle gol yeriz.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Yediğimiz golde en büyük hatayı Topu getiren adama basmayan Colman'da görüyorum...
                      Eğer Şenol Hoca takıntılarından kurtulabilirse Sapara bu sene Colman'a forma yüzü göstermez, göstermemeli..
                      Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• oyuncular hep bir yere yığılmıştı...kimse nerde oynadığını bilmiyordu...çok acı çekeceğiz...
                        En son yalniz adam tarafından düzenlendi; 10.09.2011, 22:22.
                        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Henrique'den çok direk Alanzinho'ya kitledi Şenol Hoca. Kime kitlerse kitlesin bu skor kendisinin eseri.

Yorum

• yaaa ligi bitiren takim bu sene avrupada bile ses getirirdi azizin çaldigi kupa sayesinde takim dagildi bizimkiler sessiz kalsin hiç ses çikarmasin iste takimin durumu rakip on kisi adamlar 9à dakika bizden daha iyi oynadi bence bugun Ts sansliydi bu takim arada sirada galibiyet alir okadar sampiyonluga oynamak hayal kaç resmi maç yaptik kaç galibiyeti var bu takimin????????
                            bu takimdan bi halt olmaz yumlu neden oynadi? celustka toplu oyunda hiç yok!adrian gol disinda sahada seyirci!halil vasat henrique oyle colman zokora butun yuk onlarda kos babam kos okadar anlatilacak sey varki deymez ama bize çok iyi yapiyor bu Fenerbahçe adamlar her seyi yaptilar kupamizi çaldilar yut içinde hiç bir yaptirima maruz kaldilarmi hayir bizim yonetim sesiz oh ne guzel dunya bu takimin halini gordugunuzde sasirmadinizmi beyler? dahda maç izlenmez nerde geçen seneki takim nerde bugunku takim..
                            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sapara - Vittek kac antremana cikti?
                              Serkan, Zokora, Yumlu, Colman antrenmana çıkmışlar.

Sonuç ne? Bu akşam nasıl bir katkı yaptılar takıma acaba?

Yorum

• Bu takım form tutsun kimse durduramaz. Zaman zaman çok üst düzey görüntü verdik. Şöyle bir 5-6 hafta geçsin bakalım. Volkan, Halil yüzde 30-40 ile oynadılar. Yedeklerden bir o kadar kaliteli takım çıkar daha. Marek belli ki topla arası çok iyi. Hücumcu bir bekimiz oldu. Sağda Celustka'dan şüphemiz yok. Glowacki var. Gerçi bir stoper lazımdı ama olsun. Acele etmeyelim. Biz de 85 dakika İspanya'da güçlü bir rakibe karşı 10 kişi oynadık. Maçı alabilirdik bile. Fazla takılmayalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X