kusura bakma şenol hoca hazırlık ve uefa maratonunun hatta yedeğin yedekleri ile çıktığın rize maçının bile en iyi ve en koşan adamı henrique yi 11de başlatmazsan futbolcu yu daha en başta kaybetmişsindir demektir. demek koşmak kendini parçalamak bi işe yaramıyormuş diye düşünmüştür adam. ayrıca teofilo,jaja ve engin de yaptığın hataları bari henrique ye yapma..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Alan Ve Henriiİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca " benim banko düşündüğüm oyuncu oyuna sonradan girip bukadar sorumsuz oluyorsa demekki ben yanlış düşünüyormuşum" tarzında birşey dedi.
sonradan girenlere laf kondurdu.henruqie yimi alanzinhomu yoksa cech mi hangisini kastetti anlamadım
Yorum
-
Bu takımın omurgası komple değişti olacak o kadar. Hiç dikkat etmediniz mi anlaşmazlıklara. İki kişi aynı topa koşuyor ya da kimse koşmuyor filan. Bunlar olacak... Manisa zaten gariptir bize ters geliyor. Ayrıca playoff sisteminde böyle kayıpların çok da büyük bir anlamı yok. Takım bir otursun hele sabır... Ama Inter maçında işimiz hakikaten yaş gibi duruyor. Bu yaptığımız hataları Manisa affeder bir tek...tzercin61
Yorum
-
Maçtaydım hem colman hemde alanın yanından geçti bizimkiler yürüyerek baktılar sadece..zokora bir selçuk değil cechi beğendim halilin alınması hataydı iyi oynadı.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Yediğimiz golde en büyük hatayı Topu getiren adama basmayan Colman'da görüyorum...
sonuç olarak takımı beğenmedim intere bu şekilde oynarsak fark yeriz..hakemin kararlarının çoğu lehimize idi..Dünya yıkılacak da olsa, bırak adalet yerini bulsun
Yorum
-
İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadığım taraf şu, bu takım kaleye şut çekmemek için talimat mı almış acaba? rakip tek kişi kaleyi gördüğü yerdem bombalıyor bizim hayvanlar 5 kişi al gülüm ver gülüm kalenin dibinden gidip geriye serkana pas veriyor nasıl iş ? bu takım ilk 6. bile bitiremez ligi
Kocaman adamsın yahu, hayvanlar da ne demek. 3 gün sonra inter ile oynayacak bu takım. ve sezonun ilk maçı biraz anlayışlı olGerçekliğin tümünden igreniyorum...
Yorum
-
masal anlattığımı sanmıyorum.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bırakın kendinizi böyle masallarla avutmayı,futbolu bilmek için okumaya gerek yok,futbolu dünyada sadece Şenol hoca biliyor herhalde..
1 maçta ne takım nede hoca sorgulanır 5 maç boyunca aynı performansı mı sergiledi ? Eğer olursa tabiki taraftar olarak sorgulayacağız ama bizim takımımıza bir kredimiz olmalı yoksa hiçbir zaman istediğimiz ve varmaya çalıştığımız noktaya ulaşamayız.Dar zihniyetten kurtulmak lazım.
1-1'e bu kadar kızıyorsunuz birde avruptaya bakıyorum Arsenal 8 yiyor hiçbir taraftarı bizim kadar büyük eleştri yapmıyor belli bir kredisi var takımın bizimde böyle olmamız gerekir
Yorum
-
orta sahalık bir iş yok, selçuğu aramadık selçuk zamanından bile daha fazla pas yapıp pozisyon ürettik ama kabalak heriflerin lakayıtlığından böyle oldu, kalenin dibinden kaleye bir şut çekemez mi insan? mal mal hareket yapıyorlarİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColmanın nerde oynadığı belli değildi orta saha evlere şenlikti selcuk orta sahayı toparlıyodu şimdi sahipsiz kaldı ne yazıkki
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum