ya bu kaya çilingiroğlu şerefsizi naptı beyler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboş boş adamları ne takıyonuz kaya çilingiroğlu kimdir ya
nerede alakasız kişi ler var çıkarıyorlar ekrana..
kaya ne anlar futboldan
Yorum
-
Maçın başındaki bir hareket var Cale'ye. Necip'mi yapmıştı. Ayağının üzerine sert bir şekilde direk bastı. Direk kırmızı karttı bana göre.
Giray'ın pozisyonu kırmızı kart değildi. Zaten harekette hiç bir kasıt yoktu, Giray orada topa müdahale etmese tamam kontrolsüz hareketten dolayı kırmızı verilebilirdi ama orada futbolcuya kesinlikle kastı yoktu. Poazisyon icabıydı, topa değmese o zaman kırmızı diyebilirdik.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
Dillendiremiyordum ama şunu söyleyeyim.. Uzun yıllardan sonra en kritik maçımızdı.. Bu maş kırılma maçıydı çok önemliydi.. Hiç iyi oynayamadık ama pes etmedik..Galibiyet lazımdı bu maçta iyi oyun değil... Giray toparlamış biraz göbeği.. Egemensiz çok korkuyordum.Helal be giray iyi dinlenmiş.. Serkana hiç kızamıyorum canını dişine takmış aylardır..Hocam 1 hafta dinlendirebilsen oyuncuları müthiş olur
.. Haftaya inşallah rehavete düşmeyiz..
Yorum
-
Bu hafta kendi golümüze sizin attıklarınız kadar sevinmedim.Harika bir galibiyet oldu.Tebrikler...Eskişehir'den selamlar...
Bu arada İnönü'de tribündeki arkadaşların dediği gibi:
Bu sene Trabzon seve seve ŞAMPİYON...
Yorum
-
İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam ahmet ağaoğlunu izlemek lazım.. alayının ağzının payını verecek.. seviyorum o adamı
Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarkus ne dedi penaltı için
Yok bilmiyorum''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse konuşmuyor ama serkana verilen 2. sarı kart ağır bir karardı bence..TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak cemilep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüdükten sonra topa vurduğu serbest vuruşun kullanışını geciktirmeye çalıştığı için 2.sarıyı gördü.
ondan önce pzisoyndna hemen sonra hakem faulu verio sivok eliyle kart yapiyor ama hakeme arkasi dönük...
Yorum
-
İlk olarak elturca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi kanalda konusuyorTrabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
Everywhere is TRABZON for us !
Yorum
Yorum