Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaya çilingiroğlu kimki ? kimdir o senden benden değerlimi ?

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Besiktasin verilmeyen Golündeki karar dogruydu, cok iyi görmüs yardimci Hakem.
      bana da gol gibi geliyor, neye dayanarak bu düşünceye sahipsin renkdaşım...
      Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaya çilingiroğlu ‚ trabzon 2 haftadır hakem hatalarıyla 4 puan kazanıyor.. yarın aziz yıldırım konuşursa sonuna kadar haklıdır ..

senin gibi Trabzonlunun gelmişini geçmişini .... tamam mı ?
        Bu Kaya Ç.O. ne tarafına kına yaktıracakmış onu da belirtseydi keşke.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Satilik turk basini resmen agliyor
          Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Markus ne dedi penaltı için
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• kimse konuşmuyor ama serkana verilen 2. sarı kart ağır bir karardı bence..

Yorum

• sivok un buraki düsürdügü pozisyonda hakem svok buraki düsürdü diyemi ikinci sariyi cikardi yoksa pozisyondan sonra sivok eliyle kart göster buraka dedi ona mi kart gösterdi hangisi acaba ???

Yorum

• Bu akşam ahmet ağaoğlunu izlemek lazım.. alayının ağzının payını verecek.. seviyorum o adamı
                  Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                  Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kimse konuşuyor ama serkana verilen 2. sarı kart ağır bir karardı bence..
                    Kesinlikle...
                    Özkan SÜMER

Yorum

• ya bırakın ne diyorsa desin şerefsizler

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bana da gol gibi geliyor, neye dayanarak bu düşünceye sahipsin renkdaşım...
                        Milim ofsayt gibi geldi bana.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ortasahada çok pas hatası yaptık. Maç içinde gayet gayretliydik. Takımı tebrik ediyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu akşam ahmet ağaoğlunu izlemek lazım.. alayının ağzının payını verecek.. seviyorum o adamı

Hangi kanalda konusuyor

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sivok un buraki düsürdügü pozisyonda hakem svok buraki düsürdü diyemi ikinci sariyi cikardi yoksa pozisyondan sonra sivok eliyle kart göster buraka dedi ona mi kart gösterdi hangisi acaba ???
                              düdükten sonra topa vurduğu serbest vuruşun kullanışını geciktirmeye çalıştığı için 2.sarıyı gördü.
                              Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Besiktasin verilmeyen Golündeki karar dogruydu, cok iyi görmüs yardimci Hakem.
                                Karar yanlış orda %100

Yorum

Yükleniyor...
                                X