Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu fenerliler kadar mal taraftar toplulugu görmedim...

besiktas mac satmis, maca asiliyor gibi görünmüs... dediklerine kendileri bile inanmiyorki... yani imkansiz.

buragin golünü insan bilerek nasil attirir mesela... yada rüstü ters köseye bilerek yatsa ayaklarini niye buraga dolamak icin ugrassin mesela...

anguta gire gire angutlastilar... zaten basliklarida ilginclesmeye basladi "84-88 arasi atiyorlar. bu iste bir is var" harbi geri zekali bunlar yaa...

nedense kimse luganonun alem arkadasi ferrarinin ceza alani icinde dirsegini, akabinde penalti kirmizi karti konusmuyor...

hani sezon basinda en onurlu, serefli, saygideger camia bizdik. baktilarki rahat birakmiyoruz saldirmaya basladilar...

adamlarin beyinleri tuhaf calisiyor zaten. örnegin bizim fikstüre yorum yapmislar her mac icin. "iddasiz yatar, iddasiz yatar, bizim olmamizi istemez yatar.."... ayni maclar icin (onlari takip ediyoruz) kendi maclarina "iddasiz dagatiriz, kadiköyde yeneriz, iddasiz kazaniriz" yorumlari yapiyorlar...

sonundada bütün takimlar bize yatiyor, onlar her maclarini kazaniyor ama sonuc: fener sampiyon oluyor ve yedirmiyor
    Gece gece iyi guldurdun adamim, Allah senden razi olsun
    Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesela 16 ve 34 üncü dakikalarda topluca osurabilirmiyiz ? Neyse saka bir yana 61 inci dakikada neydi besiktas taraftarinin bizi susturmak icin yapdiklari, bizim bagirmamiza gerek yok artik, rakip korkusundan .....
      tam o sira acacaksiz büyük bi pankart

bizim icin 61. dakkikayi kutladiginiz icin tesekkürler

Yorum

• Senol Günesin müthis Jaja--Ceyhun hamlesinlen aldik maci

Yorum

• Şenol Hoca küfür etmiş galiba ben böyle maçın ........ şeklinde.

İyi yapmış napsın adam onunda bir sabrı var sonuçta.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• BJK'li futbolcular psikolojik olarak çökmüş durumda. O kadar primden mahrum kaldılar ne de olsa. Basın toplantısına ne de Lig TV'deki flaş röportajlara katılmamışlar. Bunun için çerez parası gibi bir ceza ödüyorlar ama onlara koymaz...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 1. takimi kutluyorum, teknik heyeti taraftari herkesi tebrik ediyorum, bugün müdahaleler iyiydi diyebiliriz, dogru oyuncu degisiklikleri oldu, Jaja'yi begenmeme Ceyhun'u begenmememe ragmen degisiklikte kizmadim çünkü Jaja berbatti bugün....

2. Brozek döktürdü, Burak çok iyiydi, Colman Selçuk fena degillerdi, Cale yine begenmedim ben, Serkan saçmaladi yakismadi kendisine, Onur'u övmesini biliyoruz ama biraz elestirelim, o goldeki o çikis neydi öyle ?? Glo Giray idare ettiler, Giray 1-2 çok önemli müdahalede bulundu ama Simao'nun karsi karsiya kaçirdigi firsatta büyük hata yapti topu birakti.... Umut idare etti kötü degildi, Alanzinho bir sey yapamadi, Ceyhun yine saç bas yolduracak pas hatalari yapti ama golünü de atti....

3. Gençlerbirligi fenerbahçe karsilasmasi hakkinda bir kaç yorum oldu, Hursut Trabzonlu yazildi, ama degil, Kayserili'dir kendisi... Mustafa Pektemek, Serkan Calik, Aykut Demir Trabzonlu ve Trabzonsporlu'durlar, yarin bizim için de oynayacaklar, ALLAH yardimcilari olsun

4. yarin Senol Günes yazili açiklama yapacakmis oynanan oyunla ilgili + yasanan olaylarla ilgili...

5. ayakkabi firlatmis bir kadin, öyle yazilip çizildi, umarim yanlistir, ama atan olduysa eger o kisi Ece Erken olmasin ? =) ^^
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 05:00.
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hakem maci berbat etti.
                Penaltimizi vermedi ve burnu kirilip agzi yüzü kan icinde kalan oyuncumuzu görmezden geldi.
                Ben kirmizi beklerken hakem faul bile calmadi.
                fe-be'ye 0-2 düzülürken kulübesinden cikmayan Schuster neden bizim macta bir tarafina bir
                sey kacmis gibi kulübenin önünde tepinip durdu anlayamadim.
                Sonucta liglerdeki en nefret ettigim, en haz etmedigim bir kulüp ile oynadik ve gömdük 10 kisi kalmamiza ragmen.
                Rakip 10 kisi kaldiginda karsilasmanin sonlarina geliyorduk.
                Protokol tribününde yapilanlar ise hayvancaydi. Misafir kulüp yöneticilerine
                misafir gibi davranilmalidir. Onlar bize geldiklerinde biz o sekilde davranmamistik.
                Bunu ancak insan ve adam olanlar anlayabilirler.
                Bu mac umarim bizim icin cikis maci olacaktir.
                Besiktas derdine yansin. Zira öylesine düzdük ki bir daha kolayina mac kazanamaz.
                17 de 17 ha? Bu maci kazanmak ile birlikte Besiktas'a karsi ligde yapilan maclarda
                galibiyet üstünlügünü tekrar ele gecirmis olduk.
                En son POYRAZ tarafından düzenlendi; 07.03.2011, 05:55.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Başkan Sadri Şenerin maç sonrası maçla ilgili hakemle ilgili, maçla ilgili yaptığı cıvık açıklamalar yakışmadı

TRABZONSPOR Başkanının önüne uzatılan her mikrofona, soru sora her gazeteciye laf yetiştirmesi geyik muahebbeti kıvamında açıklama yapmaması gerekir,

Bizim başkanımızın daha ciddi, saygılı, konuştumu da lafı oturtacak üslupta olması lazım, dün geceki hali ve sözleri beni sinirlendirdi ve üzdü açıkçası

Bilmem siz ne düşünürsünüz?

Yorum

• Ne güzel oluyor Beşiktaş'ı yenmesi

Seni seviyorum Trabzonspor'um.Büyüksün.
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• satılık tüplü kartal var
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• kazanmak çok güzeldi bu galibiyet inşallah şampiyonluğun habercisi olur...
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• haftaya da fenerden once oynuyoruz...
                          galıbıyetten sonra bu haber de moralımı tavan yaptırdı....
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Maçla ilgili yorum yapmayacağım......Arkadaşlar yeterince yapmış zaten...

Sabah gelirken önümde formalarını giymiş 4-5 tane liseli kızın okula giderlerken yerel gazeteden maçla ilgili haberleri heyecanla okuduklarını gördüm.....

Bu şehir 7 den 70 e futbolla yatıp kalkıyor ve herkesten fazla şampiyonluğu hakediyor....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haftaya da fenerden once oynuyoruz...
                              galıbıyetten sonra bu haber de moralımı tavan yaptırdı....
                              evet buda çok önemli bence...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Açık konuşuyum kadersizliğimiz-kısmetsizliğimiz-hakem faktörü derken hayli umutsuzdım maçtan önce,beraberliğe razıydım,ki yıllardır takımımı çok yakından takip etmem ve sezgilerim malesef beni haklı çıkardı,daha ilk yarı kırmızı kart,yediğimiz gol,verilmeyen penaltımız derken beraberlik golünü bulduk şükürler olsun moraller bozulmayacak umutlarımız bir nebze olsun devam edecek dedim.Ama Allaha şükürler olsun ki olmayan şansımız kısmetimiz Trabzonsporumuzu hatırladı, Burak'ın da insan üstü gayreti ile golü bulduk ve 3 puanı aldık.
                                Maçtan önce şunu da demiştim,''bu maçtan 3 puanı alırsak şampiyonluk bizimdir'',
                                şimdi tekrar söylüyorum ŞAMPİYON TRABZONSPOR.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X