Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emre kardes Ceyhun ceyhun diye tutturmustun simdi Kadroya yazmadin
    Ben bu Kadroyu begendim
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ya TAMAM yada DEVAM...
      BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Çarşıya tecavüz etmeye gidiyoruz. Kupa maçında yediğiniz bokların hesabını vereceksiniz. Şerefsiz çarşı, anarşik takılıp paranın köpeği olan çarşı.
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabi tabi takımı şampiyonluk yarışına "geyik yaparak" soktu zaten.

Şöyle yazıları gördükçe Broos diyorum. Ahh Broos ahh. Sen yakışırdın bu taraftara.
          Takımın iskeletinin Ersun Yanal tarafından yapıldığını düşünüyorum..Ama Şenol Güneş'te halen daha eskiden gelen bir takıntının olduğunu düşünüyorum..Kötü teknik adam değildir ama 9 puan önden giderken geriye düşmek her takımın harcı değil...Ersun Yanal bu kadroyla daha iyi işler yapabilirdi gibi geliyor bana
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Fatih Tekke avatarı koyacağıma günlerce Teo-Gol avatarı taşırım daha iyi,kendi egoları uğruna ezeli rakiplerimizden birinde forma giymedi en azından.

Bazıları inansa da inanmasa da sağlık sorunları ile ilgili bir gidişti belki de psikolojik bir rahatsızlığı vardı Allah şifa versin,kimse kendi başına öyle bir şey gelmediği için arkasından atıp tutabiliyor.Allah Teofilo'nun yolunu açık etsin umarım çok büyük bir takıma transfer olurda bazılarının ağzı kapanır.Kız gibi futbol oynuyordu tabi siz de haklısınız peh!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emre kardes Ceyhun ceyhun diye tutturmustun simdi Kadroya yazmadin
              Ben bu Kadroyu begendim
              Ceyhun geleceği parlak bir futbolcu ama formsuz,kötü oynadı son maçta da keza Umut,Cale,Mustafa da öyle o yüzden yazmadım onları da yoksa Mustafa'nın da geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ceyhun geleceği parlak bir futbolcu ama formsuz,kötü oynadı son maçta da keza Umut,Cale,Mustafa da öyle o yüzden yazmadım onları da yoksa Mustafa'nın da geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum.
                ya renktaş ben de öyle düşünüyordum da "genç mustafa" "genç mustafa" diye beşiktaş maçında yeri göğü inlettiler de adam 24 yaşında çıktı

bu yaşa kadar olsa olurdu bundan sonra çok bir ilerleme olmaz

kaldı ki "genç mustafa" aslında "orta yaş mustafa" çıktı

Yorum

• besiktasin taraftar sitesi var mi, googleda ise yarar bir sey bulamadim . merak ediyorum maci verme taraftari mi yoksa kazanma taraftari mi bunlar. 2 rakibimizde adamlarin en nefret ettigi iki takim. bursa ve fener. carsinin psikolojisi maca yansiyacaktir.
                  Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• fenerin ikinci yarıda yaptıgı gibi direncli ortasaha

--------------------onur-----------------------
                    barıs--------glo-------------egemen---------cale/piotr
                    serkan------selcuk----------colman----------engin/piotr
                    -------burak-------------jaja---------------------------

engin yetisemiyecekse cale onunde piotr...Bu arada mehmet cakir neden bir kez bile denenmez hakikaten anlayamıyorum.....
                    Ersun Yenal zamanında ceyhun bir macta ortasahanın sagında oynamıstı...Mukemmel isler yapmıstı....Ceyhun hucuma yakın oynamalı...

Cok enteresan yetenekleri olan gole cok yakın bir adam...Azıcık daha fazla sorumluluk almalı ve on bolgede oynamalı....

-----------------onur---------------------
                    serkan-------glo--------egemen--------cale
                    ceyhun-----selcuk-----colman---------piotr
                    ----------burak---------jaja----------------

birde birsey dikkatimi cekti oyuncular mac icerisinde gorev bolgelerini cok fazla terk ediyorlar...Mesela Senol hoca bir macta sol taraftaki oyuncu gorev bolgesine donsun diye epey bagırdı...

Problem su takım gibi dusunemiyor,takım gibi hareket edemiyoruz...
                    İlk yarıda bunu yapabiliyorduk..Gerisi kendiliginden gelir.....
                    Cok ama cok istemistim jovanovici......
                    Sisteme cuk diye oturur ve cıktıgı hic bir statta ayakları titremezdi....

Burak-----jaja-----jovanovic

4-6-0 taktigi icin cuk otururdu...Yada bu isi yapabilecek sol tarafa kanat forvet....
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya renktaş ben de öyle düşünüyordum da "genç mustafa" "genç mustafa" diye beşiktaş maçında yeri göğü inlettiler de adam 24 yaşında çıktı

Genc Semih gibi olmasin Mustafa

Yorum

• Psikolojik rahatsızlık olduğu doğru çünkü adam Türkiyede oynayamıyacağını anladı kafayı sıyırmak üzereyken kaçtı.Yolu açık olsun.Fatih Tekke seni rahatsız ediyorsa bakma arkadaşım...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımın iskeletinin Ersun Yanal tarafından yapıldığını düşünüyorum..Ama Şenol Güneş'te halen daha eskiden gelen bir takıntının olduğunu düşünüyorum..Kötü teknik adam değildir ama 9 puan önden giderken geriye düşmek her takımın harcı değil...Ersun Yanal bu kadroyla daha iyi işler yapabilirdi gibi geliyor bana
                          Amağan Ersun yanalı iyi tanıyan biri olarak şunu söyliyim sana takıntının en büyüğü ersun yanaldadır...elinde 30 kişilik kadro olsa 13 kişiden fazlasını kullanmaz...bu takımıda bundan daha iyi yerlere asla getiremez...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Güneşe takımın iskeleti kurulması gibi bir şans gelmedi hiç. Hazır kadrolara geldi hep. Ancak her Şenol Hocamın teknik direktörlük döneminde hep iyi işler yapmamız şans veya takımdaki oyunculara bağlı değil bence.

Anlatmak istediğim Şenol Güneş yerine başka bir teknik direktör gelseydi yada Broos ile devam etseydik Beşiktaşın yerinde biz olurduk diye düşünüyorum.

Bu arada Ersun Yanal döneminde berbat bir top oynuyorduk. Hakkımızla kazandığımız maç sayısı çok azdı. O zamanda ona kızıyordunuz.

Yorum

• Asilhamsi

Ceyhun ve Orta Sahanin sagi? yapma bunu Abi bukadar agir olan bir Futbolcu orada nasil oynasin? Hele besiktas Macinda Simaoa karsi

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mustafa Yumlu'da Ceyhun'da 87 doğumlu bildiğim kadarıyla daha 23 yaşındalar yani 24'te olmadılar.Türkiye'de genç futbolculara hiç değer verilmiyor sadece bizim karın ağrımız değil bu Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray çok çok vahim durumda.Biz yine iyiyiz çok gençte olmasa 23 orta yaş sayılabilir de 2 yıl da yani 25 yaşında bu iki futbolcu da bu takımı taşıyacak seviyeye ulaşabilir mevkilerinde Türkiye standartlarının üstüne çıkabilirler bence.Fenerbahçe'li o kadar arkadaşım var hepsinin bizim takımdan iki tane oyuncu istediklerini duydum kaç kere hepsi Selçuk ve Ceyhun bize gelsin Türkiye'de hep 15 puan farkla şampiyon oluruz diyorlar ki ben de katılıyorum Ceyhun sayılı defansif orta sahalardan biri şu ligde Selçuk ise çift yönlü en iyi oynayan orta saha şu ligde.Değerlerini bilemiyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X