İlk olarak calik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
-
Fner bence önümüzde ki 4 maç en fazla 6 pun kaybeder, biraz sıkarlarsa 4 puanlada atlatabilirler...Bizim ise yapmamız gereken tek şey ilk 3 maçımızı almak...bjk, kasımpaşa, gençler, konyayı evimizde birşekilde yenip gs maçına en kötü 4 puan önde girmeliyiz..gs yenesrsek, bizim artımız yenemezsek o zaman çok kötü. Sonrasındaki evimizde bursa maçını kesin ve kesin almamız gerekiyor ki bu çok zor..tüm bu maçlardan sonra antep buca karabük maçları var ki bence zor maçlar...
Kısaca bundan sonra işi biraz hakemler birazda oyuncuların hırsı belirleyecek...Şunu diyim son 5 hafta hoca ne taktik verirse versin futbolcu oynarsa maç alınır oynamazsa boş herşey...''7''
Yorum
-
Şu halde kı beşiktaş'ı.. gelenın geçenın mutlaka gol attığı bir takım olan beşiktaş'ı, yenemeyeceksek kimse kusura bakmasın biz büyük falan olamayız.. Fenerbahçe rakibimiz de onların da kazanması gerekiyordu ve kazandılar.. beşiktaş bizim rakibimiz değil ve gerçekten çok kötü oynuyorlar..
şenol hoca korkmadan bir kadro çıkarırsa bu maçı ilk yarım saatte koparmamız lazım...
beşiktaş'takı savunma şu anda hiç bir takımda yok.. Çizgi defans yapıyorlar ve bundan başarılı değiller... Colman'ın daha ilerde oynayacağı bir maç olursa onun ara topları ile.. önce Jaja sonra da burak'la net fırsatlar yakalayacağızYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Kupa maçında.. Yattara çok iyi oynamıştı , ayrıca o maçta Alanzinyo da harika oynamıştı.. Hatta Powel bile..
Cale ve serkan hata yapmasınlar kesinlikle kaybetmeyiz ama ben o iki oyuncuya ve Maalesef Glowockı ye hiç güvenmiyorum..Ne zaman hata yapacakları belli değil...Quaresma nın oynamasına ve şut çekmesine fırsat verilmemli.. ben bu maçta Yine Piotr'u oynatsın diyorum. Çunku ilk maçta O oynamıştı ve Quaresm'yı biliyor..
Cale , her topta fayk yemese birşey bilmiyorum)
Herşeye rağmen, bu maçın da her maç gbi orta saha hakımıyetine sahip takımın kazanacağı bir maç olacakYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegençler fenev'i kesinlikle yenecek.
son haftalarda müthiş oynuyorlar.
pektemek de zıpkın gibi döndü.
biz bjk ile berabere kalsak yeter bence.
fb'nin bu haftadan sonra işi zor.
Yorum
-
Bjk gaziantep belediye maçına..guti,quaresma,ernst,simao'yu götürmedi..bu da bizim maçı daha çok düşündüklerini gösteriyor zaten 5-0'ın verdiği rahatlık var...En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 02.03.2011, 15:14.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemedi demeyin;bu hafta Kayseri-Manisa maçı 2 olur..iddaacılara duyurulur..
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk maçını alır , fb'de puan kaybederse şampiyon oluruz çünkü fb ıkına ıkına gidiyor bir puan kaybında dağılırlar demedi demeyin..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemedi demeyin;bu hafta Kayseri-Manisa maçı 2 olur..iddaacılara duyurulur..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
En kötü dönemeci en kötü olabilecek sonuçlarla döndük Ama hala puan puanayız artık ivmelenme zamanı geldi Elbet fenevinde puan kayıpları başlayacak bundan sonra Hem hakemlerde artık rahat rahat ince ince feneve omuz verip bize köstek olamayacak çünkü bundan sonra en ufak birşeyde ip inceldiği yerden kopar
Bjk ile berabere kalmak bile çok çok kötü değil ama kupa maçoından sonraki muhabetlerine baktım bunarlı güazel bir tokatlamak iyi olur
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk gaziantep belediye maçına..guti,quaresma,ernst,simao'yu götürmedi..bu da bizim maçı daha çok düşündüklerini gösteriyor zaten 5-0'ın verdiği rahatlık var...
İstediklerini yapsınlar bu maç bizim.
Yorum
Yorum