Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hadi Şota ya birşey demeyeyim. FB maçından önce futbolcularına ne söylemiş bilemeyiz.
    Ama Kayserispor da şeref onur olduğunu düşünmüyorum. Kendi gözümle FB maçlarını seyrettim. Bizim maçta uçan kaçan adamlarının FB nin sahasına girmediklerini gördüm ben. Öyle TS yi yenmekle şampiyon olunmuyor. Kayseri nin de hiçbirşey hak ettiği yok henüz.

Sözüm size değil Armağan Bey yanlış anlamayın. Kayserispor un ikiyüzlülüğüne öfkeliyim sadece. Oynasınlar boş statlarında.

Neyse şu BJK maçı ne olacak ne olacak ne olacak
    Ona hep beraber öfkeliyiz abi ama bizim başkan saolsun çok iyi motive ediyor rakipleri..az sussaydı içten içten gidecektik..İlk yarının sonunda müthiş avantajımız varken de susmalıydı..susmalıydık!..santrafor ve bek eksiklikleri burda kaç defa sölendi am ayok 9 puana güvendik olmadı şimdi sezon sonu ne yapacaklar onu düşünüyorum
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Fner bence önümüzde ki 4 maç en fazla 6 pun kaybeder, biraz sıkarlarsa 4 puanlada atlatabilirler...Bizim ise yapmamız gereken tek şey ilk 3 maçımızı almak...bjk, kasımpaşa, gençler, konyayı evimizde birşekilde yenip gs maçına en kötü 4 puan önde girmeliyiz..gs yenesrsek, bizim artımız yenemezsek o zaman çok kötü. Sonrasındaki evimizde bursa maçını kesin ve kesin almamız gerekiyor ki bu çok zor..tüm bu maçlardan sonra antep buca karabük maçları var ki bence zor maçlar...

Kısaca bundan sonra işi biraz hakemler birazda oyuncuların hırsı belirleyecek...Şunu diyim son 5 hafta hoca ne taktik verirse versin futbolcu oynarsa maç alınır oynamazsa boş herşey...
      ''7''

Yorum

• Şu halde kı beşiktaş'ı.. gelenın geçenın mutlaka gol attığı bir takım olan beşiktaş'ı, yenemeyeceksek kimse kusura bakmasın biz büyük falan olamayız.. Fenerbahçe rakibimiz de onların da kazanması gerekiyordu ve kazandılar.. beşiktaş bizim rakibimiz değil ve gerçekten çok kötü oynuyorlar..

şenol hoca korkmadan bir kadro çıkarırsa bu maçı ilk yarım saatte koparmamız lazım...

beşiktaş'takı savunma şu anda hiç bir takımda yok.. Çizgi defans yapıyorlar ve bundan başarılı değiller... Colman'ın daha ilerde oynayacağı bir maç olursa onun ara topları ile.. önce Jaja sonra da burak'la net fırsatlar yakalayacağız
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Kupa maçında.. Yattara çok iyi oynamıştı , ayrıca o maçta Alanzinyo da harika oynamıştı.. Hatta Powel bile..

Cale ve serkan hata yapmasınlar kesinlikle kaybetmeyiz ama ben o iki oyuncuya ve Maalesef Glowockı ye hiç güvenmiyorum..Ne zaman hata yapacakları belli değil...Quaresma nın oynamasına ve şut çekmesine fırsat verilmemli.. ben bu maçta Yine Piotr'u oynatsın diyorum. Çunku ilk maçta O oynamıştı ve Quaresm'yı biliyor..

Cale , her topta fayk yemese birşey bilmiyorum)

Herşeye rağmen, bu maçın da her maç gbi orta saha hakımıyetine sahip takımın kazanacağı bir maç olacak
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Demedi demeyin;bu hafta Kayseri-Manisa maçı 2 olur..iddaacılara duyurulur..
            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gençler fenev'i kesinlikle yenecek.
              son haftalarda müthiş oynuyorlar.
              pektemek de zıpkın gibi döndü.
              biz bjk ile berabere kalsak yeter bence.
              fb'nin bu haftadan sonra işi zor.
              cavcav maçı satmazsa...!?

Yorum

• Bjk gaziantep belediye maçına..guti,quaresma,ernst,simao'yu götürmedi..bu da bizim maçı daha çok düşündüklerini gösteriyor zaten 5-0'ın verdiği rahatlık var...
                En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 02.03.2011, 15:14.
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Belediye şunları 6-0 yenmezki.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• arkadaşlar fal baktırdım. sene sonu aykut kocaman kovuluyor. trabzonun şampiyon olma ihtimali fenerin iki katı çıktı... biraz moralimiz düzelsin.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demedi demeyin;bu hafta Kayseri-Manisa maçı 2 olur..iddaacılara duyurulur..
                      hemde handikapli

Yorum

• Bjk maçını alır , fb'de puan kaybederse şampiyon oluruz çünkü fb ıkına ıkına gidiyor bir puan kaybında dağılırlar demedi demeyin..

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bjk maçını alır , fb'de puan kaybederse şampiyon oluruz çünkü fb ıkına ıkına gidiyor bir puan kaybında dağılırlar demedi demeyin..
                          Tam tersi olsa bile şampiyonluk şansımız fenerbahçeden daha yüksek. Yeter ki sağlam ve sabırlı durmayı başarabilelim. Son 3-4 hafta olsa belki bunu söyleyemezdik ama ite-kaka nereye kadar gidecek fener. Puanlar eşit, kalan maçlar hemen hemen aynı, fenerin puan kaybetme olasılığı bizden daha fazla. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim, bjk maçını kaybetsek, fener gençleri yense bile takibe devam etmeliyiz. Ancak ben taraftarda bu inancı göremiyorum, internet ortamlarında kampanyalar protestolar filan, hiç gerek yok, sadece bizim motivasyonumuzu bozar böyle aksiyonlar, maçlarımıza ve takımımızı desteklemeye odaklanalım biz. fener tökezleyip takılırsa kolay kolay toparlanamayacak diye düşünüyorum, hatta bursayı yenemezse 3. bile olabilir, yok 11 maç daha ite-kaka gidebilecekse zaten bizim şampiyon olma ihtimalimiz hiç olmamış demektir.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demedi demeyin;bu hafta Kayseri-Manisa maçı 2 olur..iddaacılara duyurulur..
                            O zaman, son 7 takımdan bize karşı oynadıktan sonraki maçı kaybeden 6. takım olurlar ki (sadece fener hariç), teorimin doğru olduğu daha net anlaşılır.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• En kötü dönemeci en kötü olabilecek sonuçlarla döndük Ama hala puan puanayız artık ivmelenme zamanı geldi Elbet fenevinde puan kayıpları başlayacak bundan sonra Hem hakemlerde artık rahat rahat ince ince feneve omuz verip bize köstek olamayacak çünkü bundan sonra en ufak birşeyde ip inceldiği yerden kopar
                              Bjk ile berabere kalmak bile çok çok kötü değil ama kupa maçoından sonraki muhabetlerine baktım bunarlı güazel bir tokatlamak iyi olur
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bjk gaziantep belediye maçına..guti,quaresma,ernst,simao'yu götürmedi..bu da bizim maçı daha çok düşündüklerini gösteriyor zaten 5-0'ın verdiği rahatlık var...
                                Bizde İnönüye çoğu oyuncumuzu götürmemiştik ancak Fenerede yenildik.

İstediklerini yapsınlar bu maç bizim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X