Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 45 yaşındayım her zaman görev yaptığım yerlerdede gururla Trabzonlu olduğumu söyledim ve Trabzonsporlu olduğumuda kendimi bildim bileli bu renklerin sevdalısıyım çok badireler gördük çok sevinçler çok acılar yaşadık içimdeki Trabzonspor sevgisi hiç bitmedi aksine her hüsran ve acıda dahada katlandı çünkü bizim bizden başka dostumuz hiç bir zaman olmadı ve olmayacak da ve bu bir gerçektir Trabzonsporun ihtilalidir Türkiyede yıllar önce yaşananlar bunu ister kabullensin ister kabullenmesin bazı kesimler o önemli değildir çünkü bunu biz biliyoruz gerisi teferruat.
    Ancak yıllardır Trabzonspor üzerinden kimlerin ne şekilde nemalandığını ve bazı çıkarlar uğruna Trabzonsporun kimlere peşkeş çekildiğine ve gün gelip hakların yenilip şampiyonluklarının elinden alınırken bazı güç odaklarına şirin gözükmek ve kendi çıkarları uğruna kimlerin timsah gözyaşları döküp amaçlarına ulaştığına hep şahit olduk yaşadık gördük ve duyduk ne yazıkki aynı senaryolar bu yılda devam etmekte bizi gene şerefli 2.likler beklemekte çünkü bizim şampiyonluğumuzu istemeyenler sadece hep bilindik çevreler değil camia içindeki kirli ellerdir de. Bu yüzdendir ki Beşiktaş maçında futbol açısından F.B oynadıkları rezil futbolun % 10 nunu bile oynamayacaklarını biliyorum.
    Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Yorum

• Bu maçı alıp yeniden liderliğe oturacağımıza inanıyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu maçı alıp yeniden liderliğe oturacağımıza inanıyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.
          bu maçı alırsak eminin önümüzde açılacaktır takım kendine gelecektir yani bizim için gerçekten çok önbemli bi maç inşallah bu maçı alırız...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kayseri maçında puan kaybetmemiz kadar normal bişey olamazdı zaten.
            Bir kere takımın en önemli diyebileceğimiz 3 adamı yok.
            Biri defansın göbeği topu oyuna sokan adam Egemen.
            Diğeri ise aldığı topları ileri taşımakla takımın yükünü çekmekle görevli Selçuk.
            Bir diğeri ise takımın ateşleyicisi,İleri hücumcusu yüreğiyle oynayan Engin.
            Çıkarın Fenerden Lugano,Emreyi ve Mehmet topuzu bakalım neler oluyor.
            Çıkarın Bjk den Guti'yi,Toramanı,Quresmayı bakalım neler oluyor.Kolay değil seni buralara kadar getirmiş 3 adamdan yoksunsun.Ve buna rağmen 3 gol atabilmeyi başarıyorsun,ama yiyorsunda.Karşımızda Kasımpaşa değil Kayseri vardı Unutmayalım..
            Diğer konular ise Volkan babacana yapılmış olan şike suçlaması vari açıklamalar.
            Havaalanında rakip takıma küfür etmeler,Hırslandırmalar falan filan.Daha bir çok şeyler var aklıma gelen,Gelipte yazamadığım şeyler.
            Velhasıl kelam beklediğim bir puan kaybıydı, olsun canları sağolsun..Bjk maçına hemen hemen İdeale yakın bi kadro ile oynarsak en kötü beraberlik işimize yarar.

Yorum

• Necipin yapdigi gercekdende etik degil ama yönetimin bunu konusmasida gereksiz!
              Oynasa ne olacak?
              Necipdenmi korkuyoruz yahu?
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ------------onur------------
                barış---giray-egemen---cale
                serkan-----selçuk------pioter
                ------burak----colman------
                ----------jaja--------------

jajnın yerine pawel de olabilir. kanatlardan kuş uçmaz heralde bu şekilde

Yorum

• Çok bişey değil kafa olarak iyi hazırlansınlar, hırs yapsınlar kesinlikle galibiyetle ayrılırız... Yeter ki Hırs yapsınlar...
                  181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Necipin yapdigi gercekdende etik degil ama yönetimin bunu konusmasida gereksiz!
                    Oynasa ne olacak?
                    Necipdenmi korkuyoruz yahu?
                    Ayni düsüncedeyim Hüseyin abi Necipden korkiyorsak ligden cekilelim, yani ismini anmaya degmicek bi oyuncu acikcasi...

Onu dile getirecegimizi yine hakemlere karsi önlem almak icin hakemlee yüklenebilinir özür dilenicegine...

Yorum

• Necip kim ya sanki maradona. Hemen açıklama yapmaya gerek yok bencede. Oynasa ne olur ki Necip bizim için daha iyi o olmasa Ernst olurdu...
                      181' PARS Squadron

Yorum

• Beşiktaş v Trabzonspor

2.05 3.20 3.00

bize 3 vermişler....
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş v Trabzonspor

2.05 3.20 3.00

bize 3 vermişler....
                          Favori olarak Bjk'yi görüyorlar galiba ama handikap Trabzon oynayacaktım olmadı...
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• tek istediğim yönetimin bir an önce susması gerisi gelir zaten...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Favori olarak Bjk'yi görüyorlar galiba ama handikap Trabzon oynayacaktım olmadı...
                              yabancı siteden oyna 6.50 oranı var
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beşiktaş v Trabzonspor

2.05 3.20 3.00

bize 3 vermişler....
                                Almanyada 3.20 vermisler.50 Euro = 160 Euro
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X