Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim inandığım bir klişem var; mevkilere sadakat....

Mevkisine sadık olamayan oyuncu, öncelikle oyuncu arkadaşlarını zor durumda bırakır.

Burak'ın canı en önde oynamayı çekiyor bariz belli.

Haliyle yeri boş kalıyor...

Burak'ın en verimli olduğu yere sabitlemek ve ardından da Serkan'ı rahat ettirmek gerekiyor.

İlk 11 de olmalı, Yattara... Hele de iç saha da...

Sol önde Umut'un enerjisi şart ki, Cale rahat etsin...

bakıyorum beklerin yediği çalımlara... Süratli gelen rakibi ya indirecek ya da kovalayacak...
    Kovalamakla, hiçbir rakibinizi yakalayamazsınız... Helede "Vo" ilk hızı varsa

Beklerimizin sorunu önleridir hülasa...

Yorum

• Ortasahada Colman ve Selçuk kesinlikle olmalı.

Önemli olan kanatları da etkili şekilde kullanabilmek artık.
      Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk yarıdaki müthiş pas trafiğinden eser yok. Sahada olan oyuncular aynı oyuncular. Neden aynı pas trafiğini kuramıyoruz? Bir veya iki kişi takımı mı bozuyor? Sahada bulunan bazı oyuncuların duruşları fasolu. Ciddi katkıları olmasına rağmen takımdaki diğer oyuncuları etkiliyorlar malesef.

Özellikle Jaja. Trabzonspor'un şu an en büyük silahı bana göre Jaja. Her maç ciddi katkısı var. Ancak öyle bir tarzı var ki takımdaki diğer oyuncuları çok kötü etkileyebiliyor. Her hareketini, ilerleyişini artistik yapmak zorunda değil. Daha basit, sade oynaması lazım. Sade oynamayınca ister istemez hata yapma riski artıyor ve çok önemli noktalarda top kayıpları yaşatıyor. Bu gereksiz top kayıpları özellikle orta saha oyuncularını ve çok koşan oyuncuları etkiliyor. Yani adamlar maç içinde eşşek gibi koşsun, mücadele etsin, sana top atmak için ciddi manada efor sarfetsin sen git o topu artislik hareket yapacağım diye kaybet. Bu durum ciddi efor sarfeden futbolcuları rahatsız ediyordur, futbolcular kendi içlerinden muhtemelen "Benmiyim ulan bu takımın eşşeği, hem koşacağım topu kapacağım, mücadele edeceğim, topu sana atacağım, sen geleceksin artistlik yapma uğruna topu kaybedeceksin ve ben tekrar o topun peşinden koşacağım. Yok öyle yağma." diyordur.

Jaja'nın daha basit oynaması lazım. Şenol Hoca bu noktadaki telkinlerini artırmalı, daha etkili bir şekilde ikaz etmeli.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Ve bazen hiç oynamamayı tercih etmeliyiz oyun içinde...

1-0 da dikkat ettim, 20 dakika yaslanan uyutan bir kayseri vardı...(yanıldıysam söyleyin lütfen) tıpkı Ankaragücü gibiydiler...

Bizde habire çevirdik topu geride...

Bazen topu rakibe vermek de bir yöntem olmalı gibi geliyor bana.....

Kapanan takımı açmak için çaren yoksa, ver topu o oynasın...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk,Ceyhun,Colman üçlüsünden ikisi oynatılmalı fikrindeyim .

Ortasahada ağır kalıyoruz .

Asıl önemlisi orta saha ile forvet arası uzuyor .

Engin Baytar mevcut kadro yapısında anahtar faktör olarak duruyor .
            Engin in bu yaptığı işi Mehmet Çakır yapamız mı ( şuan ne durumda kendisi tam bilmiyorum ama)

Yorum

• Onur
              serkan-egemen-giray-piotr
              burak-colman-selçuk-engin
              jaja-umut
              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Yine not etmiştim, yazmadım yazımda...

1-0 dan sonra Alanzinho sanırım 2 adet gereksiz topuklama yaptı...

İçime orda düştü ilk ateş....

Yorum

• Hayden Cocuklar !

simdi sira sizde, gösterin kendinizi...

Lig yeni basliyor....

Haydeeee.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ve bu kadar kilit eksiklerine rağmen bu takım ligin tepesindeyse, alkışı da ihmal etmememiz gerekiyor....

*

Avni Aker kapanmamalı....

Her ne kadar eleştiriyorsakta, Avni Aker kapanmamalı...

Herkes sakin olmalı...

Yorum

• piotr --- egemen----glo----cale
                      serkan---colman---selçuk---burak
                      -------------jaja---------------
                      ------------pawel--------------

Yorum

• son maçta seyirci muhteşemdi takımı desteklediler sürekli maç 2-3 iken takıma ileri iten seyirciydi..

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Engin in bu yaptığı işi Mehmet Çakır yapamız mı ( şuan ne durumda kendisi tam bilmiyorum ama)
                          Elleriniz dert görmesin .

Mehmet Çakır'ı hoca neden unuttu ? Şahsen bu durumu açıklayamıyorum .

Mehmet sakatlıklar , eski kulüplerinde yaşadığı sıkıntılı süreçler hatta belki bilmediğimiz başka sebeplerden ötürü formsuz olabilir .

Ancak formsuz da olsa böyle bir oyuncuyu oynatmaya ihtiyacımız var, nasıl Serkan'ı oynatıyorsak .

Colman topla dripling yapamıyor . Çevik bir futbolcu değil , hızlanamıyor .
                          Ceyhun topla oyuncu eksiltemiyor , genel olarak ağır bir oyuncu .
                          Selçuk üstün bir pasör ve çok iyi bir oyun görüşü olmasına karşın daha statik oynamaya elverişli , adam eksiltemiyor .

Bu problemimiz , bizi sıkıntıya sokan en önemli sorundur.

Yorum

• İlk olarak MİSSE_MİSSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            piotr --- egemen----glo----cale
                            serkan---colman---selçuk---burak
                            -------------jaja---------------
                            ------------pawel--------------
                            Burak'ın sol dışta olması dışında , aklıma yatan en iyi kurgu bu oldu .

Yorum

• Erken oyuncu değişikliğine gitmek ayıp mıdır? Gerektiğinde Kayserispor gibi dirençli takımlar karşısında skor avantajını erken yakaladığınızda oyunu bu skora kilitlemek pahasına maçı kazanmak için değişiklik yapılamaz mı? Maç 1-0 olduğunda şimdi tam Yattaralık maça döndü demiştim oysa.

Yorum

• 2-1 de bende bekledim orta alana...

Hocam sevmiyor
                                İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erken oyuncu değişikliğine gitmek ayıp mıdır? Gerektiğinde Kayserispor gibi dirençli takımlar karşısında skor avantajını erken yakaladığınızda oyunu bu skora kilitlemek pahasına maçı kazanmak için değişiklik yapılamaz mı? Maç 1-0 olduğunda şimdi tam Yattaralık maça döndü demiştim oysa.

Yorum

Çalışıyor...
                                X