Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biraz Nostalji iyi gelir diye düşündüm gece gece
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Ne kayseri ne de bjk maçı şampiyonluk maçı değil telafisi olan maçlar bunlar futbol bu her türlü sonuç alınır en kötü ihtimal kayseri bjk maçlarını kaybettik fb ve bursa maçlarını kazandı fb nin 4 bursa nın 1 puan gerisinde kalırız ve lig bitmesine 10 hafta kalır.Şimdi bursa 2.den 3 bizden 5 puan geride ve bursalılar bizden daha inançlı.Maç'a gelirsek kazanacağımıza inanıyorum hatta farklı kazanacağımıza inanıyorum 4-0

Yorum

• Maçın hakemi ligin en kötü hakemlerinden birisi bence. Çok zor faul çalan ve kart gösteren bir hakem. Trabzon'a glen takımlar da sert oynayan takımlar. Bizim bol paslı sistemimizi sertlikle çözmeye çalışıyorlar. Hakem inşallah sertliğe taviz vermez. Tedirginim ben. Hakem bizi harcar demiyorum ama hakemi beğenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne kayseri ne de bjk maçı şampiyonluk maçı değil telafisi olan maçlar bunlar futbol bu her türlü sonuç alınır en kötü ihtimal kayseri bjk maçlarını kaybettik fb ve bursa maçlarını kazandı fb nin 4 bursa nın 1 puan gerisinde kalırız ve lig bitmesine 10 hafta kalır.Şimdi bursa 2.den 3 bizden 5 puan geride ve bursalılar bizden daha inançlı.Maç'a gelirsek kazanacağımıza inanıyorum hatta farklı kazanacağımıza inanıyorum 4-0
          2 hafta kazandık ya uçmuşuz yine

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 hafta kazandık ya uçmuşuz yine
            Ben sivas maçında da manisa maçında da aynı şeyleri yazdım 2 maç kazandı diye yazılmış şeyler değil bu takıma inanmamla ilgili

Yorum

• İlk olarak werg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben sivas maçında da manisa maçında da aynı şeyleri yazdım 2 maç kazandı diye yazılmış şeyler değil bu takıma inanmamla ilgili
              Ben eleştiri anlamında yazmadım zaten Sen nedenlerini belirtmişsin ancak sadece "bunları çok rahat yeneriz 4-5 atarız koyarız" vs. yazanlar var

Yorum

• Bundan sonra sahamızda puan kaybı yaşamazsak zaten deplasman fatihi bir takım olarak şampiyon oluruz.
                Ben kayseri maçında patlamayı Jaja dan bekliyorum
                içimde bir his var Bu hafta çektiği şutlardan biri gol olacak
                Maç bizim 2-0
                Amrabata dikkat.
                TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben eleştiri anlamında yazmadım zaten Sen nedenlerini belirtmişsin ancak sadece "bunları çok rahat yeneriz 4-5 atarız koyarız" vs. yazanlar var
                  Eliştiri olarakta yazabilirsin sorun yok.Bu arada bu forumda öyle karamsar olanlar varki 4-5 atarız diyenleri diğerlerine tercih ederim.

Yorum

• Eğer kayseri ve bjk'yi yenersek korku bombasını kadıköy'e bırakırız.İnşallah bu 2 maçıda alıcaz önce kayseri

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biraz Nostalji iyi gelir diye düşündüm gece gece
                      Çok uzağa gitmeye gerek yok

Yorum

• ilk dakikalarda yoğun presle bir gol bulmamız lazım ondan sonra maçı koparabiliriz ama ilk dakikalar çok önemli yoksa gene maç bitene kadar son dakikaları zor geçiririz
                        ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• alacağız inşallah şu macı ve sonrasında sayaç 11 e düşecek...
                          61>34+16

Yorum

• İçerde sağlam bir galibiyet şart.

Yorum

• <<<<<<<<<Onur<<<<<<<<<<
                              Serkan<<<Glo<<<Musti<<<Cale
                              <<<<<< Selçuk<<<Colman<<<<<
                              Yattara<<< Jaja <<<<<<Umut
                              <<<<<<<<<Burak<<<<<<<<<<

Bu kadro bu maçı dakka 60 a kdr alır.61den sonra;
                              Yattaranın yerine Ceyhun Jajanın yerine Alan..
                              En son Çakıroğlu İhsan tarafından düzenlendi; 24.02.2011, 03:19.
                              aynen aynen

Yorum

• kayserispordan korkum felan yok alırız maçı biz oyunumuzu oynarsakda tek merakım kayseri fener maçını 90 dk izleyen birisi olarak yine yürüyerek maçmı oynayacaklar azgın boga gibi saldıracaklarmı bu kısmı çok merak ediyorum....manisaspor merakımı giderdi bu konuda beni yanıltmamıştı..
                                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X