Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlısıyla Bu Maçı Yenip kazasız eksiksiz sakatlık olmadan maçı alcaz ve beşiktaş maçına hazırlanıcaz
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Olmazzzz

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üstelik arkalarinda da su bahsettigimiz üclü yok...

Eger böyle cikacaksak ileri uctaki oyuncular orta sahaya yardima gelmeliler.

Yoksa isimiz cok zor olur, cünkü Alan ve Jaja cok top kaptiran oyuncular.

Yada Burak'in yerine Ceyhun ile baslayacagiz.

Söyle...

---------------------Onur--------------------

Serkan-----Mustafa---------Glowacki------Cale

-------Selcuk-------Ceyhun-------Colman-----

------------Jaja--------------Alan------------

---------------------Umut--------------------

Bu Maçta Mustafa yok bence yüzde 70 ihtimalle giray formayı alcak
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Üstelik arkalarinda da su bahsettigimiz üclü yok...

Eger böyle cikacaksak ileri uctaki oyuncular orta sahaya yardima gelmeliler.

Yoksa isimiz cok zor olur, cünkü Alan ve Jaja cok top kaptiran oyuncular.

Yada Burak'in yerine Ceyhun ile baslayacagiz.

Söyle...

---------------------Onur--------------------

Serkan-----Mustafa---------Glowacki------Cale

-------Selcuk-------Ceyhun-------Colman-----

------------Jaja--------------Alan------------

---------------------Umut--------------------

Şenol Güneş in Burak ı keseceğini hiç sanmıyorum,Colman ı kesebilir de Burağı asla
        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• İlk olarak SinopLu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Maçta Mustafa yok bence yüzde 70 ihtimalle giray formayı alcak
          İlk olarak federer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş in Burak ı keseceğini hiç sanmıyorum,Colman ı kesebilir de Burağı asla

Ben zaten böyle olacak demiyorum ilk on bir icin, sadece eger Alan-Jaja ikilisi ile cikarsak yapilmasi gereken degisiklikleri yada daha dogrusu kriterleri saydim.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ortada Ceyhun, Zianiyi marke edebilir mi?

Solda Cale, Amrabat' ı marke edebilir mi ?

Bizim her an faul yapmaya müsait stoperlerimiz, formda Kuloviç'i marke edebilir mi ?

Sağda Serkan, Hasan Ali-Troisi ikilisini tek başına marke edebilirmi ?

Aşırı üstün tek kozumuz, Jaja .

Hiçbiri marke edemez demiyorum ama zor bir maç bizi bekliyor. Herkes kendini olası bir mağlubiyete hazırlasın şimdiden, ki psikolojik çöküntü yaşamayalım.
            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Manisa maçındaki kadro ilede başlayabilir. neden ?

Hikmet karaman, Şenol Hocayı ters köyeşe yatırdı o maçta. nasıl ?
              Manisa evindeki tüm maçtarda 4-2-4 sistemiyle sahaya çıkıyordu. Şenol hocada bundan faydalanıp, ortasahayı ele geçiririm diye düşündü 4-3-3 çıktık . Ama Hikmet de 4-3-3 çıktı. Oyun ilk yarı kilitlendi.

Bu maçta kayseri Mecbur 4-2-3-1 çıkacak.(veya 4-5-1 deyin ama, savunmaya yardıma gelmeyen her kanat oyuncusu benim için forvettir) .
              Neden Kayseri mecbur ortasahada 2 oyuncu oynatmaya. çünkü diğer alternatif 2 oyuncusu biri sakat biri cezalı.

Şenol hoca, Manisa maçında tam olarak yapamadığını bu maçta yapabilir, Ceyhunlu 11 ile.
              Ceyhunu özellikle deplasmanlarda ve böyle maçlarda kullanmalıyız.Hantalda olsa,Pas Hatası da yapsa mükemmel bir direnç orta sahada.Bu arada Cale hala 11 de gelde çıldırma
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Amrabati cok yakindan taniyorum ve onu durdurmanin tek yolu ona faul yapmak. 4-5 kez düsürüldükten sonra ''etkisiz'' hale geliyor Amrabat..
                ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Trabzonspor futbol takımı ne zamandan beri rakip futbolcularaa önlem almayı düşünecek kadar küçük düşünüyor ?, Biz TRABZONSPOR'UZ birakında rakip düşünsün.
                  Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                  Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Manisa maçında olduğu gibi defansımız dağınık olursa en az 2-3 gol yeriz.

Yorum

• ne bu yaaa..arkadaşlar siz felaket tellalı mısınız? bu kadar negatif olmanın alemi yok!!! onlar düşünsün kimi marke edeceklerini.....

Yorum

• akşam kasımpaşanın kalesini murat koruyacakmış, tolgaya ne oldu 2 günde kendini mi sakatladı, tolganın yedegi de sakatmış çok ilginç yine bir murat şahin klasigi olacak gibi. hayırlı olsun..

Yorum

• bu kayseriyi 6 5 yendiğimiz maçın gollerini netten bulamadım bir Allahın kulu yüklememiş.
                          bu akşam fener yener.bunu futbolcularımız da kabul etmiştir.
                          stres yapmadan sabırla oynayıp rakibi geçmeliyiz.
                          üstelik volkan ikramı olmadan süleyman hamido ya şık goller atarak,parmak ısırtacak şekilde yeneceğiz Allahın izniyle.
                          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Kayseri'nin defansi oldukca iyi, bu yüzden buldugumuz pozisyonlari atmamiz gerekecek.

Insallah diger maclarda oldugu gibi bu mactada cok gol kacirmayiz.

Insallah kazanip yolumuza devam ederiz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Biz taraftar olarak maç boyunca Antalya maçının ilk beş dakikasındaki yoğun desteği maç geneline yayabilirsek maçta kimin kimi marke edeceğinin çok önemi kalmaz.
                              ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne bu yaaa..arkadaşlar siz felaket tellalı mısınız? bu kadar negatif olmanın alemi yok!!! onlar düşünsün kimi marke edeceklerini.....
                                Hiç yahu, Kayseri düşünsün Trabzonspor deplasmanından nasıl çıkacağını. Beklediğimizden daha rahat kazanacağımızı düşünüyorum nedense.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çalışıyor...
                                X