- Sezon ortasına gelmeden Egemen sakatlanmasın diye dua ediyordum , sonra gözüm bir ara Engine takıldı , ulan Onur dedim içimden , sallandı ama yıkılmadı şükür.Alex sakatlanırmı hayır , emin olun ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleglawackinin 3 goldede hatası var ondan olmaz yaa nerde liverpool deplasmanındaki kaya adam sakatlıktan sonra resmen bitmiş bu arada glowackiyi övenlere şunuda söyleyeyim glowackinin oynayıpta gol yemediğimiz maç yok ne tesadüf
egemen tek başına oynuyomuş defansda resmen onu anladık kaç maçtır.
Yorum
-
herkes bu takıma saygı ve sevgi duysun...bu kadar karamsarlıga da gerek yok.. bu maçtaki üçüncü golümüze en çok ben sevindim maç izledigim evde..nedir bu psikoloji.olamadık yıllarca ne olacak şampiyon olamasak ne kaybedecegiz önemli olan destek olmak doksan dakika bitene kadar...lig bitene kadar. seyirci neden bu takımı hala sabote ediyor, neden sahaya maddeler atıp oyunu sogutuyor, yeter artık. biz hiçbir şey kaybetmedik, bu puan belki de bizi şampiyon yapacak bir puan farkla belki de şampiyon olacagız.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro şampiyonluğu hak etmiyor.
6 maçta oynanan futbol kalitesi ortada, takımın hiç bir özelliği yok.
İlk devre alınan 42 puan şansmış.
Çok ilginç bir tespit.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
geriden takip etmek bence daha avantajlı ama şu puanı beşiktaş maçından sonra kaybetseydik bari lig daha yeni başlıyor laybedilen bişey ok.Sahamızın kapatılması iyi olur bence ama seyircisiz oynama cesası gelecek muhtemelen.Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
forvetin boş kaleye golü atacak bi maç kaçırırsın iki maç kaçırırsın ama her maçta bi boş kaleye topu stadın dışına dikersen işin zor...
bu maç kayseriyi biz gaza getirdik o yüzden böyle oynadılar diyenlere gülüyorum...konya denizli van eskişehir antep zamanında samsun...bunlarıda mı biz gaza getirdik...sen bulduğun pozisyonları atacaksın amatör goller yemiyceksin...bu maçta yediğimiz golleri buca bile yemez kolay kolay...kötü oynamadık belki ama çok basit goller yedik...colmanı ayrıca tebrik ediyorum bu maçta, haftaya böyle oynasın maçın adamı olur...
daha hiç bişey bitmiş değil hatta herşey sıfırdan başlıyor arada bir gollük fark var...ama bu şekilde goller yemeye devam edersek ilerde çok sıkıntı çekeriz...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArgo bir söz var, kendi işini kendin gör derler biz şimdi başkasının yapacağı puan bağışlarına kaldık.Rıdvan'a helal olsun yine düz konuştu 40. dakika Burak Yılmaz'a yapılan net penaltı(M.Merk değil dedi) ama Burak Yılmaz'a zor penaltı verirler dedi bu da doğru...
Yorum
-
1996: Van ve Fb maçları...
Ersun Hoca zamanı: Denizli, Konya...
Bu sezon: Ankaragücü, Antalya, Kayseri...
Yer: AVNİ AKER
Adı STRES, BASKI, ŞANSSIZLIK veya başka bir şey, bilmiyorum, bilmek de istemiyorum.
Sene sonunda GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU olmak istemiyorum.
İnşallah bu sefer sonuç yukarıdakilerden farklı olur!
Pes etme Trabzonsporlu! Kızıyoruz, sinirleniyoruz, üzülüyoruz... Sen, ben, o... Hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Ama geçmiş hataları tekrarlamayalım. Öfkemizi kontrol edelim. Küfrümüzü 34. hafta ederiz. Daha kaybedilmiş bir şey yok. 11 maç var önümüzde!
Önce camianın lideri yani sayın başkan, artık kendini ve çevresini kontrol etmeli!
Teknik kadro ve oyuncular telaştan arındırmalı kendilerini!
Ve biz taraftarlar, geçmişi bir kenara koymalıyız. Her zamankinden daha çok kenetlenmeliyiz. Bir hafta 168 saat, gerekirse o haftaki maç dışında 166 saat konuşmayalım, düşünmeyelim... Ama 90 dakika milyonlarca Bordo-Mavi yürek birleşsin ve 12. adam olsun!
Haydi!
( 70. dakikada maç gitti diyip Şenol Hoca'ya küfredenler 90. dakikada "haydi bir gol" diye umutlanıyorsa, 23. haftada şampiyonluk gitti diyenler 32. haftada "aha işte şampiyon oluyoruz" da diyebilir. O nedenle, son ana kadar HEP DESTEK!!! )En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 21:48.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin ol gerekli istek yapıldı ve birazdan kapatılacak forum misafirlere.
Yonetim istifa
Yorum
-
İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ne bitti ne bitmedi bilmiyorum ama bildiğim birşey var: Ben bittim bennn! Bu kadar zor geçeceği belli olan bir maçta ilk dakikada gol atıp öne geçmişken, beraberlikten sonra bir daha öne geçmişken kaybetmenin mazereti olamaz! Maçı kaybetmedik, o bir puan belki bizi şampiyon yapacak diyebilirsiniz, olabilir, katılırım ama şu ortamda ve olası bir BJK mağlubiyetinden sonra bu kadar iştahlı bir Feneri alt etmek size nasıl görünüyor bilmiyorum! Biz saha dışına çıkmayacaz dedik ama saha içinde de gerekenleri bir türlü yapamadık maalesef. Şu an evimde terör esiyor, çocuk soruyor anne babam neden kızıyor, bağırıyor diye! Utanmasam ağlayacam, zor tutuyorum...
Yorum
Yorum