Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalniz fb bu satten sonra sampiyonlugu alip götürür mantigi da bence hatadir,bu maratonun altindan daha cok sular gecer.

Artik ligin favorisi konumunda degiliz,belki de bu durum bizim lehimizue olacaktir.

Artik kovalanan degil kovalayan konumunda olacagiz ki bu bizim icin belki daha hayirli olacaktir.

Avni akerde 1-2 macligina seyircisiz ve saha kapatmaya döner ki bu da kasimpasa ve konya maclarini kazanmamiz anlamina gelir.

Yalniz bir nokta var,bjk yi mutlaka ama mutlaka yenmeliyiz.

Zaten liderligi kaptiracagimizi düsünüyordum, insallah sezon sonunda gülen biz oluruz.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ligin ikinci yarısı başladığından beri bir tarafta bütün işleri rast giden, gitmediği zamanlarda da önüne altın tepsiyle sunulan ikramlarla kazanmasını bilen bir Fb, diğer taraftaysa en kritik adamları sakatlanan, hemen hemen bütün işleri ters giden bir Trabzonspor var. Ne hayatta ne de futbolda hiçbir şey ne bu kadar rast gider ne de bu aksilikler devam eder. Plağın ters yüzünün çalmaya başlayacağı zamanlar da gelecek, iki hafta sonra her şey değişmeye başlar.

Yorum

• Başkan baya çattı Trtdekilere. Sinirli biraz sanki

Yorum

• baskan trt de ve bastan asagıya sacmalıya. baskan sacmalıyosa takım ne yapsın. senol hoca yaptı ve o bozuyo. yapcak bişiy yok. ceplere indirilecek paraları tranfere ayırıp adam gibi banko oynayacak uc oyuncu alsaydık hala 6 7 puan onde olkurduk.

Yorum

• TRT'deki dangalağın adı ne?

Yorum

• Ne yapmalı başkan' "Taraftar az bile yapmış" mı demeli...Etmeyin uşaklar...Ya da edin....Herkes bu gece sabaha kadar eteğindeki taşları öksün...Yarın sakin bir şekilde düşünürüz....Selçuk dönsün, Egemen de iki hafta sonra dönüyor inşallah....Bakalım ne olur....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesela bugün Ceyhun kusursuza yakin bir mac oynadi ama kimse görmemis, garip

3. golde Amrabat´i arkasina kacirmasa Cale´de günün en iyilerindendi.

Umut bos kaleye atamamis, ben artik buna takilmiyorum cünkü Umut´u bile bile en önde kullanirsan ortaya bu Umut cikar. Ama onun önüne bir adam koyarsan, arkasinda veya solunda Umut´tan daha iyi faydanabilirsin.

Colman her ne kadar cok iyi olmasa da mücadelesiyle Ortasahayi ayakta tutuyor. Burak ve Jaja sahada gözükmeselerde ucta cok etkililer.

Bunun üstüne beklerin kademesine girecek oyunculari sahaya sürersek, bu kadar gol yemeyiz.

Bugün puan kayiplarinin tek sebebi yediklerimiz.

Cözüm bence, Serkan i ileri alip beke baska birini monte etmek, keza solda da Cale´nin önüne ya Piotr´u ya da Umut´u monte etmek. Giray´i hatalariyla kabul edip tekrar kazanmak!
                2.golde abdullah a en yakin oyuncu olan ve onu takip etmesi gereken ceyhun degilmiydi?

Ceyhun iyi bir mac cikardi ama kusursuzdu diyemeyiz hickimse kusursuz degil o ayri.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• hakem bu gece trabzonda kalacakmıs ucagı kacırmıslar sunu bulup topuklarından vuurmak vardı sımdı buragın ılk yarıdakı pozısyonu kesınlıkle penaltı ve 2.yarıdakı faul ve kırmızı kart
                  Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• ılk yarıda olusturdugumuz 9 puanlık farkın avantajını ve psikolojik ustunlugunu kullanmamız gerekırsen, hem taraftar olarak bizler, hemde bu strese dayanacak tecrubeye sahıp olmayan futbolcular bu baskıyı kaldıramadık..
                    artık senol hoca bu gidise dur demeli.. umut un 100 ler kulubu stresi, takıma zarar verıyor.. hucum hattında Pawel ı adapte edecegı yenı alternatifler denemeli..
                    savunma tarafında cok basıt goller yemeye basladık.. hatta takım olarak savunmamızda, direncimizde sıkıntı var.. her ne kadar glowacki mustafa ıkılısı uyumlu gozuksede, yenilen goller, bunun cokta dogru olmadıgının kanıtı...
                    hakem veya federasyon bu macın veya gectıgımız altı haftanın sorumlusu degıldır ve olamaz... biz bu tartısmalara gırmemelıyız..
                    takıma zarar vermeden tepkimizi gostermeliyiz, elestirimizi yapmalıyız ve son haftaya kadar destege devam etmelıyız..sene sonunda bol vaktimiz olacak yattara ya futbolu bıraktırmak, umut u anadolu kuluplerının bırınde yırtıcı santrafor olması ıcın gonderebılmek ve cale nin yerıne football manager oyunundan sol bek transfer edebılmek ıcın

Yorum

• Defansimiz bugün cok kötüydü. Egemen Bjk macinda mutlaka oynamali onun partneri de Glowacki olmali.
                      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        staddan geldim şimdi hayatımın hiç bir anında hiç birşeye bu kadar sinirlenmedim hepsi bu güne denk geldi resmen patladım...
                        -trabzonlı gençlerin olduğu taraftan izledim maçı kendileri ve maratonun onlara yakın olan tarafı hariç bi allahın kulu bağırmıor.
                        -arkamdaki gerizekalılar topluluğu maç boyunca ceyhuna ve şenol güneşe sallayıp durdular en son dayanamayıp onlara patladım az kalsın birbirimize giriorduk.benmi yanlış görüorum ceyhun sahada çok diriydi benm en beğendiğim 2 adamdan biriydi.
                        -Hayatımda bu kadar ne yaptığını bilmez taraftar topluluğu görmedm 2. yarıda yol tarafından sürekli süleymanu ya 61.dk kutlamalarında kullandığımı kağıtları süleymanu ya atıp duruyorlar ne oldu süleymanu öldümü sakatlanıp çıktımı hiç bişey olmadı o kağıt adama isabet etse adam bişey olmadığı gibi cezamız artacak yere yatıp kalkmayacak zaten adam orda kağıtları toplamaya çalışıor teker teker bir sürü vakit geçirdi ilk yarı uzatma olmadı 2. yarıda 5 dk werdi maçın hakkı 2devrede toplam 10 dk uzatmaydı 5 dkmız çalındı.
                        -şota başta olmak üzere bundan sonra hiç bir eski yeni oynamış şu anda oynayan futbolcumuza güvenmiorum adam resmen bizi arkamızdan vurdu heee şimdi bazı çok bilmişler çıkack diyecekki bana ne yapsaydı maçı bize versemiydi diecekler dime yaa tabi biz salağız görmüoruz fener maçında nerdeydi ambarat nerdeydi ziani nerdeydi abdullah? soruorum şotaya nereydi bu adamlar bide utanmaz arlanmaz herif fener maçından ders çıkardık ona göre oynadık die açıklama yapmış helal olsun şota fener şampion olsun gene 96daki gibi bağırsınlar nasıl koydu aykut KOCAMAN KOCAMAN diye hani sen unutamamıştın ya o günü sen çoktan unutmuşsun bizi trabzonu trabzonsporu merk etme BU KALP SENİ UNUTUR!!! fenere bize oynadığınızın yarısını oynasanız içim yanmazdı ama içim yanıor şimdi bide volkan babacanı korumadınmı helal olsun sana diecek sözüm yok...oyunculara yere nasıl yatacaklarını çok iyi anlatmışsın hiç kalkmadılar ne yani şota maçı bize versemiydi dienlere gelsin o yere yatıp hiç kalkmamaları....
                        -yönetimimizi ve teknik kadromuzuda kutluyorum tebrik ediorum helal olsun başkanım bir galibiyet 750 milyar demeyi biliorsun ama utanmadan 2 milyon euroya 2 adam alıorsun ama adamlar daha toplamda 3 maç oynayamadılar lig başlayalı 6 hafta oldu bursanın aldığı herkesin beğenmediği yok pahalı yok iş yapmaz dediği adam takır takır atıor ama.Şenol hocam senide ömrümde ilk kez eleşiriorum daha fazla dayanamıorum çünkü bu yönetime sen topçu aldırmıorsun selçuk yok engin yok egemen yok bu takıma 10 milyon euro ya bir ortasaha bir forvet aldırsaydın ya o zaman takımı sırtımıza yaslanıp izleseydik ha başkan 750 milyar 6 haftada 2 defa alabildin gitti 4 tanesi şampionlukda gitti 20milyon euroda gitti herşey gitti sene başında zaten kadroya transfersiz girdiniz neredeyse ama şenol güneşin yarattığı takımla şampionluğa oynadık 9puan fark attık diye kıyamadınız paranıza bu günleri düşünmedin hiç adam bulamadınız iş yapacak bu takımda çizgiye inen bi tane adam yok görmüormusun ambarat ı görmüormusun sivasdaki grosicky bu adamlar kaç paraya alınmış demekki bu işin içinde bir iş war size olan inancımıda kaybettim artık.
                        -şenol hocam son sözümde size madem bu brozekler iyi değildi yada hazır değildi neden aldırdın bu adamları hiç adlırmasaydın ambaratın karşısında tel tel dökülen caleyi neden kesemedi bu piotr brozek ??? pawel neden ilk 11 başlayamıor hala umut çokmu iyi oynuor bu adam yetersizdi madem neden aldırdın neden iyi adamlar aldırmadın....
                        diyecek sözüm kalmamıştır elimi ayağımı çekiorum futboldan soğudum resmen hakem kafasının yarılmasını sonuna kadar hak etti bi insan bu kadar mı maçı katleder her yere yatana gözünü yum 2 metre geriden kullanılacak die bizim yarısahadan hızlı çıkmamızı engelle penaltıyı verme herşeyi yaptın helal olsun hayırlı olsun fenerinizin şampionluğu amacınıza ulaşacaksınız hiç merak etmeyn fener 2 hafta kala ilan eder şampionluğunu şota sende kutlamalara davetli olursunnn hepinize yazıklar olsun...
                        bakıyorum baştan sona sende şenol güneşe sallamışsın... eee taraftardan ne istiyon doğruları söylüyorlarmış demek... burada hiç kimse şenol güneşi savunmasın lütfen... şenol hoca şampiyonluk yakşınca her seferinde panikliyor ve maç içinde ne yapması gerektiğini unutuyor... 10 sene önce dünya kupasında da 90 dk çizgi üzerinde topları dışarı atan hakan şükürde nasıl ısrarcıysa bugün aynı telaşla umutu sahada unutuyor.. kimse hikaye anlatmasın lütfen... dobra dobra konuşurum ben...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yapmalı başkan' "Taraftar az bile yapmış" mı demeli...Etmeyin uşaklar...Ya da edin....Herkes bu gece sabaha kadar eteğindeki taşları öksün...Yarın sakin bir şekilde düşünürüz....Selçuk dönsün, Egemen de iki hafta sonra dönüyor inşallah....Bakalım ne olur....
                          Çıkıpta şov yapmasa.

Yorum

• herkes topçu alırken biz menejerlere para kazandırdık... yazık yazık çok yazık...
                            bir kez daha görüldü ki şenol ve sadri başkan bu işi tam olarak bilmiyor...
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen biliyotrsun cevabı

yine de diyeyim kendi...
                              ya arkadaş sorma şu an şenol güneş istifa etse başkan işi bıraksa sevincek insanlar var içimizde, nedir anlamamki
                              KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana bu Lig de "Büyük hoca" olarak kimi gösterirsin?
                                Bu ligde büyük hoca gösterememem Şenol güneşin büyük hoca olduğunu göstermez,ben zaten her fırsatta Şenol güneşin uzun süre başımızda kalması gerektiğini dile getirdim ama kalkıpta herşeyi şenol güneş bilir,problemli oyuncu varsa gelsin şenol hocam adam eder,oyuncu psikolojisinden çok iyi anlar vs vs şeylerle de Şenol güneşi abartmanın göklere çıkarmanın alemi yok,evet şenol güneş adam gibi adamdır,Allahı var ben de çok severim ama teknik direktör olarak bakarsak hocalığının son dönemine gelmesine rağmen hala transfer yapmayı ve oyuna müdahele etmeyi beceremeyen bir hocadan bahsediyoruz,onun için saygı gösterelim ama gerektiğinde de yanlışlarını söyleyebilelim...

Yorum

Çalışıyor...
                                X