Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=LnMrt;1917469715]Herkese geçmiş olsun, hepimiz üzgünüz biliyorum ama dikkatleri çekmek istediğim 2 konu var ;

1- Maraton programının maçın pozisyonlarının tartışıldığı 15 dakikalık kısmını seyrettim sadece. Sizden ricam bir seyredin hatta açılış sayfamıza video olarak koyunda herkes seyretsin. Şansal efendinin nasıl kendinden geçtiğini dayanamayıp aralarda nasıl kahkahalar patlattığını ve akabinde "Trabzonlu arkadaşlar kızmasın ama..." gibi laflarını bir görün. Adam resmen kendini tutamıyor bana bile gülme krizi geldi. Neredeyse bir kolunu diğerinin üzerinden kaydırarak şaplatacak suratımıza doğru.... Bu arada aklımdan şunlar geçti vah Markus vah sende Fenerli olmuşsun ee para Şansal dan geliyor tabi...
    (Bu arada beraberlik bu oyuna çok bile yani bence şanslıydık)
    2-Cumartesi günü Cenk Tosun un maçı 18:50 de bitti ve çocuk 21:00 de Kanaltürk e canlı yayına bağlandı. Ziya Şengül "aferin oğlum sakın şımarma, beni cepten ara , arada Kalamış a uğra " gibi zevzeklikler yaptı. Bundan 30 dakika sonra bu sefer Gaziantep kulüp başkanı ile beraber Cenk Tosun bir koltuğa oturmuşlar ve Maraton programına katıldılar. Şansal "Naber Cenk sen Arda yı tanıyormusun , sende Feneri biliyomusun " anlamında şeyler geveledi.
    Söylemeye çalıştığımı anlamışsınızdır ama ben biraz daha açayım. Takım yazarları denilen Şansal gibi sarsakların kafasında şimşekler çaktı birden. Çünkü arka bahçelerinde bir gül bitiyordu ve ne de olsa o gülün sahibi %51 fenerbahçe %49 da GS ya da BJK idi. Bu saatte 2 maçta 2 şer gol attı diye birden ufak ufak bağlantıyı kurmaya başladılar.
    ACABA dedim içimden TS de oynayan ve Trabzonlu bir çocuk 2 haftada 8 gol atsa aynı muameleyi görürmü ?
    HAYIR GÖRMEZ di mi. Evet görmez çünkü Fener e gelme ihtimali %1[/QUOTE
    evet şansalın keyfine diyecek yoktu. fener lider oldu keyfi yerine geldi....

Yorum

• - Nasa'yı aradım bugün , Umut'un Sivas maçından sonra bu maçtada Uzay'a diktiği top yörüngeye oturmak üzereymiş , inşallah son olur diyorlar...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Vallaha dün gece saat sabahın 5 i olmuştu hala uykuya dalamamıştım, 10 dakka arayala kalkıp sigara içiyordum.. Gözümü kapatınca gözümün önüne hep kayseri maçı geliyordu.. hala kendimde değilim, sabahtan beri en az 5 müşterimle sözlü tartışmalarım oldu.. Uykusuzum moralsizim..

Takımımız maç kazanamadığında ve her geçen hafta elindekı avantajı yediğini gördükçe sinirlerim harap oluyor..

nalet olsun.. Allah kahretsin...

Çalışırsın para biriktiremezsın...

partı tutarsın, tuttuğun parı ıktıdar olmaz...

takım tutarsın şampiyonluk göremezsin,Bu sene inşallah dersin 9 puan farkla öndesin ama sankı birileri sabote eder gibi 6 haftada eşitlersin..Yine hüsranları yaşamaya başlarsın

Böyle hayatın taaa a.k )
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şampiyon olamassak önemli oyuncularımız gidecek yerleri her zaman ki gibi doldurulamayacak ve Trabzonspor'un büyük bir çöküşe geçmesi kuvvetle muhtemeldir.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İrfan Abi, ligin ilk yarısını en yakın rakibinin 5, ezeli rakibinin 9 puan önünde bitirmiş bir takımın ilk 11'ini bir çırpıda değiştirmek kolay değil, ayrıca riskli de. Ancak ilk üç haftadaki puan kayıplarından sonra dahi bu oyuncular yine de takıma monte edilmemişse bu konuda haklısın.

Ayrıca bu sen misin diye şaşırdım.
            Aldigi adamlarin ücünü de bir macta oynatmasini beklemiyorum Senol hocanin.
            Ama yarim saat, bir devre oynatma sansi da mi yoktu?
            Hadi Brozekler Polonyali uyum sorunu falan diyelim de Mehmet Cakir neder degerlendirilmez ?
            Benim Senol hocayi elestirme hakkim yokmu ?

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şampiyon olamassak önemli oyuncularımız gidecek yerleri her zaman ki gibi doldurulamayacak ve Trabzonspor'un büyük bir çöküşe geçmesi kuvvetle muhtemeldir.
              - Sana yüklü bir para vereyimde uzak doğuda kal be kardeşim , valla ciddiyim...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bazı üyeler Burak için çok kötü şeyler söylemiş-yorlar...azıcık insaf diyorum. Açık ve net ! Şu an da lig de bulunduğumuz yeri Burak'a borçluyuz (Onur'u unutmuş değilim) Ondan başka sahaya karakter koyan, mağlubiyete isyan eden ikinci bir isim olsaydı keşke. Geçlerbirliği-Antep-İ.B.B-Sivas maçlarını dün akşam ki maçın son yarım saatini bir hatırlayın.

Yorum

• Defanstaki en önemli oyuncumuz EGEMEN,
                  Orta sahadaki en önemli oyuncumuz, takımın beyni SELÇUK,
                  Oyunu en iyi hareketlendiren oyuncumuz ENGİN.
                  Tüm bu oyuncular sahada değil.Ve 87. dk da 3-3 yapıp 1 puanı kurtarıyoruz.Ben 1 puana şükrediyorum.
                  Maçtan önce 1 puan desek ben de dahil kimse razı olmadı heralde.Ama biz her hafta Barcelona ile oynuyoruz bunu unutmamak lazım.
                  Bize gelince bütün takımlar, bütün yeni transferler yıldız oluyor...

Yorum

• Hey gidi hey... İlk yarının ilk 6 maçı aklıma geldi. Millet yine sağa sola saldırıyordu. Biz 11 puanda idik, Bursa 18. Devre bittiğinde oluşan tablo çabuk unutulmuş. 7 puan geriden gelip Bursa'ya 5 puan fark yapan bu takımdı, Trabzonspor'du. Yine yaparız, yapabiliriz. Hiç bir şeyin bittiği yok, bitmeyecek, hep mücadele edeceğiz, biz hep böyle kötü olmayacağız ya. Febe hep maç kazanmayacak ya. Allah büyük, sezon sonu görüşeceğiz herkesle.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aldigi adamlarin ücünü de bir macta oynatmasini beklemiyorum Senol hocanin.
                      Ama yarim saat, bir devre oynatma sansi da mi yoktu?
                      Hadi Brozekler Polonyali uyum sorunu falan diyelim de Mehmet Cakir neder degerlendirilmez ?
                      Benim Senol hocayi elestirme hakkim yokmu ?
                      Şenol Hoca'yı eleştirmene bir şey demiyorum abi, senin esprili yorumlarına alıştık, sen de strese girmişsin sanki biraz.

Yorum

• Trabzonsporda; Kım idarecilik yaptıysa kazandı, kım top oynadıysa para kazandı..Kım görev aldıysa kazndı.. bir tek taraftar kaybediyor..

Huzurunu, mutluluğunu, umutlarını, sevdalarını, herşeyi kaybediyor...Bir tek biz kazanamadık bir tek biz saçlarımız ağarttık..

Öyle birşey kı;;

İçimize yerleşmiş kanser hücresi gibi, gün geçtikçe kemiriyor bizi ama bir türlü kurtulamıyoruz.. Tek ilacımız KUPA İÇMEK ama maalesef bunu bile bizden çok görüyorlar...

Bugun gerçekten çok huzursumzum..İçimde yangınlar var ama konuşmak nereye kadar..

Trabzonspor taraftarı gerçekten mutlu olmayı hak ediyor..Ama bunu ne sadri şener bilir nede bir başkası bunu kımse anlayamaz.. herkes alacağı paraya bakıyor...offff offf
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bana göre ;
                          1- Ceyhun la başlamak hataydı.Çünkü defansta yumlu ve glowacki gibi iki ağır adamın önüne birde ceyhun gibi ağır bir adam koyarsan daha sahandan top çıkaramazsın.
                          2-Cale ilk yarı çok yıprandı ve mutlaka ikinci yarı değiştirilmeliydi.
                          3-Elalem CenkTosun u alır, aldığı hafta oynatır ve golde atar, diğeri miller diye bir adam alır ilk hafta oynatır.bizde adam alırız 5 hafta yanımızda oturturuz.e hocam sormazlarmı adama, bu adamı sen aldırdın,madem hazır değildi ligin en kritik haftalarında oynatmadın.madem niye aldın.

Tüm bu olumsuzluklara karşın bu takım hepimizin yine destekleyeceğiz yine peşinden koşacağız.Çünkü başka Trabzonspor yok. Başkalarına da bizim kalbimizde yer yok...
                          Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• Umut a kızmayın beyler. 3-1 öne de geçsek berabere biter bizim maçlarımız.
                            Skoru korumak diye bir şey yok takımda. 10 dakika yetiyor rakibin gol atması için. Sivas Manisa Kayseri Ankaragücü hepsi attı işte....
                            Böyle defans olmaaaaz.
                            Giray la Glowackiyle Caleyle olmaz. Serkan a kızmayın adamın her an kafasında 2 kişinin yerini kapatmak düşüncesi var. Onur un bile o 2. gole çıkarken aklında aynı şey var.
                            Serkan da Onur da yanındakine güvenemiyorlar.

Yorum

• Bir de burada şahsi görüşlerini spontane olarak ifade eden üyelerimize çemkiriliyor, "iyi gün taraftarısınız" diye...

26 sene geçmiş ki elle tutulur sportif başarısı olmayan (15 sene önce Avrupa'da atlanılmış iki tur, 6-7 senelik döngülerde kazanılmış züğürt kupasından (pardon Türkiye kupası) başka bir icraat yok) bir takımın taraftarını, iyi gün taraftarısınız diye azarlamak için nasıl bir zeka seviyesine sahip olmak gerekir merak ediyorum. Beyin bedava...

Yorum

• Şu 17'de 17 teranesi şimdi de Fb için dönmeye başladı, lastiklerinin patlaması yakındır, dişimizi iki hafta daha sıkalım, ondan sonra Allah'ın izniyle yolumuz açık.

Yorum

Çalışıyor...
                                X