Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 11 hafta daha var yahu 11 hafta..11 hafta kala ligin sonunu görmek ancak bizim gibi ülkelerde olur..

Dün akşam fener top mu oynadı..kazanan haklıdır diyorsanız,ligin sonunu bekleyelim derim..

Trabzonsporun bu akşam penaltısı verilmedi..aynı penaltı Bucaya da verilmedi Bursa maçında..belki 1-1 olsaydı onlar da puan kaybedecekti..

Her şeye rağmen bu takım sonuna kadar bu işi kovalayacaktır..destek olalım sadece..bu akşam kötüydük..ama eksiktik..
    Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bu takım şampiyon olamaz demiştim'i buraya yazmanın faydası nedir Sedat..

Burda ki herkes bu takımın şampiyonluğuna inanmalı..eleştiri yapılsın ama şampiyonluğa da inanılsın..
      - Abi bugün onu söyler ama inan kimse yüreğinden söylemez yani onu söylemek istiyorum , yarın yine motive eder kendini zaten , kendi kendimizi reabilite etmeliyiz , şahsen bu takımın matematiksel olarak bile şansı kalmasa ben yine inanırım
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aklima ersun yanal dönemi gelmiyor degil.
        avni akerdeki puan kayiplari nedeniyle
        Hepimizin aklına geliyor bunlar...Sadece o da değil tüm yaşadıklarımız....Ama benim aklıma Urfa ya giderken ki haleti ruhiye de geliyor...Görelim mevla neyler....Ben uyumayı deniyorum...Hayırlar fetholsun şerler def olsun....Artın eksilmeyin taşın dökülmeyin....Son 4 yılda kim ne derse desin Trabzonspor büyüdü...Bunun sonu bir yere varacak...Varır evelallah....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam abi.. Biz şampiyon olalım,Bize London da Trabzon..
          Of'lu kardeşim.

Şampiyonluk kutlamaları Trabzon'da yapılacaktır, şimdiden söyleyeyim.

Bizi gavur ellere çağırma kutlamalar için...
          Derin Trabzonspor
          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olur.

Öylesi var ki, Umut'un gol kaçırmasını bekliyor. Anında foruma damlayıp, "Ulan ben demiştim, bu adamdan bir halt olmaz" yazmak için can atanlar var. Nedeni de şu: "Ben demiştim.Yani ben bu işi biliyorum arkadaş." havasına sahip olmak...
            - Evet onu diyen çıkabilir , malum üzüntülü oldukmu illa'ki sinirimizi çıkartmaya yer ararız , sağ salim düşünmek için çok yıllar geçiyor , herkesi anlamak lazım ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avni Aker sorununu cözmek adina Futbolcu-Taraftar bulusmasi yapsak... Erdal abide bahsetmisti bir yorumunda yanilmiyorsam!
              futbolcularda dahada fazla baski olusturur bu, suan icin iyi bir düsünce degil. ya sezon basi yada devre arasinda yapilabilir
              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Ne b.kyiyen maç oldu öyle! Daha kendime gelemedim.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Abi bugün onu söyler ama inan kimse yüreğinden söylemez yani onu söylemek istiyorum , yarın yine motive eder kendini zaten , kendi kendimizi reabilite etmeliyiz , şahsen bu takımın matematiksel olarak bile şansı kalmasa ben yine inanırım
                  İnanırız abicim inanmak zorundayız da çünkü bu takım bu forma bize bu aşk uğrunda vefat eden kardeşlerimizden emanet
                  "Yaylayı,zirveyi görmüş uşakları oyalar mı ovalar ?"
                  "Şenol Güneş"
                  Bu saatten sonra yok geri dönüşü;ya zafer ya da...

Yorum

• Yazik oldu kacan 2 puana. fe-be bunlari resmen yürüyerek yenmisti.
                    Gol atma sikintimizi bir cözebilsek...
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      futbolcularda dahada fazla baski olusturur bu, suan icin iyi bir düsünce degil. ya sezon basi yada devre arasinda yapilabilir
                      bence aksine. bir salonda toplanti yapilsa. kombine sahiplerine acik davet yazilsa.

bütün futbolcular, yönetim kurulu, teknik heyet toplansa...

ve bütün sorunlar masaya yattirilsa. futbolcularin cekinceleri konusulsa. taraftarlar tek tek mikrofon alip sorular sorsa, korkularini söylese. elestiriler söylense.

futbolcularda avni akerdeki sikayetlerini aktarsa.

bence kenetlenme olur... daha iyi olur

Yorum

• - Sizi bilmem ama beni teselli eden adam açık ara Ahmet Çakar , valla'ha Trabzonlu olsa bu kadar konuşurdu ancak , Allah razı olsun ..

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yazik oldu kacan 2 puana. fe-be bunlari resmen yürüyerek yenmisti.
                          Gol atma sikintimizi bir cözebilsek...
                          Yediğimiz gollere ne demeli..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Sizi bilmem ama beni teselli eden adam açık ara Ahmet Çakar , valla'ha Trabzonlu olsa bu kadar konuşurdu ancak , Allah razı olsun ..
                            sedat abi biraz özetleyebilirmisin

Yorum

• Bence önümüzdeki 4 maç çok kritik ve bjkden sonra biraz istekli olduğumuzda rahat yenebileceğimiz ekipler, bu geri dönüş isteği karşısında mağlupta olsak bu takımlar dayanamaz bize ancak forumdaki renkdaşların %50 si hemen karamsar oluyor şöyle bakacak olursak 4 maça;

Beşiktaş-Trabzonspor--------------Gençlerbirliği-Fenerbahçe
                              Trabzonspor-Kasımpaşa------------Fenerbahçe-Konyaspor
                              Gençlerbirliği-Trabzonspor----------Galatasaray-Fenerbahçe
                              Trabzonspor-Konyaspor------------Fenerbahçe-Bursaspor

Ben Bjkyi yenersek 4 te 4 yaparız diyorum fener bu 4 maçta 4 te 4 yapabilir mi?
                              Bence:HAYIR!
                              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence aksine. bir salonda toplanti yapilsa. kombine sahiplerine acik davet yazilsa.

bütün futbolcular, yönetim kurulu, teknik heyet toplansa...

ve bütün sorunlar masaya yattirilsa. futbolcularin cekinceleri konusulsa. taraftarlar tek tek mikrofon alip sorular sorsa, korkularini söylese. elestiriler söylense.

futbolcularda avni akerdeki sikayetlerini aktarsa.

bence kenetlenme olur... daha iyi olur
                                bizim artisler gelmez..takımı karşılayan taraftara el bile sallamayan adamlar,karşı karşıya oturup çay mı içecekler abi...Manisa maçında burda dile getirilmişti ondan söledim
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Çalışıyor...
                                X