Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak öztürk_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herşeyi kenara atarsak sezonun ilk bölümünde oynadığımız futbol ile bu futbol arasında fark var liverpool belki kötü bir dönemden geçiyordu ama onları bile dize getirdi bu takım takım içinde birşeyler var taraftar olarak birliğe ihtiyacımız var liderlik baskısını atlatmak belki bize iyi gelir pozitif düşünmeye çalışmalıyız bu takım buralara kadar tesadüfle gelmedi inancımızı kaybetmeyelim arkadaşlar!

Avatardaki resminiz dikkatimi çektide.. Şenol Hoca ne zaman demiş bunu bilmiyorum ama 9 puan öndeyken de dediğim bişey vardı.. Bir kere bile "ŞAMPİYON olacağız" demedi, belki de diyemedi Hoca. Neden? Beşiktaş'ın hocası bile kaybettiği maçtan sonra çıkıp bu takım şampiyon olacak derken bir kez bile bizim hocanın ağzından Şampiyonluk sözü çıkmadı.. inanmadığı için mi acaba? Hoca bile inanmıyorsa.. beşiktaş maçında Fener şampiyonluğunu ilan etmiştir bence..
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• federasyon yap bi güzellik sezon sonuna kadar kapattır şu sahayı çok makbule geçer

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hic geregi yokken havaalanina gidip "F.Bahçe’nin köleleri, defolun gidin buradan” sloganı atip rakibi kendine hirslandirirsan adamlarda sezonun en iyi futbolunu sana karsi oynar boyle.
        Forumda muhtemelen simdi sampiyonlugu zaten kaybetmisizdir, herkezi satip yeni takim kurmaliyiz teknik direktor istifa etsin tartismalari tum hiziyla suruyordur.
        Sampiyonlugu kaybettik tamam susun artik. Mutlu olun.
        Ya Allah Aşkına Yapmayın Şöyle Yorumları Gördükçe Sinirlerim Zıplıyor..Bak Abicim kardeşim Yaşını Bilmiyorum Artık her takım bize Hırslı ve Motive Olmş Oynuyor geçen haftalarda gördük..Bizler daha Çok calışıcaz daha çok koşucaz daha çok Motive Olucaz Budur Olay.
        Böyle Bahanelere sığınmayalım.
        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• trabzonsporu tutmak istemiyorum ama tutuyorum

İlk olarak HiLMiKaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oyunun en kötüsü tandemde oynayan iki stoperimiz 3 gol yememizin tek sebebi onlardır...Glowacki ve Mustafa yumlu çok uyumsuz...Ayrıca yattara topları öldürmekten başka bir işe yaramıyor maalesef...
          doğru söylüyorsunuz.yattara hareket yaparak kendini kahraman sanıyor birazda pas verse..

beşiktaş maçına gelince beşiktaş o hırsla bize 3 takmassa en azından yenmesse bizi ben bişe bilmiyorum.fener deseniz adamlar oynuyo bizim gibi dede futbolu gibi yüz tane pasla bi ortasahayı zor gerçememezlik yapamıyor.

Allaha şuan şunun için dua ediyroum...trabzon takımı artık tutmak istemiyorum ama tutuyorum sigara gibi artık yeter diyorum.trabzondan bütün umutlarımı kesiyorum

boşuna umutlanmayın arkadaşlar...

Yorum

• Egemen sen ne buyuk topcuymussun.
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seneye kesin şampiyonuz.
              İşte ana fikir bu..

Her sene aynı şey,bu yaşta bıktırdılar beni..

Yorum

• Tamam Sakin ..

Haftaya Bjk maçından sonra kolay bir periyoda giriyoruz.. Bjk maçını atlattık mı tamamdır ..

Fenerbahçe ise Gençlerbirliği ve Konya maçlarından sonra Eskişehir Antep Galatasaray Bursa ile oynayacak ..

Yorum

• Bok vardı da gittin Teofilo

Yorum

• Argo bir söz var, kendi işini kendin gör derler biz şimdi başkasının yapacağı puan bağışlarına kaldık.Rıdvan'a helal olsun yine düz konuştu 40. dakika Burak Yılmaz'a yapılan net penaltı(M.Merk değil dedi) ama Burak Yılmaz'a zor penaltı verirler dedi bu da doğru...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• site yönetiminde bir dağınıklık var eskisi gibi işlemiyor...her telden adam gezinmeye başladı ortalıkta ...2 saattir misafire bile kapatamadılar şu başlığı...

Yorum

• İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ANGUTLAR SİZE BURDAN MALZEME ÇIKMAZ BASIN GİDİN ÇÖPLÜĞÜNÜZE..ŞAMPİYONUN ADI TRABZONSPOR..
                        evet aynen katiliyorum
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Lan Şansalll!
                          S.Hamidou'nun 2.yarıdaki bir hatasından sonra:
                          Ş.Büyüka:Madem atamıyorsanız ben size bir ikram edeyim gibi bir pozisyon oldu Hamidou için.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ankaragücü,Antalya,Kayseri içerde 6 puan

Yorum

• yattara ve alanzinho piyango gibi adamlar ya oynuyolar ya oynamıyolar. bize lazım fırtına gibi esmese de vasatın altına inmeyecek yedekler. ayrıca neden alınmadı orta sahaya alternatif. ilk yarı sakatlık falan olmadı şansımıza ama ben bunun hesabını yapabiliyorsam yönetim neden görmez bunu? iki kişi aldık hiç katkıları olmadı henüz takıma. orta sahamızdan bir kişi de topu alıp şöle bi kafayı kaldırim iki kişi geçip pas verim demedi. oyuncularda ya da şenol hocada kabahat yok kimse robot değil tüm sezon formda olamaz mesele formsuz olduğu anlar için bir b planının olması gerekliği. bu da kaliteli yedeklerle olur. yönetim bizi eski günlerimize taşıdı zirveye oynuyoruz müteşekkirim. ama hani yaparsın yemeği uğraşırsın bir bakarsın tuz koymayı unutmuşsun... korkum bizim sonumuzunda aynı olması.
                              En son Samet Demir tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 21:48.

Yorum

• Bu arada tercümanımız Halil Yazıcıoğlu'na da helal olsun diyorum, duygularımızın tercümanı oldu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X