Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Harika !!
    Biri gider hakem odası basar ve farkı 7 haftada kapatır ...
    Biri telefon açar ve özür diler ....

Yazıklar olsun bize !!!
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yorumlara bakıyorumda herkes hakeme veya taraftara yükleniyor,puan kaybının sorumlusu çıkardığı kadro sebebiyle şenol güneştir diyenlerin sayısı çok az.....hani trabzonspor taraftarı futboldan çok anlıyor muhabbeti varya KOCAMAN BİR YALAN...

Birtek sen anliyorsun, hadi rahatla bakalim..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• staddan geldim şimdi hayatımın hiç bir anında hiç birşeye bu kadar sinirlenmedim hepsi bu güne denk geldi resmen patladım...
        -trabzonlı gençlerin olduğu taraftan izledim maçı kendileri ve maratonun onlara yakın olan tarafı hariç bi allahın kulu bağırmıor.
        -arkamdaki gerizekalılar topluluğu maç boyunca ceyhuna ve şenol güneşe sallayıp durdular en son dayanamayıp onlara patladım az kalsın birbirimize giriorduk.benmi yanlış görüorum ceyhun sahada çok diriydi benm en beğendiğim 2 adamdan biriydi.
        -Hayatımda bu kadar ne yaptığını bilmez taraftar topluluğu görmedm 2. yarıda yol tarafından sürekli süleymanu ya 61.dk kutlamalarında kullandığımı kağıtları süleymanu ya atıp duruyorlar ne oldu süleymanu öldümü sakatlanıp çıktımı hiç bişey olmadı o kağıt adama isabet etse adam bişey olmadığı gibi cezamız artacak yere yatıp kalkmayacak zaten adam orda kağıtları toplamaya çalışıor teker teker bir sürü vakit geçirdi ilk yarı uzatma olmadı 2. yarıda 5 dk werdi maçın hakkı 2devrede toplam 10 dk uzatmaydı 5 dkmız çalındı.
        -şota başta olmak üzere bundan sonra hiç bir eski yeni oynamış şu anda oynayan futbolcumuza güvenmiorum adam resmen bizi arkamızdan vurdu heee şimdi bazı çok bilmişler çıkack diyecekki bana ne yapsaydı maçı bize versemiydi diecekler dime yaa tabi biz salağız görmüoruz fener maçında nerdeydi ambarat nerdeydi ziani nerdeydi abdullah? soruorum şotaya nereydi bu adamlar bide utanmaz arlanmaz herif fener maçından ders çıkardık ona göre oynadık die açıklama yapmış helal olsun şota fener şampion olsun gene 96daki gibi bağırsınlar nasıl koydu aykut KOCAMAN KOCAMAN diye hani sen unutamamıştın ya o günü sen çoktan unutmuşsun bizi trabzonu trabzonsporu merk etme BU KALP SENİ UNUTUR!!! fenere bize oynadığınızın yarısını oynasanız içim yanmazdı ama içim yanıor şimdi bide volkan babacanı korumadınmı helal olsun sana diecek sözüm yok...oyunculara yere nasıl yatacaklarını çok iyi anlatmışsın hiç kalkmadılar ne yani şota maçı bize versemiydi dienlere gelsin o yere yatıp hiç kalkmamaları....
        -yönetimimizi ve teknik kadromuzuda kutluyorum tebrik ediorum helal olsun başkanım bir galibiyet 750 milyar demeyi biliorsun ama utanmadan 2 milyon euroya 2 adam alıorsun ama adamlar daha toplamda 3 maç oynayamadılar lig başlayalı 6 hafta oldu bursanın aldığı herkesin beğenmediği yok pahalı yok iş yapmaz dediği adam takır takır atıor ama.Şenol hocam senide ömrümde ilk kez eleşiriorum daha fazla dayanamıorum çünkü bu yönetime sen topçu aldırmıorsun selçuk yok engin yok egemen yok bu takıma 10 milyon euro ya bir ortasaha bir forvet aldırsaydın ya o zaman takımı sırtımıza yaslanıp izleseydik ha başkan 750 milyar 6 haftada 2 defa alabildin gitti 4 tanesi şampionlukda gitti 20milyon euroda gitti herşey gitti sene başında zaten kadroya transfersiz girdiniz neredeyse ama şenol güneşin yarattığı takımla şampionluğa oynadık 9puan fark attık diye kıyamadınız paranıza bu günleri düşünmedin hiç adam bulamadınız iş yapacak bu takımda çizgiye inen bi tane adam yok görmüormusun ambarat ı görmüormusun sivasdaki grosicky bu adamlar kaç paraya alınmış demekki bu işin içinde bir iş war size olan inancımıda kaybettim artık.
        -şenol hocam son sözümde size madem bu brozekler iyi değildi yada hazır değildi neden aldırdın bu adamları hiç adlırmasaydın ambaratın karşısında tel tel dökülen caleyi neden kesemedi bu piotr brozek ??? pawel neden ilk 11 başlayamıor hala umut çokmu iyi oynuor bu adam yetersizdi madem neden aldırdın neden iyi adamlar aldırmadın....
        diyecek sözüm kalmamıştır elimi ayağımı çekiorum futboldan soğudum resmen hakem kafasının yarılmasını sonuna kadar hak etti bi insan bu kadar mı maçı katleder her yere yatana gözünü yum 2 metre geriden kullanılacak die bizim yarısahadan hızlı çıkmamızı engelle penaltıyı verme herşeyi yaptın helal olsun hayırlı olsun fenerinizin şampionluğu amacınıza ulaşacaksınız hiç merak etmeyn fener 2 hafta kala ilan eder şampionluğunu şota sende kutlamalara davetli olursunnn hepinize yazıklar olsun...
        EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
        KAZIM KOYUNCU
        MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kesin değil mi bu bilgi? eğer öyle ise başkanlığı bıraksın !!! şampiyonluğumuzdaki en büyük engel kendisidir !

ahmet çakar bizi savunuyor, bizle ilgili dedikleri çok da yanlış değil!
          ahmet çakarı demiyorum zaten ya orda çirkin bi herif var ona söylüyorum ismini unuttum şimdi Trabzon bu hafta yenseydi aynı lafları söyleyemezdi yok zaten götüremezlerdi ben inanmıyorum gibisinden. resmen yenilmesini 4 gözle bekleyen yorumcu tipleri bunlar
          181' PARS Squadron

Yorum

• ya arkadaşlar lig bitti mi(!)
            8888888888888888888888888888888888888

Yorum

• Sadri Sener TRT Stadyum programinda canli yayinda.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Harika !!

Yazıklar olsun bize !!!
                bize neden yazıklar olsun ?

tüm yazıklar olsunlar muhterem (!) başkana gitsin... yeni espirisi yokmuymuş??
                McLas was Here

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Harika !!

Yazıklar olsun bize !!!
                  başkanımızın tavrı gerçekten böyleyse başkanda satılmış demektir...

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol hoca ne zaman işini bilmiş de şimdi bilecek,hangi transferi kendisi yapmış.teoyu şota,glowackiyi necati çağlayan önerir,jaja piyangodan çıkar,zamanında ki jefferson jun ve elleri de ekleyebeilirz,büyük hoca kendi takımını kendisi kurar arkadaş,şenol güneş benim gözümde iyi bir insandır,adam gibi adamdır,ama hiç bir zaman çok büyük hoca olmamış ve olmayacaktır..

Bana bu Lig de "Büyük hoca" olarak kimi gösterirsin?
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• teknik hatayla maçı kaybettik. alan yerine piotr ile başlasak maç bizimdi. zaten jaja burak umut colman var kayserinin kanatları iyi gerek yoktu alanla başlamasına ikinci yarı alan yattara degişikligi dogru ama, piotr da alıp ortayı üçleyebilirdi...ceyhun asla ortasaha oyuncusu olamaz bunu bu maçta kanıtladı.. kendisi stoperdir ve orda kullanılmalıdır. selçugun yerine devre arasında sezeri deneyen,oynatan senol hoca neden sezere şans vermedi. bu da akla gelen ilk soru.. mustafa ve serkan da çok kötüydü. giray hem glodan hem de yumlu dan daha hızlı bir stoper ikinci yarı o da kullanılabilirdi. yumlu sag bek alınıp...

Yorum

• Birisi 61. dakika şovuyla ilgili başlık açmalı. Bugün faydadan çok zararı oldu sanki. Artık sıradanlaştı zaten yeni şeyler bulunmalı.

Yorum

• Benim anladigim kadari ile... orta saha 3 ileri geri oynayan kisilerden olusmayinca her mac zorlanacagiz... selcuk,colman,ceyhun,engin,sezer... Bunlardan ucunun her zaman sahada olmasi lazim galiba... Senol hoca engin ve Selcuk gibi iki asdan eksik kalinca, topu ileriye oynayabilecek Alanzinyoyu mecburiyetten oynatti...
                          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Selcuk ve Egemen olmayinca bu takim da yürümüyor. Bide üstüne Avni Aker faktörü gelince takim iyice sapitiyor.
                            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her iç saha maçında ortasahayı rakibe teslim edip,sürekli aynı hatayı yapan bir zihniyeti anlamakta güçlük çekiyorum.

İç sahada dönen bütün topları rakibe kaptıran bir takım şampiyon mu olacak?

Şenol Hoca malasef yeterli bir teknik adam değil...
                              bu yorum ne ya! kimmiş yeterli hoca onuda de da?
                              KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Transfer olarak bir sag bek, bir santrafor , bir de Orta saha gerekirdi. Halen gerekiyor
                                Nefsin icin sevme

Yorum

Çalışıyor...
                                X