Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gladyator Egemen ne zaman geri donuyor bilen varmi? Bjk macina oynayacakmi?
    1

Yorum

• Bizim takimin en büyük sorunlarindan biri kontrollü oynamayi bilmemesidir.

Bunu yapabilseydik a.gücü ve kayseri maclarini 1-0 a baglayabilirdik,hatta baglamaliydik.

Bu aksam 2 defa öne gecmemize ragmen galibiyeti koruyamadik, bu oldukca olumsuz bir durum.

Avni aker maclarindan bir türlü gerekli dersleri cikartamiyoruz,insani üzen budur.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kisacasi bu takim fizik gucuyle buralara geldi bundan sonra bildigimiz o fizik gucunu sahada gosteremiyor kaliteside yetmiyor olay bu kadar basit sampiyonluk icin herkesin birbiriyle yardimlasma zaruriyeti var rakipten daha cok kosacak daha cok isteyeceksin ancak bu sekilde birseyler olabilir burak jaja alanziho yattara umut gibi oyuncular birbirlerine gol pasi verme yarisina girmesi lazim tek baslarina mac alamazlar bu ruh haliyle oynamaya mecburlar ankaragucu maci burak ve umutun birbirlerini ve jaja,yi gormedikleri icin gume gitti kim musaitse top ona verilecek artik bunlari kafalarina iyice soksunlar

Yorum

• yattara bu macin katilidir.

ha o top jajaya gelse atabilirmiydi o lakayitlikla oda süpheli. bende kafamda golü atmistim jajayla, ama nedense kafamdaki kurgum top jajanin ayagina geldiginde tikaniyordu...

malesef cok simarik futbolcularimiz var. takimini ve sampiyonlugu düsünen futbolcularimiz cok az malesef...

alanzinhonun topuklarindan, jajanin omuzlarindan, yattaranin taraftarlari calimlamaya baslamasindan biktim usandim artik...

benim futbolcum kosacak. fenerin Alexi kadar olamadik, niangi kadar olamadik... en büyük ayibi yattara yapti... böyle bir macta son saniyelerde 8 senedir oynadigin ve seni cok seven bu camiaya kendini hala kanitlamaya calisiyorsun. arkadasina pas vermeyerek. demekki sen bizi tanimamissin ibo. o paslari arkadaslarina verseydin suanda kral atan degil, sendin...
          En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 23:36.

Yorum

• yattara son pozisyonda jajaya topu acmadı bencillik yaptı ve maçın kopma anı o andı.

hakemi - penaltıyı - kayserının cirkefliklerini saymıyorum .
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orta Alanda da Ceyhun-Selcuk ikilisi...
              Neden ?? Bence Colman bugun iyiydi .. Orta sahadaki sorun Ceyhun'un ağır kalmasıydı ..

Yorum

• Nasıl yani İnönü den 1 puana fitmisiniz ...Yok yahu kazanırız evelallah.....Ne bir puanı....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bjk ye yenilrsek o zaman alarm çanları çalar..mutlaka ve mutlaka yenmemiz lazım... ben fener maçından sonra manisa kayser bjk maçlarına kafamda 7puan alırız die düşünüodum. 2puan kaybetme lüksümüzü bugün yerine getirdik..artık puan kaybına tahamülümüz yok..zaten bütün takımlar bizden puan almak için canla başla mücadele ediyo...bjk yi yenerek herkese güzel bi mesaj vermemiz lazım.
                  TRABZONGULDAK

Yorum

• Trabzonsporumuzun kazandığı maç olmuştur!

İlk cümlemi okuyanlar şaşırmış olabilirler, evet gerçekten de biz bu maçı kazandık. Bakmayın siz skorun 3-3 olduğuna. Biz bu netice ile aslında birden çok netice kazanmış olduk.

İlk olarak; liderlik stresi. Liderlik gitti mi, gidecek mi, eyvah kaybedecek miyiz derken sonunda olan oldu ve liderlikten ikili averajla da olsa olmuş olduk. Bu iyiki de 11 hafta evvelden oldu. Siz düşünebiliyor musunuz; eğer biz bu liderlik kaybını lig bitimine 2 ya da 3 hafta kala kaybettiğimizi. Geri dönüşü olmayacak şeyler kaybedilecekti, 1996 yılı gibi bir şampiyonluktan fazlasını kaybedecektik; geleceğimizi! İte kaka giden FB bu liderlikle birinci sıraya çıkmış olabilir. Fakat 17 maç üst üste kazanacak performans elbette sergilemiyorlar. Bizim yaşadığımız aynı kayıpları da onların önümüzdeki hafta itibari ile yaşamaya başlayacaklarını düşünüyorum- tahminimce de 1-1 bitecek-

İkinci olarak kazandığımız mevzu; Yattara. Sonunda romantizm peşindeki Trabzonspor' lu arkadaşlar da Yattara' nın ne oynadığını görmüş oldu diye düşünüyorum. Bir furyadır gidiyor: "Yattara acaip orta kesiyor abi, adam eksiltiyor!" Ee, sonuçta ne? Nasıl neticelendiriyor? Tarafsız gözle izlediğimiz zaman o formanın hakkını veriyor mu? Artık kendimizi kandırmayalım lütfen. Bırakalım Yattara' yı, yine maç öncesi topu öpme şovları yapsın, reklamlarda kolbastı oynasın; maçta değil!

Son olarak; talihsiz olaylardan ötürü sahamızın kapatılma ihtimali. Evet, bunu istiyorum! Kesinlikle istiyorum hem de! Ben Trabzondaki Trabzonspor seyircisinin Trabzonspor maçlarını izlemeyi hak etmediğini düşünmüyorum. Bu düşünceme neden olarak Trabzonspor yönetimini ve Trabzon halkını gösteriyorum. Tüm taraftar grubunu aynı çatı altında toplamayı başaramamış olan Trabzonspor yönetimi bana göre bu düşünceme neden olan baş aktörlerdir. Bu işler her maç 20 bin bayrak dağıtma ile olmuyor arkadaş. Diğer bir neden Trabzon halkı. Kardeşim yeter ya, bırakın bu çekirdekleri! Tadım, Çıtçıt ile sponsorluk mu imzaladınız? Çekirdeği takımınızdan çok mu seviyorsunuz? Diğer bir sorun da yenilen her gol sonrası stad içerisindeki büyük uğultu. Bırakın kızmayı, küfür etmeyi; bağırın, haykırın kardeşim! Önümüzdeki hafta olması gereken taraftar profilini göreceksiniz fakat yine ders çıkarmayacaksınız, biliyorum.

Tüm bu handikaplara rağmen bu takım eze eze şampiyon olacaktır.

Eze eze kupa Karadeniz' e gelecektir!

Yorum

• İlk olarak rebelking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sonuna kadar katılıyorum. Adam yoktan var etti bu takımı, kimlerle bu takımı bu mücadelenin içine soktu biz hala adama çamur atıyoruz ya. Bize Hugo bross gibi daha kariyerli hocalar lazım , şenol hoca kim ki??????
                      bence yanılıyorsunuz... bu takımı şenol hoca falan kurmadı... takımın gücü zaten yerindeydi şenol güneş geldiğinde... bu takıma ayrıca onur gibi kaliteli kaleci ile jaja gibi her yönüyle teknik bir oyuncu katıldı... ortada istikrarlı selçuk ve colman var... elinde tarbzonspurun en iyi bölgesi dediğimiz alanda serkan-yattara ikilisi var. bu ikiliyi ilk yarıda oynattı çok da verimli oldu olması gerektiği gibi.. ikinci yarıda sen ısrarla burağı hiçbir zaman verimli olmadığı bölgede (yattaranın bölgesine) koymaya çalıştığın için takım sağdan bu kadar atak yiyor... fenet maçının kaybedilmesinin birinci nedeni de buydu... bugünkü maçın da... rakip baskıyı bizim sağımızdan kuruyor neden: çünkü sen saldırmazsan o kanattan rakip saldırır.. umut aynı umut, eskisinin mislini kaçırıyor ama ilk 11 de hala.. şenol güneş çok şanslı ki fb-gs-bjk çok kötü dönmelerindeydi..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nasıl yani İnönü den 1 puana fitmisiniz ...Yok yahu kazanırız evelallah.....Ne bir puanı....
                        kazanırız demeyi çok istiyorum ama ne zaman iddalı olsam mutlaka puan kaybediyoruz abi ... o yüzden 1 puan iyidir iyi
                        Egemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen dön artıkk dönn

Yorum

• uyuyamıyorum,uyumak istiyorum bi hafta sonra kalkmak istiyorum

Yorum

• Hasan Sas cok aci konusuyor, ama malesef dogrulari söylüyor

Yorum

• Serkan ve cale biraz toparlanırsa hafta içi , inönü den 3 puanı alırız .

O defansı yerle bir edebilecek yetenekte oyuncularımız var .

Yorum

• Beyler haklısınız ama ben de birşey söylemek isterim ,

İlk yarı sonunda devreyi açık ara lider bitiren bir Trabzonspor vardı doğru muyum ?

Şimdi , devre arasında ne yapmak gerekiyordu ? O muhteşem kadroda Selçuğa alternatif bir de gol yollarında Umutun yerinde oynayabilecek bir adam almak gerekiyordu.

Stoper sakatlıklarını katmıyorum , Umutun yerine bu tip bir adam alabildik mi ? Hayır.

Peki Selçuğun yerine ? Hayır.

Peki ne yaptık ,

Pawel ve Piotr + Mehmet çakır.

Gel gelelim , berbat bir Cale var elimizde ve yerine Piotr denenmiyor.O zaman niye aldık ?

Yine sıkıntılı bir Umut var ancak Pawel gerektiğince oynamıyor ? O zaman niye aldık ?

Mehmet çakır ? En büyük soru işareti , bu adam kaç dk. maç oynadı ? Biz bu adamı niye aldık be yönetim ?

Bunların yerine, Selçuğa alternatif ve Umutun yerine oynayabilecek bir adam alsak ,

Stoper sakatlıkları olsa da , biz şu son maçlarda , Antalya , Manisa , Sivas , Kayseri ,,,

Bu kadar sıkıntı çeker miydik ?

Hayır.

Peki biz ikinci yarının bu kadar çetin geçeceğini bildiğimiz halde , neden adam akıllı transferler yapmadık biri bana bunu açıklayabilr mi ?

Her maçtan sonra içime oturuyor ,

Millet psvden wolsburgtan oyuncu getiriyor , biz ?

...
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Çalışıyor...
                                X