Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben amrabat solda çabukluğu ile caleyi hallaç pamuğuna çevirir demiştim tam tersi çıktı.solda durdurdu cale sağda serkanı parçaladı

Yorum

• doğru dürüst kanat organizasyonu yok.kanatlara etkili olacak oyuncu şart.ortadan delmekle olmuyo sadece.burak gol kralı da olsan sen hiçbir zaman gözüme giremeyeceksin.

Yorum

• umut ve alanzinho disariya Yattara ve Pawel girmeli.Allah Askina artik Pawel oynasin,Adam kaliteliiiiii Forvet
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Cale maçın başlarında 40 metre sürdü topu, gözlerime inanamadım valla, hem de öyle boşken falan değil, iki üç tane de adam geçti.

Yorum

• Bu gece kazanmassak haftaya bjk maçı var işler zora gitrecek...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şota'yı tanıyorsam ikinci yarıyı iple çekiyor şu anda.

Yorum

• Bence umuttan önce calenin takıma hiçbir katkı yapaması ve ceyhunun goldeki büyük hatası tartışılmalı , umut hiç deilse kolay pozisyonu harcıyor ama zor olanı atıyor takımada katkısı var bu cale ne zamn bir orta kesecek bir adam geçecek bir tane ara pası atabilecek nasıl hala sahada offf

Yorum

• Kesinlikle kötü futbol oynamıyoruz. Jaja ve Alan takıma gerekli katkıyı sağlasa sahada Kayseri diye bir takım olmayacak.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ben hala maçlara niye Umutla başladıgımızı düşünüyorum

Yorum

• yine isi zora soktuk tam golu bulduk baslar baslamaz ,bize rahat mac almak imkansiz

Yorum

• Birde arkadas bizim bu korneri on direge kullanma huyumyz nereden cikti Manisa macinda deli etti buondirek denemeleri Bu mactada birkere on dirwge kullanmadik onda da pozisyon oldu
                        Onun disinda hep on direge kullandik Aslinda okadar uzun vede hava toplarinda etkili adamlarimuz var indir penalti noktasina dogru Onceden duran toptan kornerden cok gol bulutorduk
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• seyirci mihtemesm mi ??? ewet... ama neye gore ewet... sahiden helal olsun hepsine.. ama bi yanlis war.

isterse hic bagirma.. yeterki top rakipdeyken islikla... top rakipdeyken gurultu koparmaktir ETKI gerisi hikaye kendilerini ve tv basinda bizler eglendirmek olur

Yorum

• mustafanın vuruşunu iyi çıkardı kaleci

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umut ve alanzinho disariya Yattara ve Pawel girmeli.Allah Askina artik Pawel oynasin,Adam kaliteliiiiii Forvet
                              İmza.......

Yorum

• Serkanda sadece bu maçlık değil bir kaç haftadır performans düşüklüüğü var nedense.

Toparlar inşallah ona çok ihtiyacımız olacak.
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X