maraton dakilerin yorumlarını buraya yansıtmayın izlemeyin zaten sinirliyiz adamların söylediği herşey iğneliyor bizi, bırakın spor programlarını felan 1 hafta izlemeyin ben öyle yapıyorum puan kaybettik mi tv medya felan bağlantıyı kesiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun boylu stoper demiyorum egemen tipince kısmen daha kısa boylu ama cabuk hızlı ve aktif bir stoper yedeğimiz olmalıymışşşş..ders olur artık
Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
Everywhere is TRABZON for us !
Yorum
-
Bizim kendimizden başka dostumuz yok bunu bugun anladım ..
Kayseri her gol attığında maçı izlediğim öğrenci yurdundaki bütün fener bjk ve gs taraftarları gool diye ayağa zıplıyorlardı .. Herkes bize düşman..
Bitane fenerli Burağın golünden sonra burak hakkında konuştu bende ağzının payını verdim.. Geçen sene burak koyunca kadıköyü yakmıştınız sonrada oturup ağlamıştınız dedim ..
Artık seni daha çok seviyorum trabzonsporum. Bu yalakalar ciğersizlerle aynı takımı tutmadığım için kendimle gurur duyuyorum ..
Yorum
-
lig tv yine haysiyetsizliğini gösterdi...
marcus merk öyle dememesine rağmen;
- kayserinin pozisyonu kesinlikle penaltı
- burak'ın pozisyonundaki kararı çok doğru
lig tv kesinlikle ve çok kelimeleri ile vurgulama yapıyor, kendince hakemi başarılı kılmaya çalışıyor... adam değilsiniz !!!En son Varlıbaş61 tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 22:22.McLas was Here
Yorum
-
Sen dk 1'de öne geçiyorsun tam istediğin gibi herşey ondan sonra cortingen akıl sır ermiyo valla
bok vardı da gittin Teofilo herşey güzeldi 11'de başlıyodun golleri takıyordun Trabzonun neyini begenmeyipte taa arjantinlere gittin ve bizi Umut'la başbaşa bıraktınEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 22:22.
Yorum
-
engin ve egemenin hırsına mücadelesine ihtiyacımız var, inşallah en kısa zamanda dönerler.
takım her şeye rağmen elinden geleni yaptı, bazen takımlar hiç pozisyonsuz maç kazanıyor ne hikmetse biz hiç öyle maç kazanamıyoruz. kısmetsiziz şanssızız yeri gelince becerimiz eksik kalıyorTRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak oguzhanssan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla maçın özetini izledim. Bence;
- Burak ın ilk pozisyonu penaltı değil bence. ikincisi ise dışarda zaten penaltı değil ama aevet kırmızı kart.
- Umut un pozisyonu kesinlikle yüzdeyüz deil çünkü top gerisine düşmüş.
- amrabatın bizde çok benzeri var ama ne yazık ki şenol hocaya rağmen hepsi bireysel oynuyor hala (yattara, jaja, alanzinho)
- maçın kadrosunu gördüğümde twitter a da yazdım. hala aynı kadroda inat ediyoruz ama egemen ve enginsiz TS bir hiçmiş onu anladım.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
Yorum