Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maraton dakilerin yorumlarını buraya yansıtmayın izlemeyin zaten sinirliyiz adamların söylediği herşey iğneliyor bizi, bırakın spor programlarını felan 1 hafta izlemeyin ben öyle yapıyorum puan kaybettik mi tv medya felan bağlantıyı kesiyorum.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yattara bencede yeter artık. O son pozisyonda Jaja'ya atmadı ya topu ona çok takıldım işte. Hemde sol ayakla rahat vurabilecek boş bi pozisyondaydı Jaja

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu nasıl şanstır yahu fener maçında sakatladı ondan sonra defansa birşeyler oldu ulan

ligin en az gol yiyen takımıydık 4 maçta 9 gol yedik ,

eğer fener maçında sahada kalsaydı o maçtan bu yana neler değişecekti

dön artık ister iğneyle ister başka birşey hadi egemen
        Vallahi egemen bu takımın herşeyiymiş..onun yedeğini bulamamak da ayrı bi komedi Uzun boylu stoper demiyorum egemen tipince kısmen daha kısa boylu ama cabuk hızlı ve aktif bir stoper yedeğimiz olmalıymışşşş..ders olur artık
        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• sota ıle ılgılı lınkın kapatılmasını ıstıyorum

Yorum

• Bizim kendimizden başka dostumuz yok bunu bugun anladım ..

Kayseri her gol attığında maçı izlediğim öğrenci yurdundaki bütün fener bjk ve gs taraftarları gool diye ayağa zıplıyorlardı .. Herkes bize düşman..

Bitane fenerli Burağın golünden sonra burak hakkında konuştu bende ağzının payını verdim.. Geçen sene burak koyunca kadıköyü yakmıştınız sonrada oturup ağlamıştınız dedim ..

Artık seni daha çok seviyorum trabzonsporum. Bu yalakalar ciğersizlerle aynı takımı tutmadığım için kendimle gurur duyuyorum ..

Yorum

• Biz sahada oynamaya çalışıyoruz sürekli bu söyleniyor ve sanıldıki buna saygı duyulacak.Vaybe Trabzona bak nasıl mücadele ediyor. diyecekler diye beklendi ama ..

Yorum

• lig tv yine haysiyetsizliğini gösterdi...
                marcus merk öyle dememesine rağmen;
                - kayserinin pozisyonu kesinlikle penaltı
                - burak'ın pozisyonundaki kararı çok doğru

lig tv kesinlikle ve çok kelimeleri ile vurgulama yapıyor, kendince hakemi başarılı kılmaya çalışıyor... adam değilsiniz !!!
                En son Varlıbaş61 tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 22:22.
                McLas was Here

Yorum

• Sen dk 1'de öne geçiyorsun tam istediğin gibi herşey ondan sonra cortingen akıl sır ermiyo valla

bok vardı da gittin Teofilo herşey güzeldi 11'de başlıyodun golleri takıyordun Trabzonun neyini begenmeyipte taa arjantinlere gittin ve bizi Umut'la başbaşa bıraktın
                  En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 22:22.

Yorum

• engin ve egemenin hırsına mücadelesine ihtiyacımız var, inşallah en kısa zamanda dönerler.
                    takım her şeye rağmen elinden geleni yaptı, bazen takımlar hiç pozisyonsuz maç kazanıyor ne hikmetse biz hiç öyle maç kazanamıyoruz. kısmetsiziz şanssızız yeri gelince becerimiz eksik kalıyor
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Bundan sonra ister yensinler isterse yenilsinler eleştirilerin hepsini sezon sonuna saklıyorum, hiçbir futbolcu hakkında da en ufak birşey bile yazmayacağım.

Hepsine yürekten başarılar.

Kalın sağlıcakla !

Dilerim ki gülen taraf biz oluruz.

Yorum

• Allahtan tek dileğim sahamızın sene sonuna kadar seyircisiz olmasıdır.inşallah hakemin kafasının yarılmasından dolayı sahamızı 3-4 maç kaparlar.
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak oguzhanssan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla maçın özetini izledim. Bence;

- Burak ın ilk pozisyonu penaltı değil bence. ikincisi ise dışarda zaten penaltı değil ama aevet kırmızı kart.
                          - Umut un pozisyonu kesinlikle yüzdeyüz deil çünkü top gerisine düşmüş.
                          - amrabatın bizde çok benzeri var ama ne yazık ki şenol hocaya rağmen hepsi bireysel oynuyor hala (yattara, jaja, alanzinho)
                          - maçın kadrosunu gördüğümde twitter a da yazdım. hala aynı kadroda inat ediyoruz ama egemen ve enginsiz TS bir hiçmiş onu anladım.
                          ılk pozısyonu penaltı dedı rıdvan dılmen yer kamerasından o sonuca varmıs bence bugun selçuğu çok aradık bırde ondekı oyuncular gerı donmedıkce cok yerız orta sahanın dırencını arttırmak lazım
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Ulan Şota !
                            Bize Teofilo gibi bir deliyi aldıracağına Amrabat gibi bir akıllıyı aldırsaydin ya !

Yorum

• İstanbul medyasının paralı uşaklarının yaptığı aptalca,taraflıca,haysiyetsizce ve daha betimleyemeyeceğim yorumları buraya yansıtmaya hiç gerek yok.
                              Gülüp geçin sadece,takmayın kafaya.Adamın ruh sağlığını bozar bu gibi durumlar.

Yorum

• Şimdi iş döner tüm suç taraftarın üzerine yıkılır.Ve sahadaki eksikleri olan takım ve buna çare bulmayanlar birden aklanır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X