Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6 haftadır surda bağırıyorum butun turkıye gordu su statkocu senol gunes gormedı su caleyı ne dıye oynatır 6 haftadır anlamam ben yol gecen hanı sol kanat gelen geçıyor gıden gecıyor pıort yedekde beklesın cale oynamaya devam etsın yazıktır gunahtır bı camıyanın kadarıyle bı hoca bukadar oynamayamaz..allah rızası ıcın bırı su adamı gaflet uyksundan uyandırsın artık gozunu acsın..bjk maçınada caleyle cıkarsa ben bıdaha bu sezon trabzonsporun maçlarını ızlemem cunku ızlemeye bıle gerek kalmaz artık...

Yorum

• Takımın sahaya nasıl çıkacağını, kimlerle çıkacağını ve ne yapacağını sokaktaki çocuklar bile biliyor artık. Teknik direktör tribündekilerle birlikte maçı izler ve hiçbir şey yapmazsa başarısız olacağımız açık. Taktik anlayışımızla hiç ilgisi olmayan 3 şans kader golü attık, yoksa tarihi bir hezimetle de dönebilirdik.

Şenol Güneş, artık bir hamle yapın.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        annem benden birşey istedi, ben de maçtan sonra bakarım dedim.
        annem de " inşallah kazanamazsınız dedi !"

maçın sonucuna göre annemle olan ilişkilerimi gözden geçireceğim
        varlıbaş61 gözüme gözükme senın yüzünden yenemedık

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un forveti CENK TOSUN olsa kaç puan farkla şampiyon olurdu ?
          Komşunun tavuğunu kaz görmeyelim, zamanında birileri "Trabzonspor'un forveti Gökhan Ünal olsa" dememiş midir?
          Gökhan Ünal Trabzonspor'un forveti idi, ne oldu?

Oyuncunun nasıl oynadığından ziyade, sizin nasıl oynattığınız önemlidir...

Almanya'da yılın futbolcusu idi Marcelinho, ne kadar oynatabildik...

Norveç'te kaç kez yılın futbolcusu seçilmiş Alanzinho, ne kadar oynatabiliyoruz...

Sizce Cenk Tosun Trabzonspor'da olsaydı kaç dakika sahada kalabilirdi?

Yorum

• Sadri Şener i sevmem...Ama ondan daha iyi bir başkan ummayın...Kötü emsal emsal değildir...Yıldırım bey i istermiydiniz mesela? Adnan bey i?...Aziz Yıldırım var olduğu varsayılan gücünü nerden alıyor Allah aşkına? Kendinden mi menkul camiasından mı?....Fenerbahçe "güçlü" çünkü daha çok satar....Daha çok satmıyor oluşumuz başkanın suçu değil...Ambarat bizde olsaydı, Sivasdaki uşak bizde olsaydı o olsaydı bu olsaydı....Niye kimse bunlardan daha ünlü olan Almeyda bizde olsaydı demiyor? Simao bizde olsaydı...Alın Selçuk sakatlandı o bölgede oynatacak adamı yok Fener in....Ama liderler...Transfer başarısı mı bu?....Serkan hiç bu kadar kötü oldu mu?...Olur bunlar...Ve tek nedeni yoktur düşmenin...Nasıl kalkar....Bunu konuşalım...Olur ya Allah dua niyetine sayar....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hakemler seyirci baskısından etkilenmedik diyebilmek için bizi bu kadar kırarken
              rakiplerin sahasında eli ayağı titreyip koridorda fırça yemekten neden rahatsız olmuyorlar...
              Hakemlik onurundan bahseden bir kısım medya fareleri biraz da bunu düşünmeliler.
              Sabahtan beri dinlediğim akşamdan bu yana izlediğim bütün medya ağız birliği etmişçesine aynı
              şeyi söylüyorlar;" Hatalar herkese eşit oluyor kardeşim"
              Ben de onlara soruyorum : "irdelenmeli "sözünden sonra bu takım lehine bir tek hata o takım aleyhine
              tek bir yanlış düdük neden olmaz. Hani hatalar eşitti .
              Yüzyılda bir penaltı çalan hakem senin maçta penaltı çalıyor benimkinde çalmıyor neden?
              Kimse benim kötü oyunumu bana anlatmasın . Benim oyunum senin adil davranmana
              engel olamaz.

Benim sahamda ellerini iki yana açıp kapayarak yaptığın o penaltı yok işaretini rakibin sahasında da
              yapabilir misin.Yaparsan koridorda kameranın çekmediği yerde dayak yersin haberin olmaz değil mi?

Karamsarım, kötümserim, içim sızlıyor .Evet kaybettik belki şampiyonluğu da kaybettik ama elimde olanı da sen alma
              be kardeşim. Emek hırsızlığı yapma onursuzluk yapma, şahsiyetli ol. Etki altında kalmayacağım diye beni kırma. Beni
              kırıyorsan rakibe de aynı davran.
              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nerden tutsan elde kalıyor.

Serkan ikinci yarının başından beri kötü.Fizik kondisyon eksiği fazla ve bu saha içinde çok net belli oluyor.

Glowacki'yi nerden buldular bilmiyorum neyini izleyip beğendiklerini bilmiyorum.Sezon başında kısa videolarından bakarak çok ağır bir stoper olduğunu görmemek imkansızdı.

Bunlar dışında top rakipteyken savunma yapmayı beceremeyen oyuncuların fazlalığı uzuuuun zamandır en büyük sıkıntımız.

Şenol hoca elindeki tüm silahları aynı anda sahaya sürmek sevdasından vazgeçecek gibi durmuyor bunuda bir şampiyonluğu kaçırarak ödeyeceğiz...
                Biz bunun her Şenol Güneş döneminde yaşıyoruz. 3-4 sene üst üste oynamış kadronun başına geçiyor artık zaten takım birbirini tanımış oluyor ve önceki hocalar hızlı oynamayıda öğretmiş oluyorlar, Şenol güneşin artısı pası fazla yaptırıyor. Ama hırs sıfır daha doğrusu hocanın içindeki hırs sıfır. Dortmunda adam kaç puan önde kendini yıpratıyor bizde ise hiç ses yok. Ya sen hakeme sallamazsan sen hakkınımızı savunmazsan ben seni niye destekliyeyim. Zaten daha önceki kaçan şampiyonluklarındaki kendi hatanı devre arasında basın toplantısında anlatıyorsun ama aynı hatayı yapıyorsun. Ya ikinci yarı başlarken bu takımı en az üç kaliteli transfer lazımdı. Defans ortasaha forvet.

Kampın başında Egemen sakatlandı 1.5 ay yok olcağı belli diğer stoperin 3 maç oynamış sonra hep sakat. Giray ağır ve hata yapıyor. Bir mustafa kalmış elinde sen defans almıyorsun. Fenerin kadrosu bizden aynıydı ama adamlar eksik yeri defanstı adam aldılar ve oyun felsefeleride bir atayım benim olsuna indergidiler böyle gidiyorlar. Biz ise eksik yerimiz bariz belliyken transfer yapamadık. Ya bu Selçuk gün gelirde oynayamaz kart cezalısı olur hiç mi düşünmediniz. Birde Selçuk formu düşük diyenlere geçen haftaki bütün paslara bakın kimden çıkıyor. Birde yediğimiz bazı kritik pozisyonları kim çıkartıyor ona bir bakın. Bu performansta oynayan bir adam kaç hafta böyle oynayabilir hiç düşmez mi diye düşünemiyormusunuz. Ama helal olsun Hiç düşmedi yanindakilerin açığını kapatmaktan maçın son 15 dakilarında bile hoca ona destek olsun diye birini alamadı transferde yapamadılar.

Ben oyunculara sezon başından kaybedilen hiç bir puan da kızmadım sadece mücadele etme azmini kaybetmiş olanlar biraz sinirimi bozdu. Onun dışında adamların yetenekleri buydu şampiyonluk şansı hala var ve bana göre şu an daha şanslıyız çünkü kaybetme sitresi fenere geçti ve son haftaya bıraktığı şampiyonlukları hep kaybetti fener. Yeterki bundan sonra hata yapan Yönetim ve Teknik Heyet kendine çeki düzen versin. Biraz daha hırslansınlar vebiraz daha az konuşup (yerinde ve zamanında konuşsunlar) işlerini yapsınlar

Yorum

• "Ben demiştim..."".....Sen dedin ama kimse seni dinlemedi dostum....Korkarım yine dinlemeyecek....Dinlemeyecek zira sen "bennnnnnn" diye başlıyorsun...Başlamasan da o bennnnnnnn söylediklerinden çok büyük....Söylediklerini küçültüyor.....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yarın yanıldığında yine burda bennnnnnn yanıldım diyen biri olursa onun dedikleri önemli işte.....Yoksa bizde bennnnn den çok ne var...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener i sevmem...Ama ondan daha iyi bir başkan ummayın...Kötü emsal emsal değildir...Yıldırım bey i istermiydiniz mesela? Adnan bey i?...Aziz Yıldırım var olduğu varsayılan gücünü nerden alıyor Allah aşkına? Kendinden mi menkul camiasından mı?....Fenerbahçe "güçlü" çünkü daha çok satar....Daha çok satmıyor oluşumuz başkanın suçu değil...Ambarat bizde olsaydı, Sivasdaki uşak bizde olsaydı o olsaydı bu olsaydı....Niye kimse bunlardan daha ünlü olan Almeyda bizde olsaydı demiyor? Simao bizde olsaydı...Alın Selçuk sakatlandı o bölgede oynatacak adamı yok Fener in....Ama liderler...Transfer başarısı mı bu?....Serkan hiç bu kadar kötü oldu mu?...Olur bunlar...Ve tek nedeni yoktur düşmenin...Nasıl kalkar....Bunu konuşalım...Olur ya Allah dua niyetine sayar....

helal kardeşim.şöyle düzgün yazıları okuyunca aramızda gerçekten takımını düzgün destekleyen insanlar olduğunu görüyorum.
                      aslında forumu ikiye ayırmak lazım.olumsuz düşünenler ve olumlu düşünenler diye.

Yorum

• Dün tercih hatalarının kaybını yasadık.
                        Mhk'nin ligin en sert ve zorlu mücadelesine kart ve penaltı kararlarını banka kasasında kilitli unutan hakem tercihi yanlıştı.
                        Amrabat'in hızlı oyununu es geçip orta sahaya tek yönlü Burak Jaja ve Alan üçlüsü ile başlamakta yanlıştı.
                        Yine defans kanatlarını orta sahaya kadar çıkartıyorsun madem geri dönüşlerde zorlanan Glo-Mustafa ikilisiyle maca başlamakta hataydı.

Tüm bu hataların birleşimi bize 1 puan ve saha kapatma cezası kazandirdi.
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• Guroni, Fener devre arası transfer yapmadı....Önemli transfer yapılsaydı da tutmasaydı...Takımın huzurunu bozdunuz ne gerek vardı transfer demezdik değil mi

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener i sevmem...Ama ondan daha iyi bir başkan ummayın...Kötü emsal emsal değildir...Yıldırım bey i istermiydiniz mesela? Adnan bey i?...Aziz Yıldırım var olduğu varsayılan gücünü nerden alıyor Allah aşkına? Kendinden mi menkul camiasından mı?....Fenerbahçe "güçlü" çünkü daha çok satar....Daha çok satmıyor oluşumuz başkanın suçu değil...Ambarat bizde olsaydı, Sivasdaki uşak bizde olsaydı o olsaydı bu olsaydı....Niye kimse bunlardan daha ünlü olan Almeyda bizde olsaydı demiyor? Simao bizde olsaydı...Alın Selçuk sakatlandı o bölgede oynatacak adamı yok Fener in....Ama liderler...Transfer başarısı mı bu?....Serkan hiç bu kadar kötü oldu mu?...Olur bunlar...Ve tek nedeni yoktur düşmenin...Nasıl kalkar....Bunu konuşalım...Olur ya Allah dua niyetine sayar....

Görüşleriniz çok güzel ama artık nutuk çekmesinler. İcraat yapsınlar biz Aykut çıkar hakemler penaltılarda dikkat der dişini gösterir sen çıkar ben hakemler hakkında konuşmam bunları 10 sene sonra anlaşılır dersen. Kusura bakmayın ama 10 sene sonra Şenol hoca sadece şunu anlar ben yanlış yapmışım. Bundan 10 sene öncesine bakın durum çok mu farklıydı ki bir iyleşme oldu da bir on sene geçince çok daha iyi olacak. Yok olmayacak artık Şenol hocada şunu anlamalı Bu takım benim babamın malı değil. Bunun bir taraftarı ve kombinesi forması ürünleri kartı ıvırı zıvırını alan ciddi paralar harcayan bir kitlesi varken ben böyle davranamam haksızda olsak kazanmak için haklı olduğumuz anlatacak ve kabul ettirecek bir yapıya bürünmeli.
                            Şampiyonluğun tek yolu var o da HER YOLU DENEMEK

Yorum

• Tüm gece rüyamda Yattara'nın Jaja'ya çıkaracağı pası gördüm.

Ama olmadı gönderemedi.

Orada pası verseydi gol olmasa bile derdik ki Yattara iyi pas verdi Jaja vurdu sonucuna göre bir değerlendirme yapardık.

Ama Yattara kahramanlık istedi.

Geçen hafta Alanzinho'nun olduğu gibi bir kahramanlık istedi.
                              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• @kamilsan61

İkinci yarı itibariyle olumlu olan birşey söylede bizde olumlu şeyler yazalım abi, ikinci yarıyla birlikte evimizde oynadığımız her maçta puan kaybetmişiz Başkan stresini saklayamıyor haliyle taraftar hiç saklayamaz.

Devre arası Aykut'la uğraşmaktan takımı unutmuşlar bide gazete küpürü hesabı yapmaya başladı şimidide Başkanımız şaka gibi...

Bursa ve Kayseri'nin yaptığı transferlere bakarsanız bizim yöneticilerin ufkunuda görmüş olursunuz.

Bu takımların içine fbyi koymadım çünkü trannfer yapmadılar kadroları zaten çok iyi.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X