Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• söyleyecek bir söz yok panik halt safada acelecilik halt safada rakibi hafife alma halt safada bu gollerin kaçması normal artık umutlar tükeniyor.ben 6 şampiyonluk gördüm rakiplerin bu sahadan korner kullanmadan gittinide biliyom.sen maça1-0 başlıyosun baskıya devam etsene ne var gol yiyene kadar orta sahayı geçmiyo futbolcular.ne yani 1-0 2-1 mi bitmesi lazım illa 5-0 olursa cezamı alacan sen ilk 30 dakikada 3-0 yapta hakem kurtarsın bakım nasıl kurtaracaksa maçı hikaye bunlar.

sitenin birinde okuduğum yorum
    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak veysel061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence yanılıyorsunuz... bu takımı şenol hoca falan kurmadı... takımın gücü zaten yerindeydi şenol güneş geldiğinde... bu takıma ayrıca onur gibi kaliteli kaleci ile jaja gibi her yönüyle teknik bir oyuncu katıldı... ortada istikrarlı selçuk ve colman var... elinde tarbzonspurun en iyi bölgesi dediğimiz alanda serkan-yattara ikilisi var. bu ikiliyi ilk yarıda oynattı çok da verimli oldu olması gerektiği gibi.. ikinci yarıda sen ısrarla burağı hiçbir zaman verimli olmadığı bölgede (yattaranın bölgesine) koymaya çalıştığın için takım sağdan bu kadar atak yiyor... fenet maçının kaybedilmesinin birinci nedeni de buydu... bugünkü maçın da... rakip baskıyı bizim sağımızdan kuruyor neden: çünkü sen saldırmazsan o kanattan rakip saldırır.. umut aynı umut, eskisinin mislini kaçırıyor ama ilk 11 de hala.. şenol güneş çok şanslı ki fb-gs-bjk çok kötü dönmelerindeydi..
      Ya birinin kurup kurmadığını arıyorsanız bu bir tek Ersun Yanaldır. Ama her hocanın bi katkısı olmuştur. Ama takım iskeleti Ersun Hocada oluşmuştur...
      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uyuyamıyorum,uyumak istiyorum bi hafta sonra kalkmak istiyorum
        Ayni durumdayim,1 hafta gecse de su bjk ye patlasak su anda ben patlamaya hazir bir bomba gibiyim.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Maçın formsuzları ve kötüleri;

1. Şenol Güneş
          2. Yattara
          3. Serkan
          4. Cale

Özellikle Yattara son sezonunu geçiriyor ve geçirmeli artık. Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Artık bunu anlamamız için kaç sene daha geçmesi lazım. Sadece bir kişi eksik oynatsa neyse arkasındakini de etkiliyor. Sürekli paslar ona atılıyor ve birçoğunu harcadı. Son dakikada yaptığı affedilir değil bu arada.
          En son Emrullah tarafından düzenlendi; 27.02.2011, 23:43.
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• kızdığım tek bir nokta var..... şu fenerlilerin yüzünü güldürdük yaaa ona sinir oluyorum...çıldırıorum....
            TRABZONGULDAK

Yorum

• "Şenol Güneş çok şanslı fb, gs ve bjk kötü dönemindeler"....İyi de hocam ne zaman en iyi döneminde idiler bu adamlar?....Gözünüzü seveyim nasıl hükümler bunlar...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sadri başkan devre arası sürekli demeç verip espri yapacağına kaliteli ilk 11de direkt oynayabilecek gerekli takviyeleri yapsaydın.şimdiye kadar ipler bizim elimizde diğer takımlar düşünsün diyordun bakalım şimdi ne diyeceksin. oyuncularımızın kapasitesi bu kadar ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. m. yumlu ceyhun şampiyonluğa oynayan takımın oyuncusu olamazlar. Bir iki metreden gol atamayan umut bu takımın forveti olamaz. kısa sürede 9 puanlık avantajı kaybettik. şampiyon olmayı hepimiz çok istiyoruz ama bu gidişle çok zor.

Yorum

• yanlış hatırlamıyorsam futbolu çirkinleştirmemek adına artık seyircisiz ceza verme olayı kalkmıştı.
                  yanlış mı hatırlıyorum ?
                  belki yine olimpiyatta oynarız...
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İYİ TARAFINDAN BAKARSAK,

Harmanlanırsa çok iyi kadromuz var.Engin ve Egemen çok acil takıma dönmeli.
                    Mehmet Çakır'ı neden aldığımız sorgulanmalı.

Yorum

• Bu arada Halil neden kovuldu tribüne.... Bir yürüyüşü vardı ki....İşte Trabzonsporlu dedim ....Düzelecek....Allahın izniyle düzelecek....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yanlış hatırlamıyorsam futbolu çirkinleştirmemek adına artık seyircisiz ceza verme olayı kalkmıştı.
                        yanlış mı hatırlıyorum ?
                        belki yine olimpiyatta oynarız...
                        Olimpiyata vermezler ama ben urfa da oynamamizin takima cok iyi gelecegine inaniyorum.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak veysel061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence yanılıyorsunuz... bu takımı şenol hoca falan kurmadı... takımın gücü zaten yerindeydi şenol güneş geldiğinde... bu takıma ayrıca onur gibi kaliteli kaleci ile jaja gibi her yönüyle teknik bir oyuncu katıldı... ortada istikrarlı selçuk ve colman var... elinde tarbzonspurun en iyi bölgesi dediğimiz alanda serkan-yattara ikilisi var. bu ikiliyi ilk yarıda oynattı çok da verimli oldu olması gerektiği gibi.. ikinci yarıda sen ısrarla burağı hiçbir zaman verimli olmadığı bölgede (yattaranın bölgesine) koymaya çalıştığın için takım sağdan bu kadar atak yiyor... fenet maçının kaybedilmesinin birinci nedeni de buydu... bugünkü maçın da... rakip baskıyı bizim sağımızdan kuruyor neden: çünkü sen saldırmazsan o kanattan rakip saldırır.. umut aynı umut, eskisinin mislini kaçırıyor ama ilk 11 de hala.. şenol güneş çok şanslı ki fb-gs-bjk çok kötü dönmelerindeydi..
                          Öncelikle Hangi takımlısın çözemedim ..

Şenol Güneş geldiğinde bu takım iyi falan değildi .. Geldikten sonra aldığımız iyi sonuçlarla bile anca 5. olabildik geçen sezon ..

Ayrıca Onur Şenol hoca yokken de vardı bu takımda fakat oynatan yoktu ..

Peki sen geçen sene kazanılan Türkiye kupasını Hugo Broos ile kazanabileceğimizi düşünüyor musun ..

Burak kesinlikle Yattaradan daha fazla Serkan'a yardımcı oluyor ..

Sonuç olarak Şenol Güneş milli takımı Dünya 3.sü yaptıktan sonra onu göndermeye çalışan ve gönderen onu çekemeyen şahıslardan birisin !!

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden ?? Bence Colman bugun iyiydi .. Orta sahadaki sorun Ceyhun'un ağır kalmasıydı ..
                            Selcugun yanina mutlaka defansiv yönü iyi bir oyuncu gerek... O ooyuncu artik baris mi olur Ceyhun mu olur bilemicem...
                            HY67...

Yorum

• Arka sayfalarda sordum ama gören olmadı heralde , Egemen'in durumu nedir arkadaşlar ?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Halil neden kovuldu tribüne.... Bir yürüyüşü vardı ki....İşte Trabzonsporlu dedim ....Düzelecek....Allahın izniyle düzelecek....
                                walla bende anlamadım ama halil deki hırs futbolcularda olsa çok daha farklı yerlerde oluruz.
                                TRABZONGULDAK

Yorum

Çalışıyor...
                                X