Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Hoca mı haksız?
    sonuna kadar haklı...

Yorum

• Bizim rakibimiz bursa değildir.. kazandık bitti..

geçelim...

Yorum

• Enginin mactan sonra 3 lü cektirmesini yanlis buluyorum,bence yapmamaliydi.

Egri oturalim dogru konusalim,biz bursaya yenilsek ve onlarin 1 oyuncusu ayni seyi yapsa küplere binerdik.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçı maraton tribününden izledim. O yüzden üzülerek gollere sevinemediğimi yazmak durumundayım Amaa değinmek istediğim bir nokta var:

Bizim taraftarlar mükemmelden çok daha öteydi. Kameram olsaydı da maç boyu çekseydim. Bu kadar güzel organizasyon, bu kadar güzel tezahuratlar başka deplasmanda olmaz herhalde.

Maçta Egemen'e yine çok küfür ettiler

Bir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler

Teyzeme yeni girdim, gün içindeki detayları evde soluklandıktan sonra yazarım
          Arkadaş o kişide salak mı TS forması ile gezilir mi o anda orda.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Arkadaşlar LÜTFEN rakiplere SAYGI!
            En son Emre EFENDİOGLU tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:52.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunu biliyorum kardeşim onlarla aynı seviyeye inmemek lazım. Eğer onların o yaptıklarını hoşgörmediysek Adamlığımızdandır. sende bilirsinki Trabzonspor taraftarı adamlığından taviz vermez. Ve sende adamlığını göstererek hatandan dönmüş oldun saolasın.

Not: Şahsi fikrim hacklemeseydin daha iyiyidi ama bu hali diğerine göre daha temiz olmuş
              Oraya ben en iyisi adam gibi adam Trabzonda Bursam ' mı yazsam
              Liverpool FC Trabzonspor
              Steven Gerrard

Yorum

Bir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler

Vay şerefsizler...Önemli bir şeyi yoktur inşallah renktaşımızın...
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• arkadaşlar 22.00da stadyum trt1 de...10 dakika sonra...saldırın

Yorum

• Milli Takım konusu Serkan'ı çok etkilemiş. Bugün açıkça gördüm bunu. Serkan hiç bu kadar kötü olmamıştı.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• TRT yi açın . Stadyum programı başlayacak...
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

Bunu kim yaparsa yapsın adam değildir. Aynı şeyi A.Gücü'lü taraftarlar yapmıştı zamanında bize. Maç sonu yüzlerce A.Gücülü yanında çocuğu olan bir Trabzonspor formalı bir taraftarımıza saldırmıştı.
                        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkese iyi aksamlar,keyifleriniz mübarek olsun.

6 haftadir rakipleri favori ilan ediyorum ve kazaniyoruz,ne güzel.

Bugünde cok önemli bir galibiyet aldik ve iyi bir avantaj yakaladik,cok iyi oldu.

Simarmadan ve saglam basarsak arkasi gelecektir diye düsünüyorum.

Yanliz degilsin Cafer abi, "Tahmin Yarismasinda" alti haftadir rakibe verdim ve tabiki kaybeden hep ben oldum cünkü Trabzon alti macin altisinida kazandi...

Temkinli olup yolumuza devam etmeliyiz...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• şok şok şok : TRabzonsporun 6 maçlık galibiyet serisi sonrası olağanüstü toplanan federasyon TRabzonspor maçlarının kırmızı noktalı yayınlanması kararı aldı
                            En son Keleşoğlu tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:53.
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bak bu senin sordugun su sorudan daha zor: "Eskisehirspor macini kazanabilirmiyiz"..?

Onun icin maclara tek tek bakarsak ilk yarinin sonunda nerde olacagimizi görürüz...

Ilk önce Eskisehirspor maci...

Haklısın maç maç bakmalıyız, her maç bir final olmalı bizim için aynı görüşteyim.

Şenol hoca Eskişehir maçı ile ilgili gerekli önlemleri alır. Psikolojik olarakta maça hazırlar.

Aslında ayaklarımız tabiki yere basmalı, ama ben Eskişehiri bizi zorlayacak bir takım olarak görmüyorum açıkçası.

Birde bunun tartışmasını yapmayalım bu günün anlamını doyasıya yaşayalım
                              En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:54.

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursayı bilmem de kayseri ve fb yarıştan kopmazlar..
                                ikinci yarı işimiz çok zor..
                                3 istanbul deplasmanından puan çıkaramazsak çok kötü olur..
                                gs ve bjk de toparlanabilir..

kısaca daha 12. haftadayız..keşke 29. haftada olsaydı bu tablo

Onun icin erkenden havaya girmemek lazim...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X