İlk olarak ultrats tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Arkadaş o kişide salak mı TS forması ile gezilir mi o anda orda.İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı maraton tribününden izledim. O yüzden üzülerek gollere sevinemediğimi yazmak durumundayım
Amaa değinmek istediğim bir nokta var:
Bizim taraftarlar mükemmelden çok daha öteydi. Kameram olsaydı da maç boyu çekseydim. Bu kadar güzel organizasyon, bu kadar güzel tezahuratlar başka deplasmanda olmaz herhalde.
Maçta Egemen'e yine çok küfür ettiler
Bir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler
Teyzeme yeni girdim, gün içindeki detayları evde soluklandıktan sonra yazarım
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Arkadaşlar LÜTFEN rakiplere SAYGI!En son Emre EFENDİOGLU tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:52.
Yorum
-
Oraya ben en iyisi adam gibi adam Trabzonda Bursam ' mı yazsamİlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu biliyorum kardeşim onlarla aynı seviyeye inmemek lazım. Eğer onların o yaptıklarını hoşgörmediysek Adamlığımızdandır. sende bilirsinki Trabzonspor taraftarı adamlığından taviz vermez. Ve sende adamlığını göstererek hatandan dönmüş oldun saolasın.
Not: Şahsi fikrim hacklemeseydin daha iyiyidi ama bu hali diğerine göre daha temiz olmuş
Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler
Vay şerefsizler...Önemli bir şeyi yoktur inşallah renktaşımızın...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
TRT yi açın . Stadyum programı başlayacak...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
Bunu kim yaparsa yapsın adam değildir. Aynı şeyi A.Gücü'lü taraftarlar yapmıştı zamanında bize. Maç sonu yüzlerce A.Gücülü yanında çocuğu olan bir Trabzonspor formalı bir taraftarımıza saldırmıştı.İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de maçtan sonra dışarı çıktığımızda bir tane Ts formalı birini yüzlerce kişi kıstırıp çok fena dövdüler
TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese iyi aksamlar,keyifleriniz mübarek olsun.
6 haftadir rakipleri favori ilan ediyorum ve kazaniyoruz,ne güzel.
Bugünde cok önemli bir galibiyet aldik ve iyi bir avantaj yakaladik,cok iyi oldu.
Simarmadan ve saglam basarsak arkasi gelecektir diye düsünüyorum.
Yanliz degilsin Cafer abi, "Tahmin Yarismasinda" alti haftadir rakibe verdim ve tabiki kaybeden hep ben oldum cünkü Trabzon alti macin altisinida kazandi...
Temkinli olup yolumuza devam etmeliyiz...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
-
Haklısın maç maç bakmalıyız, her maç bir final olmalı bizim için aynı görüşteyim.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bu senin sordugun su sorudan daha zor: "Eskisehirspor macini kazanabilirmiyiz"..?
Onun icin maclara tek tek bakarsak ilk yarinin sonunda nerde olacagimizi görürüz...
Ilk önce Eskisehirspor maci...

Şenol hoca Eskişehir maçı ile ilgili gerekli önlemleri alır. Psikolojik olarakta maça hazırlar.
Aslında ayaklarımız tabiki yere basmalı, ama ben Eskişehiri bizi zorlayacak bir takım olarak görmüyorum açıkçası.
Birde bunun tartışmasını yapmayalım bu günün anlamını doyasıya yaşayalım
En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 13.11.2010, 21:54.
Yorum
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursayı bilmem de kayseri ve fb yarıştan kopmazlar..
ikinci yarı işimiz çok zor..
3 istanbul deplasmanından puan çıkaramazsak çok kötü olur..
gs ve bjk de toparlanabilir..
kısaca daha 12. haftadayız..keşke 29. haftada olsaydı bu tablo
Onun icin erkenden havaya girmemek lazim...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum