bahçeli : Trabzonspor 6 maçtır üst üste kazanıyor. Şuanda 1.sırada , 6 ile 1 yan yana koyarsak 61 yapıyor bugün golü kaçıncı dakikada attılar 16 , 1 ile 6 yanyana koy yine 16 ; sonuç ne oldu 61 > 16 işte bu kadar ..
Evet, aslında çok erken havaya giriyoruz. Ama arada bu sefer bir fark var. Bu sefer havaya gren sadece biziz.
Hoca takımı o kadar güzel idare ediyor ki taraftarda ki rahatlık hiçbir şekilde takıma yansımıyor...
Maç içerisinde takım ne gerekiyorsa yapıyor.
Bu gün için eleştirebileceğim teknokta var, geriye erken ve çok yaslandık...
Ama önemli mi ?
Asla...
- Havaya Sadece Bizim Girmemizde Daha Tehlikeli...
- Herkes Bize Bilenicek Şimdi...
- Karşılama Yapsaydık ama , Sade , Sessiz Olmalıydı...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Abi Genelde 00:00'da Oluyor ama , Tamda Bilmiyorum saati...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Sedat, kim bize bilenmiyordu ki?...Zaten lidersen bilenecekler....Abartıyoruz, çünkü çok istiyoruz....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
valla en diyince kimse şaşırmasın. bunların en kavramı bizim bildiğimiz delikanlılık kalıplarına göre haylice alçak ama istanbul takımları içerisinde en çok fenerbahçe'yi ve taraftarını rakip, muhattap olarak kabul eder, saygı duyarım.
Evet aynen. Daha açıklamalı bir anlatım oldu bu
Beşiktaş'lılar ağlama melis kıvamındadır hep.
Gs'liler zaten en kavşak takım ve taraftar konumunda.
en son 96'da böyle hissetmiştim sanki hiç yenilmeyecekmiş gibi, gol yesek de nasıl olsa atarız gibi, kısaca şampiyon olacakmışız gibi...
o zaman gibi lerde kalmıştık ama bu sefer bu işi bitireceğiz galiba...
kalkıp bursa'ya gidiyoruz, bursa'lıların arasında maçı seyrediyoruz ama bir an bile kaybedeceğimize dair bir şüphe yok içimde. işte bu güven bana şampiyonluğu hissettirmeye başladı.
dönüşte arabalı vapurda giray, cale, ceyhun'a rasladık. çocukların yüzünde halı sahada maç yapmışlar da eve dönüyorlarmış gibi keyifli ama bir o kadar normal bir yüz ifadesi vardı. buna ÖZGÜVEN diyoruz.
ne kadar enteresan değil mi. Broos'un takımı da aşağı yukarı bu isimlerden kuruluydu. Özgüven Şenol Hoca'nın yüzünde de var, Ünal Hoca'nın da. Bu özgüven de takıma yansımış. Bu çocuklar kolay kolay maç kaybetmezler ama kaybetseler de özgüvenlerini kaybetmedikleri sürece bu takım şampiyonluğa koşar adım gider.
Maça gelince ben bugün Keçelinho karşısına Engin show yapar diyordum ama Engin vasat oynadı.
Jaja her geçen maç kendini biraz daha gösteriyor ama kopuk kopuk oynuyor. Fakat Yattara'dan da Alanzinho'dan da iyi adam kovalıyor.
Bu maç Umut ve Burak'ı çok beğendim. Milli takıma seçilmenin moraliyle olsa gerek inanılmaz topa basıp adam kovaladılar.
Selçuk'a ayrı bir paragraf açıyorum. Bu çocuk bu takımın lideri. Bana 90 lı yıllardaki Ünal'ı hatırlatıyor. Sakin, ne yaptığını biliyor ve en önemlisi diğer takım arkadşlarına da ne yapmaları gerektiğini söylüyor. Bu çocukla ne yapıp edip sözleşme yenilenmeli, hem de derhal. Bu çocuğu elden kaçırmanın vebalini kimse ödeyemez.
İkinci yarı biraz fazla kapandık ama önemli olan kazanmaktı.
Gelelim şampiyonluk meselesine; 96'da olduk dedik son 4 hafta ilk önce evimizde Van sonra beraberliğin yettiği maçta FB'ye yenilerek kaçırdık. Sonra 2008'de Ersun Hoca zamanı İstanbul'da BJK ile berabere kaldık tamam bitiridik bu işi dedik. Arka arkaya Konya, Manisa ve İBB maçlarından sadece 1 puan aldık. Özetle ne zaman bitti bu iş desek saçma sapan puanlar kaybediyoruz ama bu sefer takım da biz de bu gaza gelmeyeceğiz. Her maça tek maç olarak bakıp bitirip 1 gün sevinip tekrar çalışacağız.
Son olarak yönetime; 96'da mükemmele yakın takıma bir sağbek bir ortasaha, bir kaleci takviyesi yapamadık. Fatih-Gökdeniz Symekli takıma takviye yapamadık. 2008 de bir Yusuf'u almayı beceremedik alan şampiyon oldu. Bari bu sefer cimrilik yapmayalım da şu takıma devre arası en az iki saülam takviye yapalım. Borç olmuş 110 milyon TL bırakın 120 olsun. 10 milyon bize şampiyonluk getirecekse varsın 120 olsun. BU camia bir son dakika travması daha kaldıramaz. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Grekirse bir kampanya başlatsınlar para toplayalım ama gereken takviyeleri yapalım.
herkese şimdiden iyi bayramlar...
Keçeli bir de şut attı..kale arkası tribüne gitti top.. zoru görünce vurayım da gitsin dedi..
Söylediğin kadar değil..saymadım ama öylesine kaldırdı topu Onur'un ellerine bir kaç kez..
Abi beni rahatsız eden şey rakibe yapışmıyor orta yapmasına şut atmasına izin veriyor geri dönüşlerde zaten ağır kalıyor. Ali Tandoğan olsaydı veya Volkan Şen ilk 11 çıksaydı hali nice olurdu?
Yorum